icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jania023
15. mar 2012

@veve39 my to tak robime ze dame ole na plech a pecieme v rure a jeto 😉

papuka
15. mar 2012

@adelaida33 ja toto robievam zo sekanej kúpenej napr. v LIDL. Je to akurát pre nás troch, pre mna, syna a manžela.velmi rýchli obedík alebo sekanú iba nakrájam a opražím na troške oleja

janusa_
15. mar 2012

cesnackaa a domaca pizza 🙂

lussy23
15. mar 2012

@zuul krásne torty

katinkaaa7
15. mar 2012

dnes som robila super šalátik :lečo,dietna saláma,tvrdý syr nastrúhaný,cibuľa,majolka a chilly omáčka
a k tomu pečené kuracie stehná...........deťom samozrejme k tomu ryžu 🙂

eri28
15. mar 2012

moj cernoch polovicka je z Nigerie, robi palacinky, ale palec hore, lepsie ako moje, ja sa vzdy sulam od smiechu ked ho vidim pri panvici, neviem kto ho to naucil, asi kamarat zo slovenska 😀 😀 😀 😀 😀
takze palacinky

katinkaaa7
15. mar 2012

@zuul u nás v cukrárni stojí 5 kg torta 25 eur,ale domáce sú domáce a záleží aj od výzdoby...

bobinkask
15. mar 2012

@zuul velmi pekné tortičky-pekne potiahnuté a píšeš že aj chutné tak to je super kombinácia 😝 len tak dalej 🙂

happy8051
15. mar 2012

vcera: ucha - ruska rybacia polievka, uuuzasne sa mi podarila 🙂 a palacinky naslano s masovo-zeleninovou plnkou, salat

dnes: polievka z ruszickoveho kelu, srbske kurca, ryza

libka1
16. mar 2012

rizoto a k tomu ladovy salat

elka74
16. mar 2012

kyslá fazuľová a langoše

jenie123
16. mar 2012

kuraci vyvar a zemlovka.. 🙂

irsina83
16. mar 2012

Dobre ranko, ja uz som postavila na hrstkovu polievocku z korenovej zeleninky a so zemiackami a chcem robit zemiakove placky 🙂

kibuk
16. mar 2012

pekne ranko
dnes mame hrstkovu polievocku a pirohy na sladko-lekvar,nutela-detvaky si vybrali

zklimekova
16. mar 2012

dobré ránko..u nás dnes pečená rybka na masle, zemiačky a dusená zeleninka k tomu 🙂..polievka ma ešte nenapadla..ale však raz do týždňa može byť aj bez nej 🙂

mimi21mimi
16. mar 2012

Dnes asi kuracie placky so zemiakovou kasou.

Robil niekto kuracie placky aj v rure? Neboli moc vysusene?

lencyca
16. mar 2012

dobre ranko,zo vcera zostali spenatove halusky s nivovou omackou,malemu spravim zeleninovej polievocky 🙂

janka9898
16. mar 2012

tak dnes kuracie sote na horcicovej omacke s ryzoua zo zeleninovym salatikom mnam uzasne rychle a hotove do pol hodky(ja som varila este vcera o 19tej vecer 😀

adelaida33
16. mar 2012

zeleninová polievka a špagety

sisanka
16. mar 2012

dnes len zapekane cestoviny a prave rozmyslam ze ved ja tento vikend nebudem musiet varit 🙂 v sobotu ideme k nasich a na nedelu sme pozvani na obed k dedovi,jooj ako fajne 😵

firstbaby
16. mar 2012

u nas dnes dojedame zeleninovu polievku a pride mamina a ta nam navarila jablkovo-tvarohovo-makovu zemlovku a zapekany karfiol so zemiakmi cize na dnes varenie odpada 🙂 krasny den prajem

bubo1104
16. mar 2012

dnes : zeleninovú polievku a špagety so špagetkou a syrom

beruska.zuzanka
16. mar 2012

brokolicovú krémovú a pirohy bryndzové a lekvárové 🙂

beruska.zuzanka
16. mar 2012

Jaaaj a včera som robila muffiny banánovo-jogurtové, môj vlastný recept 😀 vyšlo mi ich 11 kúskov.

1 vajce som vymiešala s 3ma vrchovatými polievkovými práškového cukru, do toho 1 vanilkáč, 1 lyžicu oleja, 1 stredný prezretý banán roztlačený, asi 1/3 veľkého bieleho jogurtu, zo 4-5 pl lyžíc polohrubej múky, podľa hustoty cesta pridám/uberiem a 1/2 sáčika prdopeč.
Vymiešať, do formičiek a dávala som na niektoré nutelu a niektoré som posypala mussli.
Sú super jemné, ľahké a hlavne šťavnatéééééé 😵 😵 😵

danielaj
16. mar 2012

pekný slnečný dník, tak ja už mám navarené a ideme von 😉 polievku dojedáme zo včera rascovú s vajíčkom a haluškami, urobila som bravčové karé v jogurtovo-cesnakovom kabátiku a slovenskú ryžu+kompót 😉

happy8051
16. mar 2012

dnes cesnakova cibulova polievka, zapekany karfiol s ryzou a smotanou, salat

zuzka38
16. mar 2012

my dnes hovadzie na zeleninke, ryza a salatik

drobik1
16. mar 2012

ahojte vsetci..my musime ist najprv na nakup este nieco dokupit..ale dnes mame v plane pecenych pstruhov zo zemiakmi a k tomu zeleninka..polievka brokolicova... 🙂

katkas1
16. mar 2012

my mame nastastie od vcera tak osm len malemu urobila kremovu brokolicovu polievku a upiekla som marhulove kocky 🙂