icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zajaciq
13. mar 2012

cucoriedkove muffiny na veceru. moja premiera som zvedawaaaaaaaaa

nanulik
13. mar 2012

my sme mali kukuricovú polievku ala bukovský od jednej baby tu z MK, zo včera cestovinky a teraz večer som bábovku robila.
zajtra bude zemiakový prívarok a sekaná

simona112
13. mar 2012

Viete mi poradiť nejaké recepty z hrubej múky? ja ju nekupujem, ale muž mi omylom zobral aj hrubú a neviem na čo ju použiť. Ďakujem za rada a typy 🙂 prajem pekný večer

irsina83
13. mar 2012

@simona112 ja ju davam do cesta na zemiakove halusky - pol na pol s polohrubou 😉

simona112
13. mar 2012

@irsina83 to som ešte neskúšala. ďakujem 🙂

anavila
13. mar 2012

@irsina83 my dnes preeeeeeesne to isté sme mali čo vy... a zajtra si syrovú polievku a masové gulky v paradajkovej omáčke so zemiakovou kašou...dávno sme to nemali

anaxamon
13. mar 2012

ja som dnes varila krkovicku na sampionoch s horcicou a k tomu varene zemiaky a druhe jedlo bol spenat s vajickom, teda ten bude na zajtra na obed

egyptanka
13. mar 2012

Zajtra kysla kapustova polievka so zemiakmi a plnena paprika s knedlou.

rastulka
13. mar 2012

@bronia13 Genialne palacinky 3-2-1 su fakt genialne 😀 trochu som sa bala toho oleja,že budu mastne,ale nie 😲 boli vyborne!

strihalka
13. mar 2012

Baby poradite nejaky super recept na bolonske spagety?dakujem

bronia13
14. mar 2012

@kikatko ako sa robi medova zemlovka? sup sem s receptom..... 😅

kibuk
14. mar 2012

pekne ranko 🙂
dnes palacinky 3-2-1 a zemiaky na kyslo s vajickom a polievka este vyvar z nedele sa doje 😉

leila13
14. mar 2012

zapekané kuracie prsia so syrovou omáčkou + ryža 🙂

evitka82
14. mar 2012

tofu na šampiňónoch s ryžou a kapustovým šalátom

yvetulka
14. mar 2012

my dnes budeme mat na obed brynzové pirohy a na veceru si syncek rozkazal lokse na sóde, takze idem kupit acidko

bobinkask
14. mar 2012

ahojte-dnes zeleninový závin z líst.cesta a zemiaková kaša

linddi
14. mar 2012

dobré ránko, tak mi budeme dnes špenát so zemiačkami a vajíčkom a strúčikovú polievočku.

mimi21mimi
14. mar 2012

My máme dnes vysmážaný syr s varenými zemiakmi a ešte musím vymyslieť nejakú polievku, no zrejme špenátovú urobím.

happy8051
14. mar 2012

brokolicova polievka s oprazenou zemlou, zeleninove rizoto so syrom, ladovy salat

katka3012
14. mar 2012

dnes polievocka sosovicova s topenickou, segedinsky gulas s knedlou a rozmyslam,ze spravim aj ceresnovu bublaninu 😉

danielaj
14. mar 2012

dobré ránko, my dnes dojeme krémovú brokolicovú polievku zo včera, a idem urobiť zapekané cestoviny na sladko (mak, orechy, jablká, džem....), dávno sme nemali 😉 pre malú musím zase niečo nesladké vymyslieť, asi nejaké soté s cestovinami 😉

katkas1
14. mar 2012

@simona112 ja mam recept na bublaninu z hrubej muky a je dobra, raz dva urobena ak by si chcela 🙂 ale do zemiakovych krokiet ide hruba muka

firstbaby
14. mar 2012

dobre ranko, my dnes dojedame zo vcera a vecer mozno zvrtnem palacinky ak bude zaujem 😉

simona112
14. mar 2012

@katkas1 no ak môžeš poslať tak pošli budem rada aspoň vyskúšam a ak bude dobrá tak ju budem kupovať a robievať častejšie. A krokety som tiež ešte nerobila 🙂

katkas1
14. mar 2012

@simona112 musim pohladat recepty a poobede ti poslem, tie krokety su z kysnuteho cesta a su faaaaaaakt vyborne, cesto je raz dva vykysnute a je to naozaj rychlo vysmazene a su krasne nafuknute ako pampusiky...... poslem niekedy poobede alebo pred vecerom 😀

simona112
14. mar 2012

@katkas1 ok však neponáhla 🙂 a dakujem

rastulka
14. mar 2012

Dnes dojeme kuraci perkelt s haluškami a ešte musim vymysliet nejaku polievku

zklimekova
14. mar 2012

my dnes máme brokolicový deň 😀 ..polievka krupičková s vajíčkom a brokolicou...a na druhé zapekané cestoviny s brokolicou a kuracím maskom 🙂

zuul
14. mar 2012

my dnes zeleninkova polievka a vecer som urobila tie karfiolove zemiaky, tak dam vediet aka bude odozva na obed. 😀
a zajtra? brokolicova kremova, a asi rybacie fasirky s kasou

eri28
14. mar 2012

vyprazany karfiol zemiaciky a tatarka nemozem sa doho dojest mnam 😀