icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mrkvakatka
29. feb 2012

mungo a šošovička klíčky...kari, cesnak, cibulka, kuracie prsia...k tomu ryža. zmiešať... 🙂

drobik1
29. feb 2012

my dnes polievka zo vcera a zemiaky zapecene s cibulkou,sunkou a syrom...kapustovy salat... 🙂 zajtra mame na plane rizoto s parmezanom na bielom vine... 😀

mimmka30
29. feb 2012

@bronia13 no tam su zemiaky,kolbaska,parok,varene vajicko a smotana ,zemiaky nakrajas na kruzky vajicka uvaris, a prekladas na spodok pekaca alebo misky daskus oleja zemiaky klobasku vajicko pretlacene ako do salatu a parok ak chces nakrajas ochutis a zase das zemiaky a tak vrstvis kolko chces nakoniec zalejes smotanu a das zapiect do rury ked nechces z klobasou mozes zeleninu dat

babulka123
29. feb 2012

my dens sosovicova polievka a spagetky s doma robenou omackou .. { pomlete kur. masko na cibulke, na to par. pretlak, biela sterilizovana fazulka, oregano, bazalka } no neni to morcadella ale je to zdravsie a mnamka to bola ja tak..

nelinka0401
29. feb 2012

zo včera ostala kyslá fazulová polievka a po veľkom úspechu si dnes mm znovu kázal spraviť chlebové placky 🙂

katka888
29. feb 2012

plnena paprika , zem kasa , parad omacka

katushka16
29. feb 2012

my dnes polievka zo včera-kapustová,granatír a od mm starkej vynikajúce moravské koláčiky🙂

alexis617
29. feb 2012

ja som varila šošovicovú polievku a langoše 😉

katka512
29. feb 2012

@daniz jeeej dakujem 😀

rastulka
29. feb 2012

@katkas1 niiieee 🙂 nema to vobec vyraznu chut 😉

katinkaaa7
29. feb 2012

dnes máme kuracia rezancová zeleninová polievka a zapečené kuracie prsia so šunkou,syrom a broskyňou,k tomu hrozienková kari ryža 😝

veronika1417
29. feb 2012

@daniz vyzeraju uzasne 🙂

dida84
29. feb 2012

Ahojte,
my dnes dopĺňame železo 😀 , takže špenátový prívarok so zemiačikmi a volským okom a ešte pečiem teraz jablkové pité... 🙂

moonlightka
29. feb 2012

Brokolicová a zeleninové fašírky so zemiakovou kašou a šalátom z červenej kapusty 😉

snu
29. feb 2012

mlete rezne so syrom a mrkvou,,k tomu zemiacky na cibulke a paprike,plus salatik z veeela druhou zeleninky. a este sisky zo vcera 😀

kawasaki17
29. feb 2012

zeleninova polievka s ovsenymi vlockami, chrenove cevabcici so zemiakmi

majushkab
29. feb 2012

ahojte u nás zeleninova polievka a šišky 😀

lencyca
29. feb 2012

ahojte,my dnes brokolicova polievka,zemiakove packy plnene kuracim maskom ,salat

lencyca
29. feb 2012

@luciferova ahoj,mohla by si mi napisat receptik ako ich robis?ja sa na ne tiez chystam,dakujem

mimikett
29. feb 2012

vcera to bolo rybacie rizotko a dnes cestoviny so syrovou omackou s kur.maskom a kukuricou

erni
29. feb 2012

Ahojte, my dnes 2 menu: drzkova s cenakovym posuchom a jelenie maso s ryzou a pre deti zeleninova polievka a dukatove buchticky
@daniz ja mam recept, mne sa zdala taka primerane sucha, viac sa mi paci babovka s pudingovych praskov alebo kokosova s hrozienkami,ta fakt sucha nie je 🙂 tak si vyber a potom ti mozem poslat recept

lucinenka001
29. feb 2012

@adelaida33

ahoj, mozes napisat prosim Ta receptik an tu mrkvovu polievku s ovsenymi vlockami? 🙂
dakujem

zklimekova
29. feb 2012

moje prvé pečené buchty 🙂...podarili sa ...veľmi sa tešíím ..to cesto je úplne super, trochu mi ostalo, tak som urobila aj 4 buchty na pare - tie padli ako prvé 🙂

bodka13
29. feb 2012

@zklimekova buchty vyzerajú nebezpečne dobre 🙂 ...máš nejaký špeciálny recept na kysnuté cesto?

bodka13
29. feb 2012

@zklimekova už som našla...recept uložený 🙂

majina.b
29. feb 2012

polievka mrkvová s ovsenými vločkami
na oleji zapeníme pokrájanu cibulku, pridáme mrkvu bud na kocky alebo postruhanu, podusiť. Zalejeme vodu a dovaríme do mäkka. Muku nasucho opražíme, podlejeme vodou a zahustíme polievku. pridáme trocha másla.
osobitne uvaríme ovsené vločky.

recept je origo z kuch. receptury pre jasle a mš.

adros
29. feb 2012

rajčinová polievka, fašírky so zemiakmi

keira
29. feb 2012

@mimikett ake rybacie rizotko> co tam bolo dane? 🙂

kralicica
29. feb 2012

kur.stehna s ryzou, chilli con carne s ryzou, fasirka s zem. kasou, porova kremova polievka a zltkove rezy. to som robila poobede. snad mam do vikendu pokoj. ja takto najradsej na 3 dni dopredu, nikomu nevadi ze to nie je cerstve v ten den. 2 male deti daju zabrat takze muz je rad, ze vobec varim 🙂