Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@adelaida33 ja toto robievam zo sekanej kúpenej napr. v LIDL. Je to akurát pre nás troch, pre mna, syna a manžela.velmi rýchli obedík alebo sekanú iba nakrájam a opražím na troške oleja
cesnackaa a domaca pizza 🙂
dnes som robila super šalátik :lečo,dietna saláma,tvrdý syr nastrúhaný,cibuľa,majolka a chilly omáčka
a k tomu pečené kuracie stehná...........deťom samozrejme k tomu ryžu 🙂
moj cernoch polovicka je z Nigerie, robi palacinky, ale palec hore, lepsie ako moje, ja sa vzdy sulam od smiechu ked ho vidim pri panvici, neviem kto ho to naucil, asi kamarat zo slovenska 😀 😀 😀 😀 😀
takze palacinky
@zuul u nás v cukrárni stojí 5 kg torta 25 eur,ale domáce sú domáce a záleží aj od výzdoby...
vcera: ucha - ruska rybacia polievka, uuuzasne sa mi podarila 🙂 a palacinky naslano s masovo-zeleninovou plnkou, salat
dnes: polievka z ruszickoveho kelu, srbske kurca, ryza
rizoto a k tomu ladovy salat
kyslá fazuľová a langoše
kuraci vyvar a zemlovka.. 🙂
Dobre ranko, ja uz som postavila na hrstkovu polievocku z korenovej zeleninky a so zemiackami a chcem robit zemiakove placky 🙂
pekne ranko
dnes mame hrstkovu polievocku a pirohy na sladko-lekvar,nutela-detvaky si vybrali
dobré ránko..u nás dnes pečená rybka na masle, zemiačky a dusená zeleninka k tomu 🙂..polievka ma ešte nenapadla..ale však raz do týždňa može byť aj bez nej 🙂
Dnes asi kuracie placky so zemiakovou kasou.
Robil niekto kuracie placky aj v rure? Neboli moc vysusene?
dobre ranko,zo vcera zostali spenatove halusky s nivovou omackou,malemu spravim zeleninovej polievocky 🙂
tak dnes kuracie sote na horcicovej omacke s ryzoua zo zeleninovym salatikom mnam uzasne rychle a hotove do pol hodky(ja som varila este vcera o 19tej vecer 😀
zeleninová polievka a špagety
dnes len zapekane cestoviny a prave rozmyslam ze ved ja tento vikend nebudem musiet varit 🙂 v sobotu ideme k nasich a na nedelu sme pozvani na obed k dedovi,jooj ako fajne 😵
u nas dnes dojedame zeleninovu polievku a pride mamina a ta nam navarila jablkovo-tvarohovo-makovu zemlovku a zapekany karfiol so zemiakmi cize na dnes varenie odpada 🙂 krasny den prajem
dnes : zeleninovú polievku a špagety so špagetkou a syrom
brokolicovú krémovú a pirohy bryndzové a lekvárové 🙂
Jaaaj a včera som robila muffiny banánovo-jogurtové, môj vlastný recept 😀 vyšlo mi ich 11 kúskov.
1 vajce som vymiešala s 3ma vrchovatými polievkovými práškového cukru, do toho 1 vanilkáč, 1 lyžicu oleja, 1 stredný prezretý banán roztlačený, asi 1/3 veľkého bieleho jogurtu, zo 4-5 pl lyžíc polohrubej múky, podľa hustoty cesta pridám/uberiem a 1/2 sáčika prdopeč.
Vymiešať, do formičiek a dávala som na niektoré nutelu a niektoré som posypala mussli.
Sú super jemné, ľahké a hlavne šťavnatéééééé 😵 😵 😵
pekný slnečný dník, tak ja už mám navarené a ideme von 😉 polievku dojedáme zo včera rascovú s vajíčkom a haluškami, urobila som bravčové karé v jogurtovo-cesnakovom kabátiku a slovenskú ryžu+kompót 😉
dnes cesnakova cibulova polievka, zapekany karfiol s ryzou a smotanou, salat
my dnes hovadzie na zeleninke, ryza a salatik
ahojte vsetci..my musime ist najprv na nakup este nieco dokupit..ale dnes mame v plane pecenych pstruhov zo zemiakmi a k tomu zeleninka..polievka brokolicova... 🙂
my mame nastastie od vcera tak osm len malemu urobila kremovu brokolicovu polievku a upiekla som marhulove kocky 🙂

@veve39 my to tak robime ze dame ole na plech a pecieme v rure a jeto 😉