icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sante81
21. feb 2012

@katushka16 prosím ta môzes hodit recept na to raznici, nikdy som to nerobila a goglim uz asi hodinu a je na nete toho velmi vela a preto by som chcela niečo uz odskusané . dakujem

lyongirl
21. feb 2012

@danielaj aj podľa mňa to bolo múkou a už ma to vôbec nebaví rozoberať 😀 😀 😀 , mala som smolu...

lussy23
21. feb 2012

@danielaj čo je to kuskus?

My teda až dnes máme tie Bryndzové halušky. A zajtra budú tiež Halušky a na večeru niečo s avokádom, idem kuknúť nejaký recptík.

kawasaki17
21. feb 2012

cibulova polievka, vajickovy salat, zapekane cestoviny

erni
21. feb 2012

@lussy23 kuskus je vyrobeny z trvdej psenice a ma to formu drobnej krupice alebo guliciek
@danielaj zalievala si ten kuskus vyvarom,som pocula ze tak by sa to malo robit? porad aj ja by som to chcela vyskusat, ze vraj je to velmi zdrave 🙂

gianni
21. feb 2012

@lussy23
@erni dnes som si práve robila kuskus lebo som nestíhala urobiť ryžu,mala som ho ako prílohu k mäsu s hubovou omáčkou,super že je to tak rýchlo

danielaj
21. feb 2012

@lussy23 vidím, že
@erni ti už napísala, čo je to kuskus 😉 ano zalievala som vývarom, teda z bujónu, lebo domáci som práve nemala, dala som 2 šálky kuskusu, troška oleja asi 3 PL, zaliala 3 šálkami vývaru, málinko som ešte aj osolila, nechala odstáť 5 minút, pridala som ududsené kuracie ´mäsko, kukuricu, šampióny, hrášok a na vrch sme si dali strúhaný syr, mne to chutilo, staršia dcéra moc nadšená z toho nebola, ale zjedla a malej chutilo, aj mne, uvidím, čo povie muž, keď príde večer z práce 😖

raza
21. feb 2012

@danielaj mňam, to znie dobre, vyskúšam, ten vývar si dávala vriaci, však?

janusa_
21. feb 2012

slepacia polievka

lussy23
21. feb 2012

@erni @danielaj akoho robíte?

gianni
21. feb 2012
bubo1104
21. feb 2012

my sme mali : šošovicovú polievku , druhé som spravila bravčové šťavnaté v skle a v sáčku na pečenie + ryža , dobrotka to bola . Večer bol kapustový šalát s rožkom

akika722
21. feb 2012

prave varim na zajtra ryžu a mäsko na šampiňonoch

nelinka0401
21. feb 2012

@adelaida33 no nakoniec som ho nerobila-ten šalát ale spravila som takú omáčku z bielych jogurtov.syru ,trošku mlieka a vegety.tým som preliala zemiaky.no mňááám.aj tá rzba bola super.zajtra skúsim ešte inak spraviť ked je ten pôst.myslela som,že to bude aj na zajtra..no zjedli sme to 😀

adelaida33
21. feb 2012

@nelinka0401 joj 😀 , veru si ma navnadila, manžel všeeetky zemiaky dojedol 😅 . aká bola rybička? vydarila sa? a pasovala vám tá zeleninka k tomu? no pozerám práve že si navzájom naraz píšeme 😀 .

adelaida33
21. feb 2012

@nelinka0401 super, teším sa, že vám to chutilo. ja zajtra plánujem tiež rybu 😵 😵 😵

erni
21. feb 2012

@danielaj aj si ho predtym preplachla vodou? a natom oleji si ho oprazila? a dakujem za postup 🙂

tosomja
21. feb 2012

@akika722 aj ja to isté 🙂 ale budem variť zajtra, dnes som kúpila šampiňony, tak sa na mňa usmievali z pultu 🙂

akika722
21. feb 2012

@tosomja hahaha aj ja som nane bola-to ked sme sa stretavali 😀
ja idem zajtra ku kamoške na kavu do obeda tak som varila dnes aby ocko s krpcom nezomrel od hladu 😵

slimstar
21. feb 2012

zajtra budu asi zemiaky s kyslou kapustou

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33966

🙂

slimstar
21. feb 2012

@nelinka0401 zabudla som napisat ze ta ryba sa "svrckne" ked je vyprazana tak sa mi zda vacsia 😒 ked dam na to syr, tak je stredna 🙂
ked som to robila prvykrat, tak to zmizlo torpedovou rychlostou, uz som to robila aj zo stuky, zachova si svoju chut.

nelinka0401
21. feb 2012

@slimstar no ved aj ja som ju po upečení hladala... 😀 ale bola dobrá.hned sa zjedla.zajtra spravím opečenu na panvici na masle.hádam zostane väčšia.len neviem či ju mám nechať trochu rozmraziť alebo ako..nerobievam to tak som z toho jeleň.. 😝

slimstar
21. feb 2012

@nelinka0401 rybu som prazila aj ked bola zmrazena, aj ked je rozmrazena. 🙂 podla mojich chuti je lepsia ked je stredne rozmrazena 🙂

skusat treba, clovek sa inak nenauci. 😀

danielaj
22. feb 2012

@raza áno vývar som dávala vriaci 😉
@lussy23 písala som o dva príspevjy vyššie postup, ako som robila ja, bolo to prvýkrát a chutilo, teda mne a malej, staršia dcéra nebola veĺmi nadšená a manžel tiež nie 😖
@erni nie nepreplachovala, a neopražila, len som ten olej do toho zamiešala, robila som podľa receptov na MMB, a tam nikde nepísali, že opražiť alebo preplachovať 😖

kibuk
22. feb 2012

pekne ranko
dnes mame zeleninovu polievku a omacku "kurca na smotane" bez masa 🙂 s kolienkami

danielaj
22. feb 2012

my dnes dojeme hráškovú omáčku s vajíčkom a zemiakmi zo včera, idem urobiť čerešňové halušky, ale dám mix ovocia http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40906, posypem tvarohom, orechami alebo makom+ roztopené maslo, nevyzerá to bohvieako vábne, ale už som to viackrát robila a je to mňam a rýchle 😉, nemám síce čerstvé čerešne, a urobím aj trocha halušiek s kyslou kapustou a slaninkou pre chlapov 😉

leila13
22. feb 2012

Keďže je dnes škaredá streda (pôst) mali by sme sa vyhnúť mäsu. Takže dnes robím rybu - lososa. Stačí ho osoliť, okoreniť a opiecť na panvici. K nemu sa hodí najlepšie zemiakové pyré alebo opekané zemiaky, hranolky... 🙂 alebo aj varené ak chceme trošku diétku 😅

lucikatn
22. feb 2012

@danielaj juuuj ale si mi narobila chute 😀 toto fantastické jedlo som robievala keď sa mi nechcelo variť slivkové gule a bolo to rýchle a veľmi podobná chuť 😉

dnes fakt netuším čo mám variť - ostalo nám trocha kuracieho vývaru a prsíčka na nive.... neviem či neskončíme len pri pečených zemiakoch.... 😒

rastulka
22. feb 2012

A sme už doma,takže treba varit 😉 Dnes u nas bude zeleninkova (mrkva,petrzlen,hrasok,karfiol ) polievka s mrveničkou a čikoš tokan s haluškami 😝
@danielaj Mnam 😝 To by som si dala aj s čerešnami a aj s kapustou a slaninkou 😝 😝 😝

jajuska1411
22. feb 2012

vajickove halusky