icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kawasaki17
23. feb 2012

granadiersky pochod, a pre mm a maleho rezanky s makom 🙂

ladyjh
23. feb 2012

@maca_p Nedala by si recept? pjosim pjosim 😅

monko28
23. feb 2012

@s_i_s_a no ja som včera robila tie langoše a nemala som sodu (a vtedy som ani nevedela že akú sodu myslia) tak som dala za lyžičku kypriaceho prášku. Robila som ich prvý krát a boli super mm tak chválil, mal hrče za ušami a dakujem za odpoved 🙂 🙂

mata128
23. feb 2012

@ladyjh ahoj,aky recept mas ty na babovku?ja davam 1salku kryst.cukru,do toho jeden vanilkovy,to vymiesam spolu so 4 zltkami,potom pridam 1dcl oleja a 1 dcl vody,zasa vymiesam,potom pridam 1 a 1/2salky polohr.muky spolu s 3/4kypriacim praskom,zasa pomiesam,pridam sneh z tych 4 bielok a znova pomiesam.cca 2/3 nalejem do formy a do tej 1/3 pridam 2lyzicky kakaa rozmiesane v cca 0,5dcl vody.no a uz to len prilejem do formy.snad som nebola moc zlozita🙂

lunnka
23. feb 2012

@lilla244 ahoj prosim ta pasta tahini je v tych fasirkach sosovicovych nutna? mam vsetko len na pastu sa mi nechcelo ist do mesta.. aku ma chut? vdaka 🙂

ladyjh
23. feb 2012

@mata128 no ja son to mala mozno preto tazke, lebo som to kakao len nasypala do tej zostavajucej casti a bolo to treba miesat viac ako keby som dala kakao zmiesane s vodou..........
Ja mam 250g muky a 250g cukru, 5 vajicok, 1dcl vody a 1dcl oleja, kyr prasok a vanilka..........
Ja som dala namiesto vody pomarancovu a citronovu stavu 😅 a davam aj trocha skorice. tu do vsetkeho zamotavam 😀

mata128
23. feb 2012

@ladyjh to som este neskusala.vyskusame-uvidime

rastulka
23. feb 2012

@maca_p Dakujem za recept,vyzera dobre urcite vyskusam 😀 ,len ja som este nikde nevidela kokosovy puding 😒

levandullka
23. feb 2012

Huráááá, muffiny sa na druhý pokus podarili 🙂. Ešte ozdobiť a bude to 🙂. Potom už iba vymyslieť na zajtra nejaké jednoduché a studené menu. Nemáte nejaké nápady? Jednohubky, šaláty...? Každý nápad uvítam 🙂

sharmana
23. feb 2012

kuracie prsia s čínskou zeleninou, varené zemiaky

dena
23. feb 2012

my mame dnes pizzovy den 🙂

lussy23
23. feb 2012

dnes bylinkové čipsy s avokádovým pyré, a Vita čokopuding ostatní dojedajú ešte bryndzové halušky.

libka1
23. feb 2012

hovadzi gulas, cokoladovy puding s piskotami a upiekla som vela vela zemliciek do zasoby, tak som zamrazila a budu na horsie casi 😉

nikita308
23. feb 2012

Pórová polievka a parené buchty so slivkovým lekvárom.... 🙂

lululka555
23. feb 2012

http://www.facebook.com/?sk=lf#!/photo.php?fbid...
v najblizsich dnoch vyskusam tuto torticku,vyzera mnam...co poviete?

luba142
23. feb 2012

@rastulka ja som ten kolac uz robila a pod tym pisu aj ine varianty pudingu a ja som davala smotanovo-vanilkovy a bolo to dobre 🙂

luy
23. feb 2012

Dnes som urobila super nátierku:
rama, 2 x vajco natvrdo,2 plátky šunky,pol červenej cibule,jedno črievko syr všetko rozmixovať,bola super 🙂

janusa_
23. feb 2012

zemiaky pecene v rure s provensalskym korenim, kysle mlieko

rastulka
23. feb 2012

@luba142 Vidis,to ma ani nenapadlo citat dalej 😅 Pisu,ze je dostat aj kokosovy puding,ale vyskusam aj ine varianty 😀 dakujem

zklimekova
23. feb 2012

@lululka555 ja som na to teraz tiež pozerala, že vyskúšam 🙂

zklimekova
23. feb 2012

@nikita308 ako robíš prosím ťa pórovú polievku?

nikita308
23. feb 2012

@zklimekova Len tak jednoducho, nakrájam pór na koliečka, opražím na Rame, zalejem studenou vodou, privediem do varu, potom dám bujón zeleninový, trošku vegety, nakrájané zemiaky a keď sú zemiaky polomäkké, nahádžem tam krupicové halušky... je to skôr taká ľahšia polievka, vhodná skôr na leto, ale ja ju robievam hocikedy, lebo nám chutí... 🙂

maca_p
23. feb 2012

@rastulka v kauflande ho maju na mrte. 1 x som sa obavala, ze kokosovyyyyy??? ale fajn. nik neofrflal.
@ladyjh hodim zajtra 😉

maca_p
23. feb 2012

@lululka555 ocot ani pr. d. pec. ani solamyl by som nedavala.
robievam sneh z cukroveho rozvaru, ktory vylejem do vyslahanych bielkov a na koniec pridavam este kokos alebo praskovy cukor.
origos pavlova je len s jahodami, ale ovcne obmeny su v pohodke. ale ten ocot a prasok do peciva nene

beruska.zuzanka
23. feb 2012

@lululka555 toto je tiež super recept na pavlovu 😉

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015024...

@maca_p tých receptov je viac, myslím na tú tortu 😉

lululka555
23. feb 2012

@maca_p no uvidim,mozno pouzijem namiesto octu citronovu stavu...to by mohlo byt nie?....pride mi to jednoduche,cely ten recept...

anavila
23. feb 2012

@karin0401 aj my sme dnes mali pecienku a gulasovu polievku
zajtra asi paradajkovu urobim a na druhe jedlo mame este pecienku

lululka555
23. feb 2012

@beruska.zuzanka aj do tvojej ide ocot-vinny...🙂

anavila
23. feb 2012

inak, dnes mi moja znama dala taku insiraciu, ona vraj robi varne zemiaky, k tomu pražené bravčové maso na cibuli (praženica ako na zabijacke) ale prosimpekne, ona to podava este aj s podbitou strukovou fazulou, urcite vyskusam 😀

maca_p
23. feb 2012

@lululka555 citronova stava je lepsia, je to minimalne na prirodnej baze. 😀 tak uz len sa do toho pustit. inac raz som videla nigelu lawson v telke ako robi pavlovu, no perfis.