icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dida84
14. mar 2012

my dnes gulášik z hovädzieho a bravčového mäska... 🙂

miriamr
14. mar 2012

@eri28 my to istééé 😵

mravvcek
14. mar 2012

@zuul nemas receptik na tie rybacie fasirky?Mnam tie by som si dala ::D

nadhera
14. mar 2012

nasla som recept - zo zvyskov zemiakovej kase:

pripravime cesto na sulance - pridame hrubu muku,vajcia,stipku soli a dobre premiesame. Z cesta vytvorime valcek ,ktory pokrajame na sulance a tie vyvarime v horucej vode. podavame so struhanym syrom , orechami, makom...

dnes vyskusam - banda pride zo skolky hladna 😀

lululka555
14. mar 2012

tak my dnes kuracie calzone a budeme to papat s cerstvym salatikom 🙂 mnam
este raz dik za recept @rosannar

titkovamiriam
14. mar 2012

tak u nas sa zacina varit dietnejsie 😠 Milan schytal mononukleozu-takze prisna dieta-dnes budem robit mrkvovu polievku a kura na pare so zeleninou a ryzou

strihalka
14. mar 2012

nekdo nema nahodou v pameti recept na bolonske spagety?

katkas1
14. mar 2012

@simona112 Bublanina
2 salky hruba muka, 1 salka cukor, 1 salka mlieko, 1/2 salky olej, 2 vajcia, 1 vanilkovy cukor, 1 prasok do peciva....vymiesat ako normalnu piskotu, vyliat na plech, pohadzat akekolvek ovocie a upiect. Ja ju robim na velkom plechu, je velmi vysoka takze davam 2 7decove pohare kompotu ale znesie aj viac. Ak chces do casti si daj kakao alebo potravinarsku farbu a urob si mriezku bude to dobre vyzerat.

Krokety
350 g hruba muka, 150 g uvarene zemiaky v supke, 1 vajce, 1 zltok, 150 ml mleiko, 20 g drozdie, sol, petrzlanova vnatka. vymiesime si normalne cesto, zemiaky mozes nastruhat na struhadle na syr, do cesta pridame kopec nasekanej najemno petrzlanovej vnatky. Ja to robim od oka, takze si zamies tak aby si nemala tvrde cesto, lepsie je ked sa ti bude aj trochu lepit na lopar, potom su fakt ako pampusiky nafuknute. Ked je cesto vykysnute natenko ho rozvalkame asi na 0.5 cm a vysmazame na horucom oleji.Ja ich vykrajujem stampedlikom/ Lepsie krokety som este nejedla, nedaju sa porovnat s tymi co treba robit sulky a obalovat ch vo vajci a struhanke. A mas to velmi rychlo. Ak mate radi mozes do cesta posekat aj cervenu papriku, dobre potom vyzeraju.

Ked vyskusas daj vediet ci chutilo. Ja idem krokety robit nedelu k masku 😀

gumkacik
14. mar 2012

zo včera srnčí guláš a ešte som dnes dorabala knedľu.a natálka si rozkazala palacinky. a k večery kuracie mesko ale ešte neviem na aky spoosob. poradte. 😵

simona112
14. mar 2012

@katkas1 Ďakujem moc, určite cez víkend vyskúšam bublaninku a možno aj tie kroketky 🙂

jankalac
14. mar 2012

dnes polievka z hlavkovej kapusty a zemiakova kasa + vysmazane kuracie rezne , vysmazena brokolica. a pobede sa chystam na nejaky kolacik...

gucz
14. mar 2012

rajčinková polievka s údeným syrom a ako druhé penne carbonara (čiže trubky po uhliarsky - cestovina a opraženou anglickou slaninkou, cesnakom a smotanou)

simona112
14. mar 2012

Bravčové mesko na zeleninke a cestovina. A ešte dojedáme z nedele.asi som moc navarila 🙂

adelaida33
14. mar 2012

dnes nemáme tatika doma, tak sme si s malým spoločne dali tuniaka na masle s rajčinami a mozarelou a k tomu ryžu, aj keď som si najprv myslela, že "otras kombinácia" 😖 , ryba s ryžou 😕 , bolo to výborné 😅 .

flowerska
14. mar 2012

restovana kuracia pecienka s ryzou a este spravim k ryze kuracie maso s kokosovym mliekom

katushka16
14. mar 2012

my dnes brokolicová polievka a francúzke zemiaky🙂

jajuska1411
14. mar 2012

cestoviny s brokolicou a kuracim masom

jolly84
14. mar 2012

@katushka16 moje oblubene jedlo, mnaamka, by som si hned dala)

kikatko
14. mar 2012

@bronia13 ja ju robím ako klasicku žemlovku- veka, tvaroh, jablká, hrušky a hrozienka, klasické maslo ale nič necukrím, do zmesi - jablká , hrušky a hrozienka dám lyžicu roztopeného medu a na vrch dávam niekolko lyžíc medu

jolly84
14. mar 2012

@eri28 to je super papanica, a velmo dlho som nemala)))))) asi si urobim v nedelu)

kikatko
14. mar 2012

dnes pizza- 3 druhy: mnoho druhov syra, lahká šunková pre malú a klobásovo- slaninkovo- salámová

sima.p
14. mar 2012

pohánkovo-zeleninová polievka a lahôdkové tofu na zelenine s ryžou

jolly84
14. mar 2012

@rastulka co su to tie palacinky? idem pokukat na nete, snad najdem)

akika722
14. mar 2012

štvrtok-tvarohove/bryndzové halušky
piatok-slivkove "gulky" + husta zeleninova polievka
sobota+nedela-madarský gulaš /nie polievka,mäsko+omáčka/ + knedla+pre deti k tomu cestoviny

jolly84
14. mar 2012

@vivusika ahoj, aky bol kolacik? som si precitala recept a uz si ho tlacim a tiez skusim, vyzera vynikajúco))))))

ivanajelinek
14. mar 2012

@lululka555 Co su to kuracie calzone? Ja poznam len calzone pizzu 🤐

A poradite niektora receptik s kuracim prsiami a kokosovym mliekom? Varili ste uz niektora s tym kokosovym mliekom?

yvetulka
14. mar 2012

@lululka555 Robis to do listkoveho cesta? ja ano a je to riadna mnamka, ci tepla ci studena

lululka555
14. mar 2012

@ivanajelinek je to presne skoro ako pizza http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5456 ... 🙂

lululka555
14. mar 2012

@yvetulka no idem to dnes robit prvy krat,tak uvidim ake to bude ... 🙂

moonlightka
14. mar 2012

Ahojte dievcata, poradte nejake obedy, ktore mozem pripravit svojmu 2,5 rocnemu dietatu. Mame problem s kakanim...teda mozno sa to do tejto temy nehodi o tom pisat 😝 ...ale myslim ze keby som varila viac take jedla, ktore by mu pomohli sa vyprazdnit nebal by sa tak ist na nocnik na velku...skusame a trpime a ja uz okrem slivkovej stavy, paradajkovej polievky a spenatu uz neviem co mu navarit aby nemal problem...mozno ste mali podobnu skusenost...dajte prosim nejake recepty...dakujem