icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

beruska.zuzanka
23. feb 2012

@maca_p ocot je tiež prírodný 😉

@lululka555 ja som nenapísala, že nejde 😉

maca_p
23. feb 2012

@beruska.zuzanka aj ten 8% z obchodu? neverim

beruska.zuzanka
23. feb 2012

@maca_p kyselina octová + voda, vidíš na tom niečo umelé??? 😀 niekde môže byť nejaké farbivo pridané, to je tak všetko 🙂

maca_p
23. feb 2012

@beruska.zuzanka aaaale isla som pozriet na ocot do spajze co obsahuje, ale som odtrhla vignetku... ale aj tak neverim 😀 , ze nieco predavane neobsahuje nejake Ecko, prip. nieco "ine" speci...

gilmorka
23. feb 2012

Dnes kalerabova polievka a parene buchty, zajtra sosovicova polievka a rizoto s kur.prsiami a zeleninkou 🙂

beruska.zuzanka
23. feb 2012

@maca_p nuž... never 😉

beruska.zuzanka
23. feb 2012

@akika722 to som už robila je to eňo ňuňo, ale veľmi nesoľ, lebo mne ušla ruka a aj kečup, aj syr aj šunka sú slané 😎 inak sú super 😉

rajulko
23. feb 2012

Ja som dnes robila luskovu kyslu polievku, kuracie sote na kari a zemiakove pyre a potom este kolac-tvarohovy s broskynami, ale to bol muz dve hodiny vonku s malou 🙂 Inak nestiham moc varit, nie to este piect.

akika722
23. feb 2012

@beruska.zuzanka ja som ich už robila viac x a nie vždy sa mi ušlo 😀 kym som umyla riad tak oni to všetko zjedli 😀
mnam,dufam že to zjedia aj zajtra a ja aspoň nepriberem 😀

beruska.zuzanka
23. feb 2012

@maca_p inak, svoje Ečko majú aj vitamíny, kyselina citrónová etc. E je medzinárodné označenie pre aditíva, len sa rozdeľujú na rôzne skupiny podľa prospešnosti/škodlivosti... 😉

maca_p
23. feb 2012

@beruska.zuzanka ano, viem, len sa mi to nechcelo rozvadzat do detailov... 😎

adulikka
23. feb 2012

dnes špagety

danielaj
24. feb 2012

dobré ránko 😉 dnes dojedáme frankfurtskú polievku a idem robiť ryžový nákyp s piškótami a pudingom 😉

teleranka
24. feb 2012

Ja idem dnes skusit urobit bryndzove halušky 🙂 chcem sa opytat, mozem zemiaky nastruhat aj takym sposobom, ze ich nakrajam a dam do mixera? mozem aj tak, ci musim krvopotne struhat na struhadle?

briketa
24. feb 2012

telacia restovana pecen na skaramelizovanej cibulke, sparena zelenina, grilovana polenta pre najmensieho.

biancaneve
24. feb 2012

Dobre ranko, my budeme mat rizoto na taliansky sposob s listkovym spenatom a parmezanom 😝

kibuk
24. feb 2012

pekne ranko dnes hrachova sedliacka polievka a langose tu uz vyssie spominane 🙂

@teleranka ano kludne mozes zemiaky aj v mixeri rozmixovat 🙂

daniz
24. feb 2012

@pusinqa
@kvojtanikova tak po poriadku: ošúpané nakrájané zemiaky uvaríte v slanej vode, popučíte a pridáte trochu masla. Kapustu na cibuľke udusíte a zmiešate so zemiakmi. Toť všo. A ak chcete mať lepšiu chuť, tak do zemiakov nedáte maslo, ale pod cibuľku dáte nadrobno nakrájanú slaninku. Môžte to prisoliť, prikoreniť ako má každý rád.

jajuska1411
24. feb 2012

spagety s mortadellou

daniz
24. feb 2012

@katinkaaa7 vyššie je recept. My to robievame dosť často. Rýchle a super jedlo. Ak chceš môžeš ešte na to osmahnúť párok, sekanú, salámu....
No a aby som nezabudla:zajtra a v nedeľu bude u nás oslava tak:
sobota : Maďarský guláš + knedľa, kur.-hov. polievka s rezancami a mäsom, nivové jednohubky a idem robiť krtkovú tortu na plechu,
nedeľa obed u nás zostáva - uvaríme viac, taktiež nivové jednohubky a ten super cesnakový posúch - prídu švagrovci-určite si pochutnajú.

lilla244
24. feb 2012

@lunnka priznam sa, nikdy som to bez tej pasty neskusala.. je to vlastne sezamova pasta, cize ma taku silne orieskovu chut? az to dava zmysel 🙂 trufam si povedat,ze tam chybat nebude.. myslim,ze tam je najma kvoli tomu, ze obsahuje vela omega 3&6 mastnych kyselin.. je to recept od Bukovskeho,ten si na ne potrpi 🙂

lunnka
24. feb 2012

@lilla244 dakujem ano viem nakoniec som ho nasla, lebo mam od neho navod na prezitie pre bejby 🙂, len som chcela vediet tvoj nazor- ci sa tym zmeni konzistencia alebo len chut a ked len chut ci nejak vyrazne 🙂

jenie123
24. feb 2012

baby, cez vikend sa chystam robit rebierka.. doteraz som ich robila vzdy len na gril, takze som ich vzdy najskor uvarila.. teraz ich budem robit v rure.. tiez ich najskor varite, ci staci len rura..? pozerala som rozne recepty a kazdy pisal inak..

lululka555
24. feb 2012

@beruska.zuzanka viem,ze nie 😉 😉 ...pisala mi to jedna baba predtym,ale ja na to nevidim nic zle ..on sa aj tak vypari a nebude ho tam citit...aj do listkoveho cesta ide ocot a je dobre.... 😵

lululka555
24. feb 2012

my dnes budeme mat fazulu na sladko s rezancami...uz sme dlho nemali tuto polievku 🙂

veve39
24. feb 2012

@lululka555 ako prosim ta varis tu polievku ?

adelaida33
24. feb 2012

dnes dojeme mliečnu fazuľovú polievku a už mám hotové aj druhé jedlo 😉 zapekaná aljašská treska so šunkou a syrom, k tomu zemiaková kaša a miešaný, prevažne zelený, šalát.

lululka555
24. feb 2012

@veve39 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=476 ...takto,ale ja ju nerobim az taku hustu...mozes do nej dat varit na zaciatku aj kusok udeneho,bude mat inu chut....my mame dnes bez udeneho 🙂

veve39
24. feb 2012

@lululka555 dakujem 🙂 - je dobra ?