Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
vonku krasne,, vytiahli sme gril a grilujeme :D paradicka,,konecne teplo
spenatova polievka s udenym lososom a vajickom, gnocchi na omacke carbonara doplnena o cuketu, sampinony, sunku)))
šošovicová polievka na kyslo, losos na masle a tymiane, zemiaková kaša, kapustovo-mrkvový šalátik 🙂
u nás dnes šošovicová polievka so zeleninkou a banánovo-jablková žemlovka... 😝
dnes čo bude neviem, no zajtra polievka zo strúhanrej zeleniny+krúpky a guličky IKEA + opekané zemiaky,
v nedeľu a to práve ešte neviem, ale určite upečiem mufinky 😎 😎
@daniz ahoj tie gulicky Ikea to su ake?
@snu tak tu grilovacku zavidim ;) mnam,aj ja chceeeeem 😀
@lululka555 také mäsové guličky v smotanovej omáčke.
www.mimibazar.sk/recept.php?id=8961
Na olovrantoveceru - ostali nedojedene jablcka zo vcera - nastruham a pridam do cesta na lievance. Obalim v cukre so skoricou a chlapi su zgustnu. 😀 Mamka chudne.
My sme dnes mali sosovicovu polievocku s mrvenickou a spenatove halusky so syrovou omackou...mnamkyyyy 😉 😉 😉
Baby- jedna chutná zdravá mňamka 🙂 Nakrájať baklažán na kolieska a na troche oleja opiecť na panvivi do polomeka. Potom na krúžok baklažánu dáme syr (ja dávam trojuholník taveného syra prerezaný na poly aby nevytiekol, ale kľudne aj iný), na to koliesko paradajky, posypať bazalkou a soľou. Potom som to pre istotu prepichla špáradlom, ale nemusí byť. Šup do vyhriatej rúry a o pár minutiek máte chutnú večeru. Ja som tie kolieska položila na hrianky a skvele to vyzeralo aj chutilo 😉 Tak dúfam, že bude aj vám 😀
Hovadzie polievocka, dukatove buchticky s kokosovym kremom 🙂
africke jedlo moj varil., fazulu z plante, nieco ako varene banany, je to dobre, lebo nedal tam mrtve rybicky, tie nemam rada susene rybicky a dala som si k tomu tatarku a zapila bananovym mliekom, mamicka moja..... 😕
polievka z hlivy a skúsila som palacinky 3-2-1 perfektné 😝 jemnučké mnam 😝
a zajtra nevarim zas 😉 ideme na chatu,, a tam kotlikovy gulasik, speky,slanina 😀 to pojdu kg hore 😀
@bobinkask možeš mi napísať recept na tie palacinky?..už som o nich počula..ale nerobila🙂..vyskúšame
zapekaný karfiol so syrom, zemiaková kaša
pekne ranko aj ked u nas dost chore ale zvladneme to
polievka od vcera hrstkova a pizza
Dobre ranko,
hrstkovu polievocku zo vcera a pecene kuriatko s ryzou 😉
zeleninová polievka so zvieratkami ( 😀 cestovinka podobná písmenkám), dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a šunkovo-syrová pizza a hlávkový šalát.
dnes vyprazana rybka a zemiakova kasa a zajtra kuraci vyvar a masko na sampinonoch zapekane so syrom s ryzou a zemiakovymi kroketami a uhorkovym salatom 😀
dnes je krásne,ideme na chalupu variť guláš...
@zklimekova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 ja som ich robila podla tohoto receptu 😝
dnes u nas ešte polievka z hlivy a skúsim pizzu z rožkov 🙂
včera drahý navaril za tatru francúzskych...tak mám pokoj 😎

my dnes cestoviny s carbonara omackou 🙂 a mozno ak sa mi bude chciet urobim aj palacinky 🙂