icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

alure
24. feb 2012

Ja som dnes robila segedin nech mam zajtra pokoj a rajcinovu polievku 🙂
@erni ja robievam makovu plnku tak ze cca v *1dcl vody povarim 100 g cukru ,necham zovriet a pridam balenie maku (tusim 200g mlety) odstavim s platne a primiesam jeden vabilkovy cukor,1 PL med,1PL lekvar a hrozienka ...zavin,strudla - cokolvek je famozna a tak isto robim aj orechovu plnku 😉
@eva7780 mas osvedceny recept na tie pagaciky?

eva7780
24. feb 2012

@alure presne tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6876 ,len nedavam heru ale palmarin 😉 a struham ho na jemno

lola77
24. feb 2012

@eva7780 Tak toto vyskúšam aj ja 🙂 A mám urobiť riadny kvások? Droždie + mlieko a tak to potom zamiesiť?

eva7780
24. feb 2012

@lola77 ja robim vzdy kvasok 😉 chutovo su velmi dobre,ja posypem vrch sezamom alebo syrom

lola77
24. feb 2012

@eva7780 Vyzerajú naozaj fantasticky, ďakujem za skvelý nápad 🙂

bubinko83
24. feb 2012

@sisanka robili tam krabie tyčinky v cestičku den pred tym 😉

alure
24. feb 2012

@eva7780 jej dakujem 🙂 zajtra po obednom spanku s malym sa do nich pustim...uz teraz mi tecu slinky 😉

monko28
24. feb 2012

@eva7780 díky za receptík aj ja ich zajtra spravím, normálne mám na ne chuť

briketa
24. feb 2012

@titkovamiriam dala by si mi prosim ta recept na zemiakove pagace ktore mas odskusane.

bonaquaba
25. feb 2012

ahojte babule
idem si k vam po radu,
ked robim z kysnuteho cesta tak citit vzdy to drozdie uz v upecenych buchtach, kde robim chybu, treba to cesto viac vymiesit, alebo kde je chyba, dakujem

smejkoh
25. feb 2012

vcera kapustnica s mletym masom, halusky s prazenicou
dnes brokolicova polievka, parene buchty kakaove a makove

bubinko83
25. feb 2012

fazulova polievka a rezen v syrovom cestičku a kašou a cviklou

jajuska1411
25. feb 2012

vcera sme mali spagety s mortadellou a zostali takze dnes budu zapekane spagety

bubinko83
25. feb 2012

@bonaquaba to by aj mna zaujmalo lebo niekedy je to citit 😕

adelaida33
25. feb 2012

ahojte, u nás dnes kurací vývar s množstvom zeleniny (konečne som v obchode našla kráľovské kura 😵 , takže vývar pojeme dnes-zajtra, ale ešte dnes z neho namrazím pre malého 😵 ) a spravím k nemu domáce niťovky 😅 . ako druhé jedlo bude špenát, varené vajíčka, zemiaková kaša, a tiež to bude aj pre malého 😵 , my si dosolíme a dokoreníme na tanieri 😉 .

li_la
25. feb 2012

Kuskus s brokolicou, syrom a vlašskými orechmi... 🙂

bv_alexandra
25. feb 2012

Ja dnes nič. 😀 😀 😀 máme tichu domácnosť, takže varenie je na polovičke. 😀

luy
25. feb 2012

@adelaida33 hej aj ja mám dnes královské zlaté kura,dlho ho nemali 🙂

kibuk
25. feb 2012

dnes kuracie na červenej fazuli a vrtky cestovina, polievka od vcera hrachova 🙂

vivusika
25. feb 2012

kapustnica od včera, dnes bryndzové a syrové halušky - každému podľa chuti🙂 a v pekárničke už kysne cesto na šišky 😀

junkfoood
25. feb 2012

ja dnes robim spagety s anglickou slaninou, cukinou, chilli v smotanovo syrovej omacke s parmezanom, k tomu salat polnicek so cherry paradkami, nugatovu tortu podla itala v kuchyni a spenatovu roladu co robil chalos vcera v bez servitke..mnaaaaaaaaaaaaaam

rastulka
25. feb 2012

My dnes pečeny bočik,dusena červena kapusta a zemiakove knedle 😀 😝 Polievka bude kuracia,ale az na večeru aby zostala aj na zajtra 😎

rastulka
25. feb 2012

Zabudla som,možem dat už malej podla vas kapustu? 😕

adelaida33
25. feb 2012

@rastulka Podľa mňa môžeš v pohode, len nech jej nezje nejako veľa na prvý raz 😅 , lebo teda aspoň môjho dosť nafukuje 😝 😖 .

romea
25. feb 2012

Akurat sa nam dovarila kapustova polievka s klobaskou, dovyprazala som file a k tomu stuchane zemiaky. Zajtra budem prvy krat robit kis z listkoveho cesta zo zvysku listkovego cesya spravim krabie tycinky a este ceresnovo-tvarohovy kolacik manzel mal narodeniny🙂

rastulka
25. feb 2012

@adelaida33 dakujem 🙂 tak jej dam malinko a preistotu jej dam aj par kvapiek espumisanu 😀

eva7780
25. feb 2012

moje zemiakove pagaciky

jankalac
25. feb 2012

my dojedame frankfurtsku polievku zo vcera a druhe ryza + hovadzie maso na zeleninke. dufam ze zostane aj na zajtra a zajtra len kuraciu polievocku urobim a nejaky kolacik.

lilla244
25. feb 2012

@lunnka ano ano aj nam pridu trosku suche..
ja zvyknem urobit nejaky dip k nim alebo hummus

snu
25. feb 2012

@bonaquaba a nedavas tam vela kvasnic? tak skus dat praskove,,alebo susene ci ako sa im nadava :D