icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

leanax
22. feb 2012

my máme dnes hráškovú polievku s cestovinkamy a kelový prívarok 😀

firstbaby
22. feb 2012

dnes polievka zo vcera a este vecer som urobila kuracie masko dusene na sampinonoch, cerstvej mkrve a hrasku a k tomu ryza, takze dnes nemusim varit a venujem sa mojmu aktivnemu dietatu 😎

lululka555
22. feb 2012

my mame dnes rezniky s ryzou a zemiakmi ... a cerstva zelenina k tomu 🙂

adelaida33
22. feb 2012

u nás dnes bez mäsa: opečená ryba na múke a masle s "jarným" šalátom a na večeru kukuričné placky s "mexickou" plnkou.

veronika1417
22. feb 2012

ja som vecera varila ryzu s pecenym kuriatkom a na dnes neostalo nic ☹ predvcerom masovu fasirku na plech so zemiakovou kasou a opat neostalo nic ☹ ... dnes netusim co navarit ale chcela by som nieco postne ked je dnes ta skareda streda. Budem sem chodit pozerat, co dnes popisete a dufam, ze nejaky fajn napad okopirujem 😀 neznasam ked neviem co varit 😠 asi nejaky privarok dnes skusim

gianni
22. feb 2012

dnes som mala na pláne francuzske zemiaky,ale priatel si zmyslel bryndzové halušky tak zmena plánu a hajde do obchodu na bryndzu 😉

zklimekova
22. feb 2012

dnes len ryža v mlieku a malá ma zeleninovú polievočku

gianni
22. feb 2012

tak včerajší koláčik(bábovka) z pekárničky,mnamka vid foto

bodka13
22. feb 2012

dobré ránko ...potrebujem radu 😕 ...ostala mi zemiaková kaša, máte niekto prosím recept ako z nej urobiť pagáče? teda aký pomer múky a kaše má byť...ďakujéééém

miriamr
22. feb 2012
zymga
22. feb 2012

dneska mame hovedziu polievku a vyprazany syr so zemiakovou kasou 🙂

danielaj
22. feb 2012

@lucikatn veru je to úžasné, rýchle, a 10 hodín a ja už mám kompleto obed hotovo, len teraz neviem, či si dám tie ovocné halušky, alebo kapustové, ale asi z každého trocha 😅
@rastulka čo je čikoš tokan 😅 mäsko na šťave? 😅

mimi
22. feb 2012

zapekane zemiaky s brokolicou 🙂

mimi
22. feb 2012

@gianni to vyzera super, mnam

danielaj
22. feb 2012

@gianni mňam, musím aj ja skúsiť, mám ten recept už dávno uložený kdesi, len som ho ešte nerobila, nebola suchá? 😉

janulkan
22. feb 2012

baby nejaky receptik na kombinaciu avokada a kuracich prs? 🙂 uz som pregooglila asi polhodinu a nic zaujimave som neobjavila 😀

teleranka
22. feb 2012

Achtung, achtung 😎
dievcata, neporadite polepetku ako som ja, ako mam spravit pangasia? robila som ho raz, okorenila a drbla na panvicu a vzniklo z toho blato. rura sa mi pokazila, takze fungujem len na hornych platničkách.. a nemam predstavu, co s nim mam urobit, aby bol chutny a jedlý 🙂 nieco menej zlozite?
vopred vam dakujem! 😎

gianni
22. feb 2012

@danielaj nie neni suchá,práve som si ju dala ku kávičke 😉

danielaj
22. feb 2012

@gianni tak vyskúšam, vďaka 😉

mia258
22. feb 2012

Pangasius so špenátom a kari. Poobede spravím banány v čokoláde a bábovku 🙂

rastulka
22. feb 2012

@danielaj Ano, http://varecha.pravda.sk/recepty/csikos-tokany-... aj ja uz mam hotovy obedik,idem sa pozriet ci netreba pomoct svokrovi vo vareni,svokruska si zlomila nohu 😒

katkas1
22. feb 2012

@papuka ahoj, takze som sa pytala svokry co vsetko dava do cesta na tie sisky, bo ich uz asi vyskusam ak neurobi ona cez vikend tak dava aj maslo aj trochu kypriace prasku a rum

aly
22. feb 2012

Ja dnes varím kelovú polievku a také filé z aljašskej tresky, zemiaky, brokolica (všetko v parnom hrnci) 🙂

snu
22. feb 2012

ahojte,,dnes mame peceny bocik,knedlu a kapustu na sladko :D pre vecernu navstevu som dorobila syrovu roladu a pecem este tvarohovo-jahodovu strudlu 😉

efci
22. feb 2012

Cesnakova kremova polievka (a ze aka dobra na to ze prvykrat 🙂 ), Segedinsky gulas, zemiakovy knedlik...bude aj na zajtra 😎

adros
22. feb 2012

včera som robila túto polievočku http://varecha.pravda.sk/recepty/babickina-bram... mňamky mňam, aj muž pochvaľoval. Viac som nevarila, malá je u svokry, tak netreba špeciálne vyvárať. Na túto polievočku som si dlho chutila, len kvôli hríbom som ju nechcela robiť kvôli malej,ale teraz som si na nej pochutnala 🙂

dnes robím len tvarohové rezance, ale chcem ich robiť naslano so slaninkou. Robievate také? Treba tvaroh s niečím vymiešavať, či len ho proste dám na vyvarené cestoviny a pridám slaninku opraženú na cibuli?

dena
22. feb 2012

u nas bude hribove rizoto

stanislavao
22. feb 2012

@adros my tvarohove rezance trosku oprazime na panvici, aby tak schrumkaveli z jednej strany. tvaroh netreba vymiesat s nicim.

stanislavao
22. feb 2012

@teleranka ja robim z pangasa aj gulas. uz ked su zemiaky makke, tak tam dam pangasa, jeden kus prekrojim na 3 casti a cca 15 - 20 minut dovarim a obed hotovy. alebo ho obalit v trojobale, ako rezne a to je super, ale poklapkajte ho citronom a nechajte chvilku postat.