Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dojedame zo vcera 😉 takze dnes mam den bez varenia 🙂
@kibuk tak ja kedze som nemala tie kvasnice ale kupim!!!! som dnes urobila tieto su take jednoduchsie ale celkom dobre http://varecha.pravda.sk/recepty/lievance/15072... foto dolozim ked ich manzelovi pripravim vecer na tanier 🙂
Dnes zapekane kur.prsia so smotanou a syrom,a slepacia polievka
belehradský a bramborky + hruškový kompotík 🙂
zítra asi stehna na zelí s knedlíkem a polívečku netuším 😉 možná kuřecí vývar..
ste ma nejako nakazili tymi lievacami tak uz aj ja peciem na veceru 😉
@ewana73 so zaváranou uhorkou, mňam 🙂
Dnes kuraciu polievku a cestoviny a možno bude avokádový puding,. Včera sme boli v KE za kamáratkou, tam sme si dali kuracie prsia plnené špenátovonivovou omáčkou s hrnaolkami. Bolo to chutné, tkaže sa také pokúsime urobiť aj doma. 🙂
dnes u sovkry kuracie sote s ryzou, a na veceru detske piskotky
zajtra bude polievka z malej bielej fazule s mrkvou a zemiakmi a druhé - pečené kuracie štvrte (asi na cesnaku a opaprikované) so zemiakmi na jednom plechu a rímsky šalát ako príloha
na večeru boli pečené domáce jaterničky, čerstvý chlebík a čalamáda 😉
obed-rizoto
večera-palacinky s tvarohom a ovocim a mamka mala na večeru-cuketu+mozzarelu 😵
@akika722 uvarim fazulku ,ked je polomäkka šupnem zemiaky nakrajane ako mate radi. Ked je fazula aj zemiaky uvarene ,dam tam zasmažku(klasika olej+muka) ktoru spravim spolu s jednym strukom cesnaku zalejem mliekom . POtom ešte spravim zatrepku kde dam šlahačkovu smotanu ,lyžicu hl.muky a mlieko to rozmiešam a pridam do polievky tiež. A dochutit ako mate radi ja len solim a dochucujeme si na tanieri ako kto ma rad.
maminky nemate nieco osvedcene so sladkymi zemiakmi? batatmy? d.
zajtra vyskúšam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38369

slepacia polievka zo vcera, vykostene grilovane kura ryza a taliansky salat s cherry paradajkami