Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my sme mali kukuricovú polievku ala bukovský od jednej baby tu z MK, zo včera cestovinky a teraz večer som bábovku robila.
zajtra bude zemiakový prívarok a sekaná
Viete mi poradiť nejaké recepty z hrubej múky? ja ju nekupujem, ale muž mi omylom zobral aj hrubú a neviem na čo ju použiť. Ďakujem za rada a typy 🙂 prajem pekný večer
ja som dnes varila krkovicku na sampionoch s horcicou a k tomu varene zemiaky a druhe jedlo bol spenat s vajickom, teda ten bude na zajtra na obed
Zajtra kysla kapustova polievka so zemiakmi a plnena paprika s knedlou.
Baby poradite nejaky super recept na bolonske spagety?dakujem
pekne ranko 🙂
dnes palacinky 3-2-1 a zemiaky na kyslo s vajickom a polievka este vyvar z nedele sa doje 😉
zapekané kuracie prsia so syrovou omáčkou + ryža 🙂
tofu na šampiňónoch s ryžou a kapustovým šalátom
my dnes budeme mat na obed brynzové pirohy a na veceru si syncek rozkazal lokse na sóde, takze idem kupit acidko
ahojte-dnes zeleninový závin z líst.cesta a zemiaková kaša
dobré ránko, tak mi budeme dnes špenát so zemiačkami a vajíčkom a strúčikovú polievočku.
My máme dnes vysmážaný syr s varenými zemiakmi a ešte musím vymyslieť nejakú polievku, no zrejme špenátovú urobím.
brokolicova polievka s oprazenou zemlou, zeleninove rizoto so syrom, ladovy salat
dnes polievocka sosovicova s topenickou, segedinsky gulas s knedlou a rozmyslam,ze spravim aj ceresnovu bublaninu 😉
dobré ránko, my dnes dojeme krémovú brokolicovú polievku zo včera, a idem urobiť zapekané cestoviny na sladko (mak, orechy, jablká, džem....), dávno sme nemali 😉 pre malú musím zase niečo nesladké vymyslieť, asi nejaké soté s cestovinami 😉
dobre ranko, my dnes dojedame zo vcera a vecer mozno zvrtnem palacinky ak bude zaujem 😉
Dnes dojeme kuraci perkelt s haluškami a ešte musim vymysliet nejaku polievku
my dnes máme brokolicový deň 😀 ..polievka krupičková s vajíčkom a brokolicou...a na druhé zapekané cestoviny s brokolicou a kuracím maskom 🙂
my dnes zeleninkova polievka a vecer som urobila tie karfiolove zemiaky, tak dam vediet aka bude odozva na obed. 😀
a zajtra? brokolicova kremova, a asi rybacie fasirky s kasou
vyprazany karfiol zemiaciky a tatarka nemozem sa doho dojest mnam 😀

cucoriedkove muffiny na veceru. moja premiera som zvedawaaaaaaaaa