icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dusanab
3. sep 2010

@bzuco no co dobre navarili? 😀 my sme mali obed z mraznicky a na veceru zeleninove rezne so zemiakmi a to bude aj na zajtra na veceru. Na zajtra na obed urobim nejake dusene kuracie s ananasom, uz neviem co vsetko tam este ide a ako sa to vola ale zajtra v knizke zistim 😀 😀

bzuco
3. sep 2010

hustá fazuľová polievka a kakaový kysnutý závin

elise
4. sep 2010

vločková polievka, granadír 🙂 na zajtra mám v pláne morčacie mäsko s ryžou

petusko
4. sep 2010

@kibuk vdaka za tip, trosku to pozmenim, toto je skor na sposob raznici.
mam kuracie masko v marinade, trochu ho opeciem a spravim so syrom a sunkou spiz a obalim v cesticku. a varene zemiaky k tomu, deti budu mat aj prirodne kuracie 🙂 a nejaky salatik alebo tatarska 🙂
zajtra klasika rezne a salat, aj pecene zemiaky. a zajacia polievka 🙂

bzuco
4. sep 2010

u nás dnes fašírka so zemiakmi a polievku si ešte premyslím 😎
chcem uvariť viac, nech mám aj na zajtra a budem mať voľnú nedeľu 🙂 ...na pondelok nemusí ostať - budeme mať stravu v škole, škôlke a v páci

maja22
4. sep 2010

Ahojte, mám doma už pol roka v mrazáku mrazenú chobotnicu a neviem, čo s tým ☹ Máte nejaký dobrý recept? Ako sa to rozmrazuje, pripravuje? Vďaka za každú dobrú radu...

zucha
4. sep 2010

Dnes slovensko-talianska kuchyna - kapustnica a pizza 😉

adulikka
4. sep 2010

ja som dnes varila plnenú papriku ...bude aj na zajtra...a zajtra polievku rezancovú

luga
4. sep 2010

kysla fazulova zo vcerajsej vecere a francuzske zemiaky ... zajtra uz nevarim 😵

00vladka00
4. sep 2010

ja som dnes varila spagety.a od vcera mam fazulovu polevku

petusko
4. sep 2010

a ja na buduci tyzden vyhlasujem tyzden poru 😀 som teraz bola v zahrade a uz je paradny, takze kto ma dobre porove recepty, sem s nimi 🙂

evitkamalicka
4. sep 2010

segedin, bude aj na zajtra

zuzuz1
4. sep 2010

na dnes to vidim ze sa budu dojedat cestoviny a zaleninova polievka... a kedze dede doniesol bedle tak sa budeme s tym dnes dusit... 😖 a na veceru asi sosovicova leves...

zuzu13
4. sep 2010

u nás dnes dojedanie zvyškov + granadír 🙂
a zajtra? moravské vrabce s knedlíkom, resp. zemiakmi, vývar s rezancami
😀

kibuk
4. sep 2010

dnes cestoviny miš-maš 🙂 🙂 🙂 🙂 a zajtra mame krstiny 😵 a babka vari prekladane kurča 🙂 🙂 🙂 🙂 a rezancovu polievočku

dannynka
4. sep 2010

my dnes mame šošovičku na kyslo a rizoto 😉 😀

eva7780
4. sep 2010

pecene kur.stehna na kyslej kapuste,ryza-bude aj na zajtra 🙂

janka_a
4. sep 2010

plnena paprika s paradajkovou omackou a paradajkova polievka 😅

zucha
4. sep 2010

@janka_a mali zlavu na pretlaky 😀 😀 😀 Paradajkovu polievku, to by som ja mohla aj kazdy tyzden 😅

janka_a
4. sep 2010

@zucha 😀 nie😀 len trebalo doma zlikvidovat starsie zasoby- kedze mi pretlak nekupujeme ale varime domaci😅🙂

zuzuz1
4. sep 2010

@zucha
@janka_ hmmm paradajkova polievka...co by osm za to dala? ale nasi by ma s tym vyhodili z domu 😖

zucha
4. sep 2010

@zuzuz1 moj muz ju tiez nejedava. Len ja a deti

janka_a
4. sep 2010

@zuzuz1 a ved paradajkova polievka sa da spravit aj v malom mnozstve pre seba🙂 ja tak robim rascovu ktoru nik iny nezje😀

zucha
4. sep 2010

@zuzuz1 pozeram na tvoj album 😀 😀 😀 vo stvrtok sme sa stretli na chodbe pri prednaske o epi 😉

zuzuz1
4. sep 2010

@zucha nekecaj! to tyrkisove tricko?

zucha
4. sep 2010

@zuzuz1 fuha..........teraz si ma zaskocila. Ale je to mozne, som som mala oblecene nieco take.

zuzuz1
4. sep 2010

@zucha hej hej davala si si epi skor koli tomu ze mala sa ti narodila skor... si to ty 🙂 jeeejoooooo.... 😀

standa82
5. sep 2010

Dnes bude vývar z bravč.kostí a na zvyšok ideme na obed k mamine. No robila som krtkovu tortu a banánovú striešku🙂

zuzuz1
5. sep 2010

hmm my sme robili bravčové v cestíčku so zemiakmi... a večer sa ide na večeru... som normálne vážne pozvaná mojím manželom pri príležitosti prvého výročia svadby.... tak sa nechám trochu rozmaznať - aj keď ma momentálne rozmaznáva nonstop 🙂

happy8051
5. sep 2010

u nas dnes porova polievka, zapekané rezne z bravcoveho stehna so syrovou omackou, americké zemiaky. kukurica na masle