icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

karin0401
19. mar 2012

@danielaj čo ide to tych zavitkov?dik 🙂

karin0401
19. mar 2012

pondelky dojedame z nedele aspoň že tak 😉

snu
19. mar 2012

mame zo vcera :D neni dnes den muzov? sak sa na nete tomu nemozem dopatrat.. ze ci mam draheho aj necim prekvapit 😉 neviete?

veronika1417
19. mar 2012

@danielaj aj jaaa chcem recept na margot mauffinky prosiiim prosiiim 😉

katkas1
19. mar 2012

nastastie mame od vcera, konecne trochu pokoja 🙂

veronika1417
19. mar 2012

My taktiez dopapame zo vcera : pecene maso, rezen so salatom, ja som upiekla fasirku na plech a slepaciu polievku. Mam ale chut na sladke takze lievance alebo palacinky asi aj tak spravim 😀

ivanajelinek
19. mar 2012

Ahojte. Chcem sa spytat, ked dam do varenia trosku piva alebo vina mozem to dat potom aj malemu jest? 😉 Nebude to vadit?

mataharyy
19. mar 2012

@ivanajelinek Já myslím že jo, protože alkohol se vyvaří, dělám tak sýrovou omáčku (s vínem) a děti to normálně jedí... 😉

danielaj
19. mar 2012

@karin0401 závitky som robila podľa tohto receptu a nám chutili veľmi 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/zavitky-stareh... a teraz pozerám, že som sa pomýlila v názve, má byť závitky starého Cibuliara nie Cibuliaka 😅

zebra41
19. mar 2012

langose

danielaj
19. mar 2012

@veronika1417
@mataharyy

Margot Muffinky:

2 hrnčeky pol.múky **1 hrnček kr.cukru**2 vajcia **1 čokoláda margot /100g/**1/2 hrnčeka oleja **1/2 hrnčeka mlieka **1van.cukor **1 pr.do pečiva

Zmiešať, robiť buď bez náplne, alebo naplniť podľa chuti: džem, ovocie, nutela....Piecť na 200 st. asi 20 min. Ja ich po upečení niekedy polejem polevou , ozdobím čokoládovou polevou, alebo nechám len tak.

Poleva :100g masla alebo hery dáme rozpustiť .,pridáme100g pr.cukru +2 pl.kakaa +2-3 pl rumu 😉

elka74
19. mar 2012

polievka zo včera slepačia s rezancami a kuracie rizoto so syrom

mataharyy
19. mar 2012

@danielaj díky 😉

danielaj
19. mar 2012

@mataharyy ahoj, jogurtovač nemám 😒 , takže idem robiť bez neho, podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29962 😉 , ešte som ho nerobila, tak dúfam, že sa vydarí, kedysi som robila recept, kde išlo sušené mlieko, to nemám a celú krabicu nebudem kupovať, lebo ho neminiem 😒 a raz som robila aj taký, kde išlo Salko, ale ten nám veľmi nechutil 😖 , tak idem skúsiť takýto obyčajný, no uvidím, čo z toho bude 😉

kamka17
19. mar 2012

zvyšok karfiolovo-brokolicovej polievky, chystám sa na kuracie prsia s broskyňou a syrom zapiecť, ryža...

mataharyy
19. mar 2012

@danielaj Tak se pak poděl o zkušenosti, zkusila bych ho 🙂

danielaj
19. mar 2012

@mataharyy jasné, napíšem, ako sa podaril, len idem do obchodu ešte kúpiť také obyčajné mlieko v sáčku, nie trvanlivé, lebo z neho je vraj hustejší 😉

drobik1
19. mar 2012

ahojte my dnes dojedame zo vcera..robili sme polievku z kosti s rezancami,vyprazany karfiol a zemiaky,ryzu a dva druhy mäsa v zapecene v rure..jedno bolo kare so smpionmi a cibulkou,syrom a kyslou smotanou a druhe s cibulkou a syrom dusene v stave...🙂dezert mame od mojej mamy orechovy,tvarohovy a kakaovy zavin🙂

eva7780
19. mar 2012

dojedame 😵

kibuk
19. mar 2012

dnes nevarime,dojedame 🙂 a ideme hačkovat 😉

lululka555
19. mar 2012

u nas sa od vcera vsetko pojedlo / zivanska a aj babovka/ takze, dnes urobim pizzu 🙂

gianni
19. mar 2012

dnes dojedáme a mojim Jozefom k meninám upečiem velkého brumíka,toť fsjo 😉

drobik1
19. mar 2012

@snu ahoj no prekvapit ho mozes lebo dnes maju vsetci muzi sviatok... 😀

zklimekova
19. mar 2012

aj u nás sa dnes dojedá...a ja idem namiesto varenia žehliť ...včera večer som sa hrajkala s medovníčkami pre kamošku na svadbu...tak prikladám niektoré z nich 🙂 ...sú krásne perleťové..len mi to nechce odfotiť

lucikatn
19. mar 2012

dnes len rýchlovka - rajčinová polievka s písmenkami a zemiaková baba na plechu (cesto na placky vylejem na plech) 😉

erni
19. mar 2012

my dnes polievku zo vcera-klasika vyvar a kelovy privarok,zemiaky a parky
@zklimekova krasne su, co si davala do plevy ked su perletove?a cim si robila tie pismenka?

zklimekova
19. mar 2012

@erni 🙂 ďajkujem , nie sú zdobené cukrovou polevou , lebo to možem len tak pre seba neviem to poriadne...použila som poťahovú hmotu na tortu a sú potreté práškovou perleťovou farbou 🙂..a mám také písmenká ktoré sa otláčajú do hmoty

gianni
19. mar 2012
daniz
19. mar 2012

U nás v nedeľu pečené kura na masle + ryža, kompo´t, piekla som s deťmi mufiny, tak majú dnes na desiatu. podojedáme s mm švédske guľky a deťom niečo vymyslím. Uvidím, čo bude doma nazvyš. 🙂

zuul
19. mar 2012

my dnes dojedame a zajtra uz sa vari zeleninova polievka s pismenkami, a pyrecko s tymi rybacimi fasirkami.
@zklimekova krasne medovnicky. uzasne.