Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes polievka zo vcera a este vecer som urobila kuracie masko dusene na sampinonoch, cerstvej mkrve a hrasku a k tomu ryza, takze dnes nemusim varit a venujem sa mojmu aktivnemu dietatu 😎
my mame dnes rezniky s ryzou a zemiakmi ... a cerstva zelenina k tomu 🙂
u nás dnes bez mäsa: opečená ryba na múke a masle s "jarným" šalátom a na večeru kukuričné placky s "mexickou" plnkou.
ja som vecera varila ryzu s pecenym kuriatkom a na dnes neostalo nic ☹ predvcerom masovu fasirku na plech so zemiakovou kasou a opat neostalo nic ☹ ... dnes netusim co navarit ale chcela by som nieco postne ked je dnes ta skareda streda. Budem sem chodit pozerat, co dnes popisete a dufam, ze nejaky fajn napad okopirujem 😀 neznasam ked neviem co varit 😠 asi nejaky privarok dnes skusim
dnes som mala na pláne francuzske zemiaky,ale priatel si zmyslel bryndzové halušky tak zmena plánu a hajde do obchodu na bryndzu 😉
dnes len ryža v mlieku a malá ma zeleninovú polievočku
dobré ránko ...potrebujem radu 😕 ...ostala mi zemiaková kaša, máte niekto prosím recept ako z nej urobiť pagáče? teda aký pomer múky a kaše má byť...ďakujéééém
@bodka13 tieto sú výborné http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... 😉
dneska mame hovedziu polievku a vyprazany syr so zemiakovou kasou 🙂
zapekane zemiaky s brokolicou 🙂
baby nejaky receptik na kombinaciu avokada a kuracich prs? 🙂 uz som pregooglila asi polhodinu a nic zaujimave som neobjavila 😀
Achtung, achtung 😎
dievcata, neporadite polepetku ako som ja, ako mam spravit pangasia? robila som ho raz, okorenila a drbla na panvicu a vzniklo z toho blato. rura sa mi pokazila, takze fungujem len na hornych platničkách.. a nemam predstavu, co s nim mam urobit, aby bol chutny a jedlý 🙂 nieco menej zlozite?
vopred vam dakujem! 😎
Pangasius so špenátom a kari. Poobede spravím banány v čokoláde a bábovku 🙂
@danielaj Ano, http://varecha.pravda.sk/recepty/csikos-tokany-... aj ja uz mam hotovy obedik,idem sa pozriet ci netreba pomoct svokrovi vo vareni,svokruska si zlomila nohu 😒
Ja dnes varím kelovú polievku a také filé z aljašskej tresky, zemiaky, brokolica (všetko v parnom hrnci) 🙂
ahojte,,dnes mame peceny bocik,knedlu a kapustu na sladko :D pre vecernu navstevu som dorobila syrovu roladu a pecem este tvarohovo-jahodovu strudlu 😉
Cesnakova kremova polievka (a ze aka dobra na to ze prvykrat 🙂 ), Segedinsky gulas, zemiakovy knedlik...bude aj na zajtra 😎
včera som robila túto polievočku http://varecha.pravda.sk/recepty/babickina-bram... mňamky mňam, aj muž pochvaľoval. Viac som nevarila, malá je u svokry, tak netreba špeciálne vyvárať. Na túto polievočku som si dlho chutila, len kvôli hríbom som ju nechcela robiť kvôli malej,ale teraz som si na nej pochutnala 🙂
dnes robím len tvarohové rezance, ale chcem ich robiť naslano so slaninkou. Robievate také? Treba tvaroh s niečím vymiešavať, či len ho proste dám na vyvarené cestoviny a pridám slaninku opraženú na cibuli?
u nas bude hribove rizoto
@adros my tvarohove rezance trosku oprazime na panvici, aby tak schrumkaveli z jednej strany. tvaroh netreba vymiesat s nicim.
@teleranka ja robim z pangasa aj gulas. uz ked su zemiaky makke, tak tam dam pangasa, jeden kus prekrojim na 3 casti a cca 15 - 20 minut dovarim a obed hotovy. alebo ho obalit v trojobale, ako rezne a to je super, ale poklapkajte ho citronom a nechajte chvilku postat.

my máme dnes hráškovú polievku s cestovinkamy a kelový prívarok 😀