icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katushka16
15. mar 2012

my dnes špenátová polievka a granatír s uhorkou a pre mm zapečená krkovička so syrovou omáčkou a pyré zemiaky

zuul
15. mar 2012

@lyongirl dakujem. takze hotovu odvazim 😀 a minule som robila original marcipan a len ten ma stal 25eur.
takze teraz teda zajtra potahujem K2 a to ma tak vychadza na jednu tortu do 8eur.

zuul
15. mar 2012

@katushka16 skoro ako u nas. maleho som vsak osalila ze je to hraskova polievka 😅

bobinkask
15. mar 2012

@zuul ahoj ja som prednedávnom piekla torty aj na objednávky a u mna bol tiež večný problém kolko si za tortu vypýtat 🙂 ja som si stanovila cenu na 8 eur za kilo ale ono záleží aj kde bývaš ja som z dediny a vieš... 🙂 ale čo sledujem rozne iné stránky tak dievčence čo sa tomu venujú pýtajú aj 10-12 euro za kilo...musíš sa sama rozhodnút aj podla materialu ktorý používaš ja som potahovala ml.marcipánom ten sa najlepšie každému lúbil 😝 tak som sa doma tiež namiešala 😀

zuul
15. mar 2012

bobinka dakujem ti. mna najviac tesi ze sa lubia a ze su chutne moje torty.
ja som kedysi dala za tortu 40eur, pre maleho, to bola palka. v sobotu ju odovzdam tak si vypytam, ale aj tak je to blbe od kamaratov. no co uz budem odvazna.

lyongirl
15. mar 2012

@zuul no marcipán je asi najdrahší a z K2 neviem, či sa lepšie zas nerobí, nemám skúsenosti, ale vačšina mamičiek poťahuje poťahovou hmotou, či už je to K2, alebo nejaká iná, z pravého marcipánu nerobí nikto o kom by som vedela 🙂, teda okrem MM 😀

lyongirl
15. mar 2012

@zuul či chceš, či nie, bežne torty kúpiš od 20€ a viac, či už si na dedine, alebo nie. Neviem, aké plnky robíš a ako torta vyzerá, ale ak je chutná a chutí iným, tak sa netreba báť si aj vypýtať, veď kto by to robila pod cenu, že? No a 20€ je fakt že malá torta, normálna torta na oslavu bežne výde cca 30€ 🙂

bobinkask
15. mar 2012

@zuul ano treba nabrat odvahu 😅 a sama budeš vidiet ako sa budú tvárit 🙂 či sa im bude zdat vela alebo málo 🙂

adelaida33
15. mar 2012

dnes študentský rezeň, zemiaková kaša, domáci dressing a uhorkový šalát 😉

lululka555
15. mar 2012

@adelaida33 ahoj aky to je prosim ta ten studentsky rezen??? 🙂

adelaida33
15. mar 2012

@lululka555 ahoj 🙂 , to je z liptovskej (alebo inej jemnej) salámy.

drobik1
15. mar 2012

dnes polievka zo vcera a dnes mame palacinky zapekane s pudingom a slahackou... 🙂 ja este dojedam zo vcera 😀

zuul
15. mar 2012

@lyongirl
@bobinkask naposledy som robila tieto dve.
boli velke a tazke. a dnes mam upeceny korpus 31cm, takze tiez bude obrovska a tazka

gucz
15. mar 2012

u nás dnes bravčové mäsko na kocky s uncle bens (domáce zavárané), ryža a upiekla som aj "rýchly lacný koláč" na plech

zuul
15. mar 2012

@adelaida33 prosime si receptik. d.

veve39
15. mar 2012

@zuul neskusala si prosim ta tie rybie fasirky robit aj v rure?
trochu ma odradza to vyprazanie, je to tazko stravitelne pre mna
no vyzeraju velmi dobre

lululka555
15. mar 2012

@adelaida33 aha uz viem,len som nevedela ako sa to vola...je to celkom ok,taky rychly obed a dobry 🙂

adelaida33
15. mar 2012

@zuul ahoj, už som vyššie písala - liptovská alebo iná jemná saláma, hrubšie plátky (cca 8mm 😀 ) a klasika trojobal 😉 .

tinuskaha
15. mar 2012

dnes len spagety,lebo od rana mam migrenu ☹

adelaida33
15. mar 2012

@lululka555 presne 🙂 , dnes som bola u dr., takže taký rýchly a aj cenovo ok 😉 .

lululka555
15. mar 2012

@adelaida33 hej,mne to pripomina detske roky a leto ,taky obed 🙂

prahaxx
15. mar 2012

@tinuskaha skus si na hlavu prilozit platky suroveho zemiaka

dnes pecene kura + ryza a kuraci vyvar zo vcera, no a dalsie kolo bananovo čokoladovych mufffinov

jolly84
15. mar 2012

@vivusika si ma normalne napudila, asi ho dnes spravim, dakujem ))))

zuul
15. mar 2012

@veve39 este nie, ale ja ich tiez budem robit v rure, nie je tam nic co by sa v rure neupieklo. 😉

tinuskaha
15. mar 2012

@prahaxx dakujem toto som este neskusala tak vyskusam

trdielko149
15. mar 2012

ja som robila cokoladove muffinky co bol receot od Luba Herka v telerane vseho vsudy 25 minut a suuu fantasticke vyzeriam ich jedna radost sa len tak prasi za nimi 😀 pre mm som robila vyprazany syr a hranolky lebo mi tyzden pili usi s tym tak nech ma radost 😀 ja a drobec mame jarnu polievocku zeleninkovu a krupicove slize lacny nenarocny casovo receot kedze je vonku prekrasne chceli sme to vyuzit na prechadzku a ideme aj pobede samozrejme 🙂
v nedelu dojde k nam navsteva tak budu opacne rezne,uhorkovy salat,pyre zemiakove k obedu,slane muffiny namiesto jednohubiek ci chlebickov,pagacikov a pernikovy kolacik 🙂 zajtra a v sobotu budeme u nasich tam sa chysta kacicaaa 😵

lyongirl
15. mar 2012

@zuul krásne tortičky 🙂

danielaj
15. mar 2012

@amstelka bol výborný, vyskúšaj, naozaj odporúčam, cesto nadýchané ako pena, mäkučký, 😝 a isto by bol mäkký aj na druhý deń, keby zostal, 😖 lebo sú v tom tie zemiaky 😉

amstelka
15. mar 2012

@danielaj no my sme nakoniec mali hraskovu s parkom a lievance a zeleninove ryzoto...sa nam zmenil plan, prisiel svagor s detmi...maju radsej sladke 🙂

veve39
15. mar 2012

Dievcata potrebujem poradit - ktora mate skusenost s pecenim v rure namiesto vysmazania - napr. recept na rybie fasirky co sem dala @zuul
mam postupovat uplne podla receptu, ktory je na pripravu vysmazanim, alebo pecenie v rure ma nejake specifika ??? dakujem krasne 🙂