icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
29. feb 2012

@rastulka ďakujem, 😉 ja som ich práve doraňajkovala 😀
a ideš predsa robiť tú moju polievku 😀 my ju tiež dneska dojedáme 😉

smejkoh
29. feb 2012

struckova polievka, druhe lečo s cibulovymi zemiakmi

dena
29. feb 2012

cestoviny s kuracim maskom v syrovo-smotanovej omacke 🙂

rastulka
29. feb 2012

@danielaj My mame na ranajky oškvarkovu pomazanku,čo ja moc nemusim 😖 takže ja budem asi ranajkovat s malou sunku a syr 😝 Jasne už sa vari naša polievočka čo zas mm moc nemusi 😀 😀 😀

boka79
29. feb 2012

jas i asi uvarim dnes zemiacky s mozockom - karfiol a vajicko, som sama doma,takze nieco rychle...

adelaida33
29. feb 2012

baby, ja som dnes mala navarený obed už o 8ej 😎 , "pomohol" mi malý, sme hore už od 5ej 😀 . ryža a čína z kuracieho mäsa. možno niečo ešte upečiem alebo len skočíme poobede do cukrárne, muž je dnes doma 😵 , hurá. polievku dojeme včerajšiu, mrkvovú s ovsenými vločkami.

kibuk
29. feb 2012

@adelaida33 haha aj nas tatik je dnes doma😵 s deckami pri pc,mne pekarnicka miesi cesto paraaada 😉 takze tiez pohoda

luciferova
29. feb 2012

Kucharky, treba predvarat cesto na lasagne?

kkristin
29. feb 2012

@luciferova netreba, ale omacka by mala byt trochu stavnata aby sa v trube uvarili 😉

titkovamiriam
29. feb 2012

@luciferova netreba 🙂

ja dnes bravčove mäsko na leči a tarhona,polievka brokolicova 🙂

ducci
29. feb 2012

@luciferova vacsinu ciest netreba - ale minule som mala take, co ked sa neuvaria tak boli tvrdsie 🙂)..

aj ja dnes varim lasagne 🙂

zklimekova
29. feb 2012

@luciferova ja nikdy nepredváram, to sa spraví v omáčke 🙂 a stále sú ok, či robíme s maskom, alebo so špenátom.

zklimekova
29. feb 2012

tak dne budeme mať na obedík kelovú polievku , a pečené buchty http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5041 ,ešte som ich nerobila - stále sme sa na ne pozvali k babke 😀, tak dúfam , že sa podaria..cesto už kysne ...tak som sama zvedavá ako to dopadne 😅

llienkaa
29. feb 2012

jeeej babulky ak mozem pripajam sa 🙂 vcera som varila zemiakovu polievku s udenym maskom (mala som len kusok udeneho rebra) a navarene je na 2 dni teda na vcera a dnes. Takze vecer musim daco uvarit a pokukam tu inspiracie od vas 🙂

katkas1
29. feb 2012

@rastulka a nie je to citit tou herou?

gucz
29. feb 2012

ja som dnes uvarila hustú polievku s párkou, zemiakmi a fazuľou, len ma ani za svet nenapadá ako sa volá 😎

jajuska1411
29. feb 2012

sosovicovy privarok

gucz
29. feb 2012
nedockava4
29. feb 2012

u nas dnes: kremova brokolicova polievka, kolozvarska kapusta, pre dcerku cestoviny s mletym mäsom v smotanovej omacke a pre mna fasirky 🙂

veronika1417
29. feb 2012

@zklimekova mnaaam vyzeraju super 😕 len ja nemam tolko casu cakat kym nieco vykysne, potom zase prekysne,... 😒 ale vyzeraju tak kraaasne 🙂

vivusika
29. feb 2012

u nás dnes tri druhy rezancov, každému podľa chuti - s makom, orechami, vajíčkom a polievka hrášková 🙂
Š: paradajková polievka so syrom, ryža, kuracie prsia na žampiňónoch
P: vajíčková polievka, francúzske zemiaky
S: zemiaky na kyslo, pečená plnená fašírka
N: to čo v sobotu, lebo tatko je v robote tak nevaríme 😀

kikimon
29. feb 2012

kysla fazulkova polievka+smotanove langose 🙂

papuka
29. feb 2012

@gucz nie je to franfurská ?

gucz
29. feb 2012

@papuka asi hej 🙂

kinka555
29. feb 2012

rajcinova polievka a pecene morcacie stehna so zemiakmi 😉

efci
29. feb 2012

zeleninova polievka, kuraci rezen s kasou, jahody 😎

zklimekova
29. feb 2012

@veronika1417 tak ja som urobila experiment..lebo tiež sa mi nechcelo tak dlho čakať...a pri malej musím robiť hlavne keď spí ... dala som cesto do misy, zakryla ho utierkou a šup pod perinku..a vykyslo za pol hodiny 😀 ...a už sa pečú buchtičky 🙂

veronika1417
29. feb 2012

@zklimekova sikula 🙂 maminky sa nezapru!!!! od prirody musime byt mudre, vynaliezave a sikovne ... 😀 😀 😀

liana111
29. feb 2012

my mame dnes paellu a sampinonovu polievocku 🙂

daniz
29. feb 2012

U nás ešte fazulka a máte niektorá recept na banánovú bábovku? ale nie suchú ďakujem ☹