Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kuracia polievka taka menej slana aby mohol aj maly a prave som dopiekla kapustniky.a su mnam :D
dnes zeleninova s haluskami a zapekany karfiol zo zemiakmi 🙂
dnes bude kapustnica a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34057 🙂 dobrú chuť a prajem peknú nedeľu 🙂
my dnes máme hovadziu polievku s rezancami, vyprážaného pangasia a zemiakovú kašu
my dnes brokolicova polievka - kremova, a cina s ryzou .. mnamka..
inak vcera som citala na MMB ze ked vyprazate, treba dat k masku do oleja surovu mrkvu .. ze to funguje a ze nieje vobec cititi ze sa v byte vypraza.. tak skuste, ja malo vyprazam .. mozno vam to pomoze..
kuraci vyvar a vecer som dala panenku do jogurtovo/cesnakoveho pacu tak uz len obalim v struhanke a sup na olej s americkymi zemiakmi uhorkovym salatom a upiekla som taku pernikovu piskotu s lekvarom a zaliate cokoladou
hovädzia polievka, španielske vtáčky na smotane s knedlou, a od včera ostalo pár šišiek 😉
dnes klasika nedeľná slepačia polievka, fašírky, zemiaky, čalamáda, dusené bravčové karé, ryža, kompót 😉
varene zemiaky, cevapcici , zemiakova polievka a cokoladovy kolac 😅
slepacia polievka s rezancami, barbecue rebierka, americke zemiaky a salatik
spiz z morcacich prs, ryza
zemiakove pyre + cevapcici+cibula +horcica
@jajuska1411 my to isté 😉
ja som dnes robila zeleninovu polievku. Bravcova panenka na smotane s ryzou a cvikla k tomu.
my mame dnes pecene kura s plnkou a basmati ryzou...broskyne a slivky k tomu a vecer upeciem pernik 😵
morcacie rezne s parenou zeleninou.. a ja mrkvovy salat, cerstva stava z jablk, mrkvy, jahod a cucoriedok... 😝
@babulka123 tá mrkva sa tam dáva preto,aby sa neprepálil olej,to vyprážanie cítiť normálne🙂
@babulka123 no tak to urcite vyskusam. Dik za tip 🙂
@katushka16 hmmm neviem ja som este neskusala ale vraj to nieje citit..
my dnes tekvicova polievka kremova, spanielske vtaciky, natural ryza a uhorkovy salat 😀
my dnes sote z kuracich stehienok s azijskym zeleninovym mixom a ryzou, polievka zo vcera hraskovo-porkova s haluskami

dojedáme zo včera vývar z kačacích trupov a francúzske zemiaky a dnes som urobila párky v lístkovom ceste a zo zvyšku jednohubky so semiačkami