Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
rajcinovu omacku s udenym mäsom a zemiakmi
dnes upeciem masko v smotankovej omacke a asi hranolky,,a veeela zeleninkovej oblohy..
bravčové mäsko na smotane a cestovina
my asi zapekane cestoviny
včera som robila zapekané cestoviny s brokolicou..tak bude aj na dnes.a my môžme ísť pekne von 😉
rizoto a parad.polievka 🙂
granadir
fazulova plievka,cestoviny so syrovou omačkou a kuracim mäskom a spravim aj studenu smotanovu tortu s ovocim 🙂
Manzel ma zo vcera kuriatko na zemiakoch a ja som dnes dostala nenormalnu chut na zapecene cestoviny s brokolicou, karfiolom a fazulkami 🙂 tak uz su aj v trube 😉 a este spravim salatik zeleninkovy 🙂
my budeme mat dnes cestovinky so spenatom a lososom /zostali mi 2 filetky pecene zo vcera/ 🙂
my máme dnes zelený deň 🙂 , v preklade : špenátová polievka a brokolicové fašírky , k nim buď varené zemiaky alebo len zeleninka
zasa medová žemlovka a ešte od nedele zeleninová polievka( dva dni sme boli u prababky a to boli hody)
francúzske zemiačiky
@afrika ja ju robím ako klasicku žemlovku- veka( alebo rožky, žemle..), mlieko,tvaroh, jablká, hrušky a hrozienka, klasické maslo ale nič necukrím, do mlieka dám tekutého medu( asi 2 lyžice) namiesto cukru, do zmesi - jablká , hrušky a hrozienka dám lyžicu roztopeného medu a na vrch dávam niekolko lyžíc medu
dnes máme zeleninkovú polievku a obrátené rezne zo zemiakovou kašou a mrkvovým šalátom 🙂
ja dnes varím cuketkový prívarok, ktorý sme už stráááášne dlho nemali, k tomu zemiaková kaša a opekané párky 🙂
cina so sacku vitana a ryza, rychle a velmi chutne))))
Rizoto s cerstvymi sampionmi, susenymi dubakmi, trochu mrkvy, petrzlenu, kuracieho masa a na koniec posypat postruhanym syrom a petrzlenovou vnatou. Mnam 🙂
Kuracie prsíčka v marináde, ryža, kompót pre deti a pre nás niečo kyselé a ostrééé 🙂 A od nedele polievočka
bryndzové halušky, polievka sa mi nechce. malý mal u našich a dospelý vydržia
nam ostala fasirka na plech s vajickom 🙂 takze dnes som dovyprazala len par kuskov rybky a uvarila rajcinovu polievcoku a este som nasla takyto kolacik ja ho volam minutka lebo len tolko mi trvala priprava 😀 a uz mi tu rozvoniava skuste baby a dajte vediet kto ho skusil 😉 http://www.toprecepty.cz/recept/26137-vlacny-am...
paradajkova polievka, hrachovy privarok s pecenymi rebierkami a pecenymi zemiakmi,
Baby ja by som vas chcela o nieco poprosit 😅 vy uz ste sikovne kucharky a varite vseliake speciality - klobuk dole 😉 ale ja mam velmi rada kulinarske rychlovky - rychle, jednoduche a hlavne chutne recepty to je jedno ci sladke, ci slane hlavne nech je to rychle, jednoduche a mnaaam 😀 tak ak mate niekde ukryty nejaky zaujimavy receptik poslite mi prosim, urcite sem tam ukuchtite nieco co vas nestoji vela casu ale viete ze uspech je zaruceny 😉 budem vam vdacna moc moc moc!!! 😅
dnes segedinsky gulas z morcacieho mäsa s domacou knedlou. Mnamka 😵 😉
@veronika1417 ahoj ja sa inspirujem väcsinou v mmb,aj vcera som robila rybku s omackou a bolo to hotove za pol hodinu,este aj zdrave a lahke... 🙂
zeleninova polievka s mrvenickou, vyprazane file so zemiakmi, uhorka, zajtra budem robit segedin, dufam, ze ostane aj na piatok a na sobotu som slubila mm buchty na pare 😝 😀 , to sa mi uz davno nestalo, ze mam dopredu vymysleny jedalny listok na niekolko dni 😎

dnes vyprazany karfiol s opekanymi zemiakmi a take peceno parene buchty s lekvarom posypane orechami 😀