icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erni
18. feb 2012

ja dnes dakujem za tip na obed @gianni robila som ten cesnakovy posúch, je to super,odteraz ku kyslej polievke iba takto 😉 vcera ho robila aj sesternica a tiez si chvalila 🙂

mirage
18. feb 2012

Pecene dolne morcacie stehno so slaninkou, na cervenom vine a na cervenej cibulke, k tomu natural ryza.bazantia polievka.

ivanka85
18. feb 2012

@adelaida33 @kibuk @akika722 tak moja polovicka nezistila, co je v ceste🙂musela som mu povedat, naozaj tam ten ananas necitit..kolacik mu chuti, len je riadne syty

a my sme dnes na obed skusili tie Maggi napady Stavnata barbecue krkovicka

janusa_
18. feb 2012

Inak zienky otazocka: ako sa robi taka masova plnka do tortil ? dakujem 🙂

danielaj
18. feb 2012

my dnes zemiakovú polievku s krupicovými haluškami, dusenú pečienku s ryžou, kuracie soté a kolienka, ešte som chcela robiť krémeš, ale nestíham, o chvíľu ideme na karneval, tak ho budem robiť až večer 😉

lola77
18. feb 2012

@zuzu_la Teším sa a nemáte za čo 🙂

gianni
18. feb 2012

dnes lasagne s bolonskou a bešamelovou omáčkou , ktoré som chcela robiť ešte včera a polievku dojedáme

lola77
18. feb 2012

U nás bola kyslá fazuľová polievočka a slivkové guličky 🙂

elka74
18. feb 2012

španielske vtáčky a tarhona

opicamartyna
18. feb 2012

rajčinová polievka zo syrom, francúzske zemiačky a večer budú palacinky.....bruško si pýtalo, čo narobíš 😀

zuzu_la
18. feb 2012

my dnes takéto mnamky sisky

libela
18. feb 2012

Kurací papríkáš+noky 😝

bubo1104
18. feb 2012

dnes sme ešte dojedali od včera , ale urobila som na večer kapustový šalát s jogurtom , šunkou a kukuricou . Ešte som upiekla klasický piškót a potrela som ho džemom, oliala čokoládou a na čokoládu kokos . Jadnoduché a rýchle

malka
18. feb 2012

chcela by som urobit kolac "orgazmus", ale nezijem na sk a tu sa neda kupit natierka, ktora ide do plnky, cim by som ju mohla nahradit? dajte nejake tipy. diiik 🙂 , inac u nas dnes paradajkova polievka s cestovinou a syrom, pecene zemiaky a kuraci rezen

veve39
18. feb 2012

@malka ja ten recept poznam (z pocutia, este som ho nerobila) s mascarpone, skor spominana banovecka natierka je jeho alternativa, to by si mohla dostat....

malka
18. feb 2012

@veve39 no vidis, mascarpone ma vobec nenapadlo, vdaka za tip 😉 vyskusam

lyongirl
18. feb 2012

@malka robila som ho pred 2 dňami s uvareným pudingom + mascarpone + cukor

malka
18. feb 2012

@lyongirl dakujem
a este jedna otazocka, kolko toho mascarpone potrebujem?myslim gramaz.

raza
18. feb 2012

@tinuskaha ahoj, neviem či nepíšem neskoro.. ja robím zajaca len na jeden spôsob: večer ho napácujem - véééľa cesnaku, olej, paprika, soľ, kmín, čierne korenie, grilovacie korenie. na druhý deň šup na pekáč a do trúby 😉 takto to robieval môj ocino, keď som bola malá, strašne to lúbim, aj mm som už naučila 😉 inak zajaca nezjem.

rastulka
18. feb 2012

Cez vikend sme na navsteve u rodicov v Samorine 😀 mama nam varila segedin s knedlou a malej kuraciu polievku 😀 Veronika ma dnes 10 rokov 😲 upiekla som jej prevratenu tortu 😀 😀 😀 http://www.tortyodmamy.sk/?q=prevratena-torta a potah som robila podla http://varecha.pravda.sk/recepty/marshmallow-po...
a tu je vysledok 😀 😀 😀

ukana
18. feb 2012

dnes domáca pizza a perník 🙂 polievku sme vynechali 😎

sharmana
18. feb 2012

granadír a zeleninová polievka 🙂

estterka
18. feb 2012

dnes nezdravo,ale nejedla som to snad 3-4 roky a dostala som chut,tak bol vyprazany syr a pecene zemiaky,strasne to bolo mnam 😀 😎

efci
18. feb 2012

gulasova polievka, harula a vanilkovy puding

veve39
18. feb 2012

baby dnes som prvykrat piekla tento kolacik, odporucam
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.365138...

je vyborny a jednoducha priprava 🙂

lussy23
18. feb 2012

@vivusika ako robíte vanilkový krém?

lussy23
18. feb 2012

@rastulka krásna tortička a všetko najlepšie k dcérke, veľa zdravíčka, úspechov v škole.

@gianni ako robíte tie lesagne? Ja viem, že mi to tu neodpurúčili, že je to náročne, no ja nevarím doma, len zbieram inšpirácie 🙂

rastulka
18. feb 2012

@lussy23 Dakujeme 🙂 🙂 🙂

gianni
18. feb 2012

@lussy23 robila som podla tohto receptu,akurát som dávala surové lasagne do misky
http://varecha.pravda.sk/recepty/talianske-lasa...

barushkaaam
18. feb 2012

dnes boli kuracie rezne v syrovej kruste, americke zemiaky, paprikovy dip a mrkovy salatik 🙂 zajtra dojedame, jupiii nemusim varit 😀

jenie123
18. feb 2012

my sme mali dnes zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami a lasagne