Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak my mame zo včera cesnakovu polievku a urobim bryndzove halušky 😉
@snu no práve som dovarila, že ako rýchlo 😅 no poviem ti, kuskus je mňam, prvýkrát som robila a budem určite častejšie 😉 dala som do toho hrášok, kukuricu, šampiňóny a kuracie mäsko na kúsky a mňam, malá mi to vyjedala a to bola čerstvo po raňajkách 😝 úžasne rýchle, dnes sa mi to náramne hodilo, lebo potrebujem ísť na poštu a na nákup, a mám to dosť ďaleko, takže super 9 hodín a ja som mala uvarený komplet obed 😀
u nas zeleninova polievka a cestoviny so sunkou. 🙂
@slimstar
@adelaida33 no dnes skúsim tú rybu.ale tolko super receptov len si vybrať.ale budú k nej pečené zemiačky.a akú prílohu dávate?čerstvú zeleninu už nemám...a u nás kúpiť,to je zázrak ked niečo majú.a ešte zeleninovú polievku.a bude aj na zajtra 😉
@nelinka0401 ak nemám čerstvú, zvyčajne mávam v mrazáku nejakú, napr. hrášok, kukurička, mrkva, kápia, tak to krátko podusím na masle a troške vody a dávam k rybke. mňám, s pečenými zemiakmi by som si aj ja dala 😵 .
rizoto 😉
perky s lekvarom a opazenou struhankou....milujeme ich 🙂
perky nam vzdy robila babka,nikto iny z rodiny to tak dobre nevedel a ja osobne si na ne netrufam,ale zboznujem ich
@adelaida33 no v mrazáku mám aj ja vždy nejakú.ale našla som kapustu 😉 som na ňu úplne zabudla.skúsim spraviť kapustový šalát k tomu.hádam sa to hodí k rybe
@nelinka0401 tak kapustu som k rybe ešte neskušala 😅 , ale daj vedieť, či vám to tak šlo po chuti... koľko ľudí, toľko chutí 😉 . ako sa poznám, ja by som z nej asi radšej spravila ľahkú kapustovú so zemiakom 😉 .
takze okrem sosovice som urobila aj zemlovku, plnku z kuracich pecienok a paradajkovu omacku, vcera som natrafila na krasny bocik tak paprikovu slaninku a svokra mi este donesie studeno, a potom ze nechapem ako mozem tolko priberat? 😀 😀 😀
@safirko ..aj u nás dnes kuracia rizoto 🙂
@nelinka0401
ja k nej robim ryzu, rybka je rychlo hotova asi tak za pol hodky, vzdy davam pozor aby sa nevyparila ta stavicka 🙂
k tomu davam calamadku, alebo kyslu kapustu. 🙂
minule som dala na tu rybku aj kusok syra, bolo to vyborne. 😉
ja som pod vplyvom @nelinka0401 zmenila plán a robím tiež pečené zemiaky 😵 . a k nim bravčové na mexický spôsob.
polievka z bielej fazuľky s párkom sa dovára a druhé bude tiež rybka vyprážaná so zemiakovou kašou 😝
pecene kare plnene slivkou so slivkovou omacku a ryza
@adelaida33 som ťa navnadila,čo?? 😀 skúsim trošku toho kapustového šalátu k tomu spraviť.nastrúham kapustu,mrkvu,cibulku..no uvidíme.dám ti potom vedieť ako a či vlastne to chutilo k tomu 😉
...a neskôr asi na večeru chcem spraviť tento šalátik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5510
Dnes varim zeleninovu polievku (zo struhanej zeleniny) so zemiakmi a z ryzovu kasu. Zajtra neviem, ale dostala som chut na gulas z diviny, tak mozno ten.
Dnes chilli con carne s americkými zemiakmi a ryžou 🙂 a ešte som aj tvarohovo - kakaový koláč upiekla 🙂
tvarohove guľky🙂
Ja vôbec neviem čo mám variť, asi urobím zeleninové rizoto so šunkovou salámou.
my dnes cesnaková polievka a ražniči a pre malé špenát a pyré zemiaky
hotovo,, som robila tu masovu natierku,,no neni to ako hrianka,ale da sa to.. 10 poharkov 🙂 a na obed bola kremova brokolicova polievocka a kuracie kridelka v sacku s medom. dobre bolo 😀

ahojte, u nas je dnes kuracie rizoto, rychle a chutne.🙂