icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

simisi
24. feb 2012

@sebi123 tiez som ju dnes piekla,mam tuto istu formu 😉
to mas z Lidla?ked si ju piekla,nesmrdela tak cudne?

kawasaki17
24. feb 2012

zapekane cestoviny, na veceru spravim mojim chlapom maskrtnikom palacinky 🙂

flowerska
24. feb 2012

zapekane kuracie prsia so syrovou omacku, ryza a mrkvovo-ananasovy salat

lencyca
24. feb 2012

@danielaj to si mala skoro uvareny obed🙂to my sme este spali...mali sme nocny mejdan:(Timko by mi to tiez nepapal,ten mal polievocku

lilla244
24. feb 2012

@lunnka ja si myslim,ze to tam teda citit nie je vobec 😉

lunnka
24. feb 2012

@lilla244 uz som ich upiekla, su fajne, trocha suche ale to k Bukovskemu patri, dietne je dietne :D ked som robila tu zmes, dala som len dve salky sosovice (500g)- potom som rozmyslala ci to bolo myslenych 5 salok uvarenej alebo ako? lebo aj z tejto davky mi ich vyslo tak akurat na dva plechy..a zmes bola dost riedka tak som troska prisypla struhanky ;) inak mnam 🙂

snu
24. feb 2012

dne sme mali vyprazany encian a maly mal dinosaurikov (ako rybie prsty,,! a torticka na zajtra 😀 velika oslava s kamaratmi :D moje a esteraz aj manzelove narodeniny 😉

snu
24. feb 2012

v tom lavom prsku je slamka a da sa vycuckat whisky 😀

sebi123
24. feb 2012

@simisi ano mam ju z Lidla 😉 a nesmrdela vobec 😀 ja som si tam uz kupila aj formu na muffinky a v pohodicke 😉 a za cim ti smrdela 😨

karin0401
24. feb 2012

granadir

gucz
24. feb 2012

my dnes varené zemiaky, pečená fašírka a k tomu uhorky, uhorkový šalát, alebo čalamáda (čo kto chcel)
toto fašírky, tanier je taký ako jeden a pol taniera klasického(na večeru bude asi s chlebíkom 🙂 )

lululka555
24. feb 2012

@gucz ako dobre vyzera ta fasirka...poslala by si mi recept,ako ju robis?dik 🙂

rastulka
24. feb 2012

@snu Super tortička,si šikulka! 😀

rastulka
24. feb 2012

Ja som dnes robila len langose http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18715 k fazulovej polievke zo včera,ale urobila som aj plnene http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42594 😀 😝

snu
24. feb 2012

@rastulka dakujem

gucz
24. feb 2012

@lululka555 robím ju zakaždým od oka, dnes som do nej dala pol kila mletého mäsa (zmes bravčové a hovädzie), dve vajcia, 4 suché pokrájané rohlíky som namočila do mlieka, keď boli mokré, tak som ich vyžmýchala a šupla k mäsu, dala som tri strúčiky cesnaku pretlačené, soľ, čierne mleté korenie, veľa majoránky, trošičku papriky, trošičku vegety. Zmiešala som to. Pridala som trochu strúhanky na zahustenie. Na plech som si dala silikónovú podložku, na to mäsovú zmes. Polovicu som potrela horčicou na skúšku, chutí to celkom ok, no aj bez nej je fašírka dobrá. Podliala som to troškou vody, zakryla alobalom a dala piecť na 180st. Niekedy do fašírky zamiešam aj syr, niekedy zasa dám na plech do fašírky celé uvarené vajcia (pekne to ukáže pri prekrojení). No a piekla som zakryté pol hodinu a potom odokryté kým nebola pekná hnedá (máme radi chrumkavú kôrku na fašírke)

lussy23
24. feb 2012

@snu super tortička🙂

erni
24. feb 2012

@teleranka ja tiez davam zemiaky na halusky aj placky do mixera,vdaka tomu ich mozeme mat hocikedy bez namahy a odratych prstov 🙂
@gianni prosim ta,ten zavin,to si zmiesala iba mak s cukrom a visne a ulozila na cesto?,chcela by som spravit nieco take rychle 😉

lululka555
24. feb 2012

@gucz dakujem 🙂

teleranka
24. feb 2012

@erni ahojky, no u mna to dopadlo katastrofalne... mixer sa pokazil 😖
dala som to do toho mixera, kde robim shake...nie ponorny mixer, ale taka ta nadoba, kde a zeleninu uvarenu mixujem...a nepomixovalo nic....
a aby toho nebolo malo, halusky sa zlepili a vzniklo z toho pocas varenia v hrnci blato... neviem, co som urobila zle?
mozno maly hrniec, malo vody a vela halusiek?

erni
24. feb 2012

@teleranka ja to robim v klasickom velkom mixeri, s ponornym som robievala iba polievky a jedlo pre deti...najskor dam iba trochu zemiakov a vajicko,lebo inak by sa to netocilo a potom na placky aj cibulu,cesnak, muky davam od oka,vody by malo byt urcite vela mne sa este nikdy nezlepili, vyskusas nabuduce 🙂

bambola
24. feb 2012

@teleranka malo muky 😉 asi si mala riedke cesto ked sa ti to rozpadlo. navyse halusky nesmies miesat po nahadzani (lebo voda hustne potom a mas to blato), iba postupne vyberat tie co vyplavaju na povrch a hadzat samozrejme po castiach, nie vsetko cesto naraz

teleranka
24. feb 2012

@bambola ahaaa...ja som to miesala vo velkom a hadzala vsetko naraz... tak asi tam bol problem... a este otazocka, na ktorom struhladle som to mala struhat, ked sa mi pokazil mixer? struhala som na tej strane, ako sa struha tvrdy syr...

bambola
24. feb 2012

@teleranka no cosi 😀 to musis mat na kasu, na tom bocnom struhadle, takom draplavom

teleranka
24. feb 2012

@bambola jaj 😀 uups 😝 nabuduce uz budem vediet a zjednam napravu. Dakujem za dobru radu 😉

danielaj
24. feb 2012

@lencyca no mne to nakoniec malá jedla, dala si aj kuracie stehno a potom odo mňa ešte vyjedala nákyp, až ma to prekvapilo, 😕 lebo ona naozaj sladké nechce 😒
@snu super tortička 😉 si šikula a že whisky 😕 dobrý nápad 😉

eva7780
24. feb 2012

dnes špekačky na pive 😀 😀bolo som na nakupoch,tak som zbodla len taku rychlovku,zajtra strapacky zo syrom a asi upečiem zemiakove pagaciky

cimage
24. feb 2012

kura, kysla kapusta, zemiaky, vsetko v jednom plechu, sup do truby a mnamka je ready 😉

gianni
24. feb 2012

@erni hej tak,mak s cukrom(ja som mala už zmiešaný-kupenský) a višne ,ale plus plátky masla ,lebo by to bolo suché

sisanka
24. feb 2012

@bubinko83 ani moc nie,preco?co tam varili? 🙂