Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@alure presne tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6876 ,len nedavam heru ale palmarin 😉 a struham ho na jemno
@titkovamiriam dala by si mi prosim ta recept na zemiakove pagace ktore mas odskusane.
ahojte babule
idem si k vam po radu,
ked robim z kysnuteho cesta tak citit vzdy to drozdie uz v upecenych buchtach, kde robim chybu, treba to cesto viac vymiesit, alebo kde je chyba, dakujem
vcera kapustnica s mletym masom, halusky s prazenicou
dnes brokolicova polievka, parene buchty kakaove a makove
fazulova polievka a rezen v syrovom cestičku a kašou a cviklou
vcera sme mali spagety s mortadellou a zostali takze dnes budu zapekane spagety
ahojte, u nás dnes kurací vývar s množstvom zeleniny (konečne som v obchode našla kráľovské kura 😵 , takže vývar pojeme dnes-zajtra, ale ešte dnes z neho namrazím pre malého 😵 ) a spravím k nemu domáce niťovky 😅 . ako druhé jedlo bude špenát, varené vajíčka, zemiaková kaša, a tiež to bude aj pre malého 😵 , my si dosolíme a dokoreníme na tanieri 😉 .
Kuskus s brokolicou, syrom a vlašskými orechmi... 🙂
Ja dnes nič. 😀 😀 😀 máme tichu domácnosť, takže varenie je na polovičke. 😀
@adelaida33 hej aj ja mám dnes královské zlaté kura,dlho ho nemali 🙂
dnes kuracie na červenej fazuli a vrtky cestovina, polievka od vcera hrachova 🙂
kapustnica od včera, dnes bryndzové a syrové halušky - každému podľa chuti🙂 a v pekárničke už kysne cesto na šišky 😀
ja dnes robim spagety s anglickou slaninou, cukinou, chilli v smotanovo syrovej omacke s parmezanom, k tomu salat polnicek so cherry paradkami, nugatovu tortu podla itala v kuchyni a spenatovu roladu co robil chalos vcera v bez servitke..mnaaaaaaaaaaaaaam
My dnes pečeny bočik,dusena červena kapusta a zemiakove knedle 😀 😝 Polievka bude kuracia,ale az na večeru aby zostala aj na zajtra 😎
Zabudla som,možem dat už malej podla vas kapustu? 😕
@rastulka Podľa mňa môžeš v pohode, len nech jej nezje nejako veľa na prvý raz 😅 , lebo teda aspoň môjho dosť nafukuje 😝 😖 .
Akurat sa nam dovarila kapustova polievka s klobaskou, dovyprazala som file a k tomu stuchane zemiaky. Zajtra budem prvy krat robit kis z listkoveho cesta zo zvysku listkovego cesya spravim krabie tycinky a este ceresnovo-tvarohovy kolacik manzel mal narodeniny🙂
@adelaida33 dakujem 🙂 tak jej dam malinko a preistotu jej dam aj par kvapiek espumisanu 😀
my dojedame frankfurtsku polievku zo vcera a druhe ryza + hovadzie maso na zeleninke. dufam ze zostane aj na zajtra a zajtra len kuraciu polievocku urobim a nejaky kolacik.

Ja som dnes robila segedin nech mam zajtra pokoj a rajcinovu polievku 🙂
@erni ja robievam makovu plnku tak ze cca v *1dcl vody povarim 100 g cukru ,necham zovriet a pridam balenie maku (tusim 200g mlety) odstavim s platne a primiesam jeden vabilkovy cukor,1 PL med,1PL lekvar a hrozienka ...zavin,strudla - cokolvek je famozna a tak isto robim aj orechovu plnku 😉
@eva7780 mas osvedceny recept na tie pagaciky?