icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
16. mar 2012

my dnes cestoviny s carbonara omackou 🙂 a mozno ak sa mi bude chciet urobim aj palacinky 🙂

snu
16. mar 2012

vonku krasne,, vytiahli sme gril a grilujeme :D paradicka,,konecne teplo

flowerska
16. mar 2012

spenatova polievka s udenym lososom a vajickom, gnocchi na omacke carbonara doplnena o cuketu, sampinony, sunku)))

vivusika
16. mar 2012

šošovicová polievka na kyslo, losos na masle a tymiane, zemiaková kaša, kapustovo-mrkvový šalátik 🙂

dida84
16. mar 2012

u nás dnes šošovicová polievka so zeleninkou a banánovo-jablková žemlovka... 😝

daniz
16. mar 2012

dnes čo bude neviem, no zajtra polievka zo strúhanrej zeleniny+krúpky a guličky IKEA + opekané zemiaky,
v nedeľu a to práve ešte neviem, ale určite upečiem mufinky 😎 😎

lululka555
16. mar 2012

@daniz ahoj tie gulicky Ikea to su ake?

lululka555
16. mar 2012

@snu tak tu grilovacku zavidim ;) mnam,aj ja chceeeeem 😀

daniz
16. mar 2012

@lululka555 také mäsové guličky v smotanovej omáčke.
www.mimibazar.sk/recept.php?id=8961

nadhera
16. mar 2012

Na olovrantoveceru - ostali nedojedene jablcka zo vcera - nastruham a pridam do cesta na lievance. Obalim v cukre so skoricou a chlapi su zgustnu. 😀 Mamka chudne.

ema13
16. mar 2012

My sme dnes mali sosovicovu polievocku s mrvenickou a spenatove halusky so syrovou omackou...mnamkyyyy 😉 😉 😉

jenny6
16. mar 2012

Baby- jedna chutná zdravá mňamka 🙂 Nakrájať baklažán na kolieska a na troche oleja opiecť na panvivi do polomeka. Potom na krúžok baklažánu dáme syr (ja dávam trojuholník taveného syra prerezaný na poly aby nevytiekol, ale kľudne aj iný), na to koliesko paradajky, posypať bazalkou a soľou. Potom som to pre istotu prepichla špáradlom, ale nemusí byť. Šup do vyhriatej rúry a o pár minutiek máte chutnú večeru. Ja som tie kolieska položila na hrianky a skvele to vyzeralo aj chutilo 😉 Tak dúfam, že bude aj vám 😀

janusa_
16. mar 2012

Hovadzie polievocka, dukatove buchticky s kokosovym kremom 🙂

eri28
16. mar 2012

africke jedlo moj varil., fazulu z plante, nieco ako varene banany, je to dobre, lebo nedal tam mrtve rybicky, tie nemam rada susene rybicky a dala som si k tomu tatarku a zapila bananovym mliekom, mamicka moja..... 😕

bobinkask
16. mar 2012

polievka z hlivy a skúsila som palacinky 3-2-1 perfektné 😝 jemnučké mnam 😝

snu
16. mar 2012

a zajtra nevarim zas 😉 ideme na chatu,, a tam kotlikovy gulasik, speky,slanina 😀 to pojdu kg hore 😀

snu
16. mar 2012

@janusa_ skokosovym kremom? mnaam to moze byt dobre,, robis kokosovy puding kupovany? ci neak po svojom pripravene?

zklimekova
16. mar 2012

@bobinkask možeš mi napísať recept na tie palacinky?..už som o nich počula..ale nerobila🙂..vyskúšame

tosomja
16. mar 2012

zapekaný karfiol so syrom, zemiaková kaša

anavila
16. mar 2012

@irsina83 preeeeeeeeeesne to isté sme dnes mali aj my na obed 🙂)) zemiakove placky sa ušli aj susedovi 🙂)))) pochvaľoval si
😀

irsina83
16. mar 2012

@anavila mnaaam ja ich mam strasne rada 😵 😵 aj nam sa vydarili, drobcovi chutili 😵

anavila
16. mar 2012

@irsina83 aj mojim chutili...v rucke placka a zajedali zeleninkovou polievkou...

kibuk
17. mar 2012

pekne ranko aj ked u nas dost chore ale zvladneme to

polievka od vcera hrstkova a pizza

irsina83
17. mar 2012

Dobre ranko,

hrstkovu polievocku zo vcera a pecene kuriatko s ryzou 😉

adelaida33
17. mar 2012

zeleninová polievka so zvieratkami ( 😀 cestovinka podobná písmenkám), dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a šunkovo-syrová pizza a hlávkový šalát.

katkas1
17. mar 2012

dnes vyprazana rybka a zemiakova kasa a zajtra kuraci vyvar a masko na sampinonoch zapekane so syrom s ryzou a zemiakovymi kroketami a uhorkovym salatom 😀

gianni
17. mar 2012

dnes je krásne,ideme na chalupu variť guláš...

bobinkask
17. mar 2012

@zklimekova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 ja som ich robila podla tohoto receptu 😝

bobinkask
17. mar 2012

dnes u nas ešte polievka z hlivy a skúsim pizzu z rožkov 🙂

evitka82
17. mar 2012

včera drahý navaril za tatru francúzskych...tak mám pokoj 😎