icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
1. mar 2012

dnes rascova polievka a francuzke zemiaky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36630 😎

lululka555
1. mar 2012

@akika722 aahoj tak ja by som ich tiez urobila tak ako ti pisu baby...ja robim podobne- osie hnieza a hned ako zamiesim cesto si ich dam na plech a tam mi kysnu...ukladam si ich trochu od seba a ked nakysnu je toho plny plech 🙂 neboj podaria sa ti 😵

lululka555
1. mar 2012

ja dnes idem varit spenatove cestoviny http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41089 🙂

liana111
1. mar 2012

my dnes kolozvarsku kapustu uz sa na nu tesim 🙂

womenne
1. mar 2012

kto ma skusenost s hlivou potrebujem poradit 🙂

adlani
1. mar 2012

u nas zeleninova polievka a tvarohove gulky s maslom a skoricou

dai
1. mar 2012

zeleninova polievka a pecena rybka so zeleninou 🙂

bubo1104
1. mar 2012

robila som : zemiaky varené (omastené masielkom a pažítka ) a k tomu lanšmít pokrájaný na kolieska a opražený v 3 obale , uhorka

lunana
1. mar 2012

U nás dnes bude bravčové mäso na kukurici a mrkvová polievočka 🙂

drobik1
1. mar 2012

dobre ranko zienky🙂my dnes kalerabova polievka a rizoto s parmezanom na bielom vine...🙂

pimpulienka
1. mar 2012

Grahamove cestoviny s cibulkovo spenatovou omačkou s ryžovym mliekoma olivovym olejom 🙂

dida84
1. mar 2012

Keďže som si včera zabudla vybrať mäsko a do obchodu sa mi nechce, tak na rýchlo paprikové zemiaky s klobáskou... 🙂 Možno poznáte... Veľa ľudí nevie, čo to je... 🙂

bibi1711
1. mar 2012

@dida84 , aj my to dnes mame🙂 a ostatni k tomu aj sosovicovy privarok🙂

vivusika
1. mar 2012

@womenne čo potrebuješ, my ju aj pestujeme aj z nej varíme 😉

adelaida33
1. mar 2012

tekvicový prívarok, zemiaková kaša, volské oči

dida84
1. mar 2012

@bibi1711 a to papáte spolu? my to robievame na spôsob gulášu s chlebíkom... 🙂

katkas1
1. mar 2012

my dnes zasa dietka 😀 pecena klobaska a jaternicka 😀

zklimekova
1. mar 2012

dnes nevaríme..dojedáme...tatika doma nemáme, tak nebude protestovať...namiesto varenia hráme s deťmi autoeuropu...🙂

bibi1711
1. mar 2012

@dida84 , ano...spolu. mm to tak jedaval doma...k privarkom. robim to hustejsie, minimum vody je v tom. take uplne huste. ked to robim ako samostatny chod, davam viac vody.ma to potom stavu..

andrejka10
1. mar 2012

U nás dnes bude kurací vývar a zapekané cestoviny so šunkou, brokolicou, kukuričkou, so syrom a na smotane 😉 😀 😀

daniz
1. mar 2012

syrové fašírky 🙂

katushka16
1. mar 2012

my dnes polievka zeleninová plus červená bio šošovica,mäso na šťave so slaninkou a slovenskou ryžou

lucikatn
1. mar 2012

cestovinový šalát s morčacím mäsom - na drobno nakrájané mäsko opiecť na troške oleja, po chvíli pridať nakrájanú mrkvu, pór, kukuricu a hrášok, osoliť a okoreniť. Na trolilinke vody dusiť do mäkka. Nakoniec pridať asi 3 PL rajčinového pretlaku. Premiešať s uvarenými cestovinami. Na tanieri môžeme posypať syrom.

dida84
1. mar 2012

@bibi1711 takto to nepoznám... raz vyskúšame... môj manžel tieto zemiaky strašne ľúbi... oni to doma nevarievali... tiež to robím skôr hustejšie... 🙂

jankalac
1. mar 2012

my sme mali zeleninkovu jarnu polievocku a zemlovku jablkovo tvarohovu 🙂

lilla244
1. mar 2012

fishcake, pyre so sladkych zemiakov, salat z baby spenatu a cherry paradajok

jenie123
1. mar 2012

zemiakovy privarok s parkom a muffiny.. 🙂

timonko
1. mar 2012

ja mám tuniaka so zelenin.šalátom a zvyšok rodinky má granadír a bryndzovú polievku 😉

snu
1. mar 2012

no losos bol vynikajuci,, a na zajtra neco s domacej kuchyne.. namocila som fazulku a budeme mat fazulovy privarok s masovou fasirkou. a dnes este pecem nas oblubeny kolacik ,,orgazmus,, 😀

snu
1. mar 2012

@jenie123 zemiakovy privarok? to cisto zo zemiakov? take este nepapali :D hmm