Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
myslela som gulasovu polievku
Ja som dnes varila slepaciu polievku s rezancami a ako druhe, zapekane zemiaky s kuracim maskom a brokolicou.
peknú nedeĺu prajem 😉 dnes klasika vývar s kostí, zelenina, slížiky, závitky starého Cibuliaka, ryža, pešené zemiaky, kompót, zaváraná alma paprika 😉
pudink nic ine mi nechutu babo strajkuje...
dnes na obed boli zemiakove placky plnene bravcovym sote so zeleninovym salatom,mnam 🙂
Paradajkovú omáčku, mäsové guľky a domácu hrnčekovú rožkovú knedľu s petržlenovou vňaťkou 😎
@beruska.zuzanka hned by som si dala,aj ja sa na to chystam,dobry napad 😉
My máme kurací vývar a pečené kura s cesnakom a k tomu ryžu a kapustový šalát.
Ešte robím marhulový a pundingový koláč. Snáď vydrží aspoň do zajtra.
u nás kurací vývar, vyprážané brav. karé, pečené zemiaky, ryža, kompót aj čerstvý uhorkový šalát, a robila som strašne rýchly a jednoduchý nepečený koláč smotanovo-jahodový (tiež z čerstvých jahôd)🙂
ja som dnes vybalovala, prala, upratovala tak len narychlo mrkvova polievocka so truhanej mrkvy s krupicovymi haluskami a grilovane kuriatko podliate radlerom, k tomu ryza a zelene fazulkove struky na masle a cesnaku
dva taniere pudingu boli pre babiku, a mamina si dala volske oka, vlasky salat a chleba z maslom a pecenovym syrom, mnam
dnes : hovädzie polievku , tarhoňu a bravčové mäso dusené na zelenine a šampiónoch
@lussy23 lístkové cesto nie je zložité 😉 len trošku dlhšie trvá príprava 🙂
@lencyca jj, my sme to už veľmi dlho nemali 🙂
robila som aj koláč, ale taký obyčko piškótový s banánom, kakaom a hrozienkami 🙂
a ide sa piect piskotova babovka 🙂
práve sa mi dopiekli zemiaky v alobale s klobásou,cibulou a slaninou , budú na večeru
dnes kuracia polievka,bravcove sote zo zeleninou a slovenska ryza 🙂
žienky,čo pekávate na Velkú noc?potrebujem dáku inšpiráciu 😉 😉 nezvyknem piecť tolko ako na vianoce,ale dačo treba
slepacia polievka s rezankami (varil ju mm, chvalim, lebo je vynikajuca 🙂 ) , rolada z mleteho masa s prazenicou, uhorkou, kapiou a parkou vo vnutri, a k tomu opekane zemiaky a grilovana cerstva zeleninka 🙂
kelová polievka, kurací tokáň, opekané zemiaky, uhorkový šalát
a tento vikend na gulasi jogurtoch zavaranych uhorkach sladkostiach a jablkach 😀
dnes sme mali španielské vtáčiky ,ktoré varil manžel .Ja aspoň ryžu uvarila 😉
dobré ránko, dnes nevarím, dojedáme z nedele 😉 ale plánujem urobiť domáci jogurt a Margot muffinky 😉
my si dnes spravime paradajkovu polievocku a vyprazany karfiol s varenymi zemiakmi a cerstvym salatom a este zostala aj pizza co sme si vcera spravili 😉

prosim vas poradite mi , ako robite gulas? nejaky overeny receptik.dakujem