icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimikett
28. feb 2012

@lussy23 samozrejme nech sa paci tu je recept: morcacie al.kuracie masko si naklepeme, osolime, okorenime, na kazdy kusok polozime sunku, syr, predtym uvarenu zeleninku - ja som dala mrkvicku a brokolicu a zvinieme to do rolky, pripevnime sparadlom. Kazdu rolku obalime v muke, osmahneme to z kazdej strany na oleji,zalejeme kuracim vyvarom a nechame dusit kym je masko makke. Masko si potom odlozime nabok a do tej stavicky hodime brokolicu ( ja som si ju uvarila predtym spolu s tou zeleninou co som davala do roliek ), vymixujeme a na zjemnenie dame malinko smotany na varenie a zahustime mukou al. solamylom. Ked sa ti zda byt, ze je malo tej omacky, tak dolej vyvar. Ja ked som masko dusila, tak som tam dala asi 1,5 litra vyvaru a bolo to tak akurat a brokolicu som dala celu tu hlavicku co predavaju. No a masko podavame najlepsie so zemiacikmi a polejeme tou brokolicovou omackou. Verim, ze bude chutit 🙂

gianni
28. feb 2012

polievka z morčacích krídel, druhé dojedáme a na večeru asi budú zemiakové placky

zklimekova
28. feb 2012

dnes na želanie prázdninujúcich 🙂...špagety s mletým maskom a najmenšia mala zemiakovú kašu a rybku pečenú na masle

lucka1987
28. feb 2012

dnes bola hrstkova polievka a pecene zemiaky so sampinomi

katka512
28. feb 2012

Kočky nejaký overený recept na pizza tyčinky 🙂 dakujem

romea
28. feb 2012

Ideme varit sosovicovu kyslu polievocku a fasirky z ovsenych vlociek a mrkvy k tomu zemiaciky 🙂

janulkan
28. feb 2012

cestovinovy salat s kuracim maskom 🙂

katkas1
28. feb 2012

ahojte zienky potrebovala by som recept na cokoladovu polevu, uz som raz niekde zahliadla ale nepamatam si ze kde, viem ze sa tam nejako varila slahackova smotana s kakaom a tusim aj cokoladou , taka klasicka co sa spusti cera a do toho cokolada sa mi nepaci bo sa to potom lame pri krajani....mate niektora recept?

veve39
28. feb 2012

@katkas1 ahoj, ja som ju zatial neskusala, ale kazdy kto skusil chvali tuto polevu - aj v tejto teme:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759

kibuk
28. feb 2012

moje prve rozky z pekarnicky 🙂

katkas1
28. feb 2012

@veve39 dakujem, no na tom obrazku vyzera super ta poleva tak som zvedava ci to tak naozaj bude lebo si neviem celkom dobre predstavit ako to potom zatuhne 😀

rastulka
28. feb 2012

@katkas1 Ja čoko polevu robim vždy z 100g čokolady a 100g Hery 😎 nelame sa mi nikdy,mne sa cera vobec nezda 😖

lucinenka001
28. feb 2012

@ukana

ahoj 🙂. Krasne dakujem za radu aj ja, kupim si aj tie jemne krupy perlicky, kupit ich aj v beznom obchode lebo na rychlo som si ich vyhladala ako Bio vyrobok v Bio obchode ? 🙂
Som rada, ze som dala tip na varenie 🙂
dakujem aj za druhu odpoved 🙂

adelaida33
28. feb 2012

ja som už naložila aj kuracie prsia do marinády na zajtra 😎 , bude čína http://kucharka.madness.sk/recept/1414/kuracie-... , a teraz už idem oddychovať 🙂 .

danielaj
28. feb 2012

práve som dopiekla moje prvé žemličky kaiserky z domácej pekárne, joj tá vôňa 😉 😝 foto zajtra 😉

lussy23
28. feb 2012

@mimikett ďakujem za receptík 🙂

ukana
28. feb 2012

@lucinenka001 ja som ich kúpila normálka v kauflande 🙂

lululka555
29. feb 2012

dnes mame pizzu 😵

mimmka30
29. feb 2012

Gulasova polievka a prekladane zemiaky.. 🙂

bronia13
29. feb 2012

ja som vcera varila no skor pekla toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6876

sorry ale som to tu niektorej z vas tu to "ukradla" hi hi hi, robila som to nevyzeralo to naj naj ale bolo to perfektne!!!!!! ako croissanty chutili fakt super!!!!

ak niektora hladate recept na kysnute cesto tak toto cesto je perfektne len bez tej plnky, tak som urobila z 2/3 buchticky a z 1/3 makovy zavin a zabila som 2 muchy jednou ranou 🙂

bronia13
29. feb 2012

@mimmka30 a co su to prekladane zemiaky??? ak sa mozem spytat?

bronia13
29. feb 2012

teraz ces post nejem meso mate najake dobre recepty na ryby - no aby to nemolo nejake nezdrave alebo vyprazane (nechce sa mi vyprazat) a drzim dietu 😵 este k tomu 😀 diki

bronia13
29. feb 2012

@kibuk mohla by si sem hodit recept na tie rozky prosim ta?

danielaj
29. feb 2012

dobré ránko 😉 moje prvé včerajšie kaiserky z DP 🙂

danielaj
29. feb 2012

dnes dojedáme zo včera, piekla som včera dve veľké šťuky, tak jasné, že sa nezjedli, len k nim musím dorobiť asi zemiakovú kašu, a deťom urobím makové, orechové slíže 😀 , ak by rybu už nechceli 😒

elka74
29. feb 2012

kyslá fazuľová polievka a langoše

bronia13
29. feb 2012

@elka74 mnam to musim aj ja urobit mozno na vikend.... dala si mi dobry napad, dik 😵

rastulka
29. feb 2012

Dobre ranko!
@danielaj Mnam!Krasne,chutne kaiserky by somsi teraz dala na ranajky 😀 Si šikulka! 😀

My dnes mame mrkvovo-smotanovu polievku a žemlovku 😎 ,no a to čo ešte zostalo zo včera 😀

kibuk
29. feb 2012

@bronia13 260ml vlaznej vody,4 polievkove lyzice oleja,mala lyzicka cukru-krystal.,2 male lyz.soli,500g hladkej muky, 2 male lyzice susene drozdie
vsetky suroviny dame do pekarnicky najprv mokre,potom suche ale to urcite vies nechame vymiesit a vykysnut. Po vykysnuty vyberiem,cesto rozdelime na 4 casti,kazdu rozvalakme na placku prerezeme na trojuholniky a stocime od sirsej casti k uzsej,dame na plech vystlanym papierom na pecenie a nechame este cca 20minut podkysnut.Pecieme pri 190 stupnov doruzova,pred vlozenim do rury rozky potrieme rozslahanym vajickom

kibuk
29. feb 2012

dnes polievka od vcera tatik dojeda fasirky v horcicovej omacke,zemiaky a detom idem upiect ceske buchty plnene lekvarom alebo nutelou 🙂