icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
26. feb 2012

dnes sme asi po ,,100,, rokoch mali po obede obyčajnú bábovku a deťom veeeľmi chutila 🙂

bambi2
26. feb 2012

@lussy23 no nejako sa mi nechce vyvarat momentalne. a ja musim surovu zeleninu, ovocie sa mi ziada... 🙂

bubo1104
26. feb 2012

dnes bola zeleninová polievka a druhé kuracie krídelka zapekané v skle s medom a tarhoňa , kompót

nelinka0401
26. feb 2012

dnes slepačí vývar s domácimi rezancami ,zapekané rezne na hríbikoch a maffinky 😉

rastulka
26. feb 2012

U nas dnes kuracia polievka zo včera @zklimekova aj my mame dnes vypražaneho pangasiasa a zem.kašu 😀 Mnami babovka 🙂 ja som dnes robila pernik s čerešnami 😉

libka1
26. feb 2012

obedovali sme u rodicov, na veceru pizza s mozarellou a susenymi paradajkami a peciem zemlicky, lebo sa uz pojedli tak nech mame do zasoby, vzdy ich aj zamrazim a potom uz len vytahujem ked nestihnem kupit alebo upiect chlieb 😉

adelaida33
26. feb 2012

dnes nečakane bez polievky 😅 . vyprážané kuracie rezne v sezame, hranolky, miešaný šalát z čerstvej zeleniny (uhorky, paradajky, kapusta, mrkva, cibuľka...)

nelinka0401
26. feb 2012

@adelaida33 tie rezne si len v sezame obalila a dala vysmažiť?alebo klasické obalovanie a namiesto strúhanky sezam?ešte som to nerobila.zaujímavá chuť to musí byť 😀

adelaida33
26. feb 2012

@nelinka0401 robila som to dnes prvý raz a je to dobré, sezam tým klasickým rezňom dodá výbornú, netradičnú chuť 😉 . áno, klasika trojobal, ale do strúhanky som primiešala sezamové semienka 🙂 .

nelinka0401
26. feb 2012

@adelaida33 dobrý nápad niekedy musím skúsiť 😉

akika722
26. feb 2012

ahojte babulky...poradte nejaky dobry recept z mleteho mäsa okrem faširky-klasickej a mäskovych guličiek v paradajk.omačke 😒 vdaka

akika722
26. feb 2012

robila už niektora toto??? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37286 ehm ehm,potrebujem jedlo pre svokru 😅

ukana
26. feb 2012

@akika722 ja som dnes tiež rozmýšlala, spravila som nakoniec čevabčiči, ešte možeš lasagne, koložvársku kapustu, ja niekedy robím gulky v tejto omáčke, je to výborné..
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3837

martina2001
26. feb 2012

@akika722 ja osobne nie, ale kamoška si to moc chváli, ja to robím s nemletého mäsa, ale môžeš tam dať do vnútra akú chceš plnku, u nás fičí šampiónová

akika722
26. feb 2012

@ukana vdaka,už mam uložene tie gulky 😵 robim ich len v paradajkovej omačke ale za posledny mesiac boli už 2x 😅

akika722
26. feb 2012

@martina2001 rozmyšlam že to skusim..šampinony velmi nechcem pre krpca-aj on to bude jesť-18m 😒 a mlete mäsko mam pripravene v mrazaku a neviem čo z neho

martina2001
26. feb 2012

@akika722 tak urob tú čo máš v recepte, kamoška to robí často, im to tak veľmi chutí

akika722
26. feb 2012

@ukana
@martina2001 vdaka kočky 😉

ukana
26. feb 2012

baby a teraz radte mne, ostalo mi dosť ryže, na nakyp sa nehodí, je dosť slaná, trochen už obschla 😅 ...čo s ňou 😒

estterka
26. feb 2012

@ukana mne ked obcas ostane a nestiham si nic urobit na obed,zmiesam do nej kukuricu a posypem syrom a dam zapiect. alebo daj do nej viac zeleniny a urob rizoto.

ukana
26. feb 2012

@estterka 😉 aj ja som rozmýšlala nad rizotom, mám mrazenú čínsku zeleninu 🙂

estterka
26. feb 2012

@ukana a ak mtae radi syr,kludne daj navrch 🙂 my davame na rizoto .-N

kibuk
26. feb 2012

taaak a este dnesna babovka z mikrovlnky 🙂 mnam mnam bude na ranajky

rastulka
26. feb 2012

@kibuk Z mikrovlnky? 😕 super! 😀

nikita308
26. feb 2012

Dnes zeleninová polievka, údené kolienko, zemiaková kaša s uhorkami... 🙂

kibuk
26. feb 2012

@rastulka ano piekla som ju v mikrovlnke na 800W 12-13 minut a je suprova 😉

nanulik
26. feb 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28263 s úpravami lebo aj pre drobca to bude

a polievku neviem... neporadíte niečo (ale nie strukovinová, brokolicová, rajčinová a teraz sme mali zeleninovú s haluškami) a včul babo raď

libka1
27. feb 2012

tak dala som sa teda nainfikovat tym tyzdennym jedalnickom, naplanovany je, este uvidime ako sa mi ho podari dodrzat 😅
Po: paradajkova polievka, kolozvarska kapusta
Ut: cuketova kremova polievka, losos, zemiakova kasa, salat lollo rosso
St: sosovicova polievka, zapekana cestovina so slivkovym lekvarom
Št: cibulova polievka, spenat, volske oko, varene zemiaky
Pi: zeleninova polievka, kuracie rizoto so syrom, salat s kyslej kapusty
So: zeleninova polievka z piatka len k nej dorobim krupicove halusky, zeleninove styr-fry
Ne: hovadzia polievka, svieckova na smotane s knedlou

kibuk
27. feb 2012

dnes nevarime mame od vcera 🙂 a mozem sa naplno venovat detickam ked nam zacali prazdniny