icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anavila
22. mar 2012

ja som dnes bola s mamkou na vysetrenie, dosla som domov o 10,15, davaj rychlo do hrnca ´kuracie stehna dolne, obvarit, do vyvaru pridať zeleninu aby bola polievočka, ešte som si vymyslela palacinkove rezance do nej (v tej rychlosti som ich presolila) nozky vybrala, obalila, vypražila, urobila kapustičkový šalát k tomu, zemiaky uvarené a obed sa podával o 11.45. Pri stole sme sedeli 5ti a z toho štyria oduvali nos a všetko som musela podojedať....nabudúce kúpim pizzu a nebudem sa s tým srať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 poobede som urobila domáci termix, deti budu mat aj na zajtra...a idem spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaať dobru nocku 😵 😵 😵 😵

mircova
22. mar 2012

@lucaro robím ich od oka 1 tvaroh hrudkový, vajce, detská krupica, trošku prášk. cukru, mlieko, štipka soli.....tvrdé nie sú, len raz sa mi rozpadli, ale to bolo asi tvarohom, lebo som kúpila dáky nízkotučný, nie taký ako zvyknem

zuul
22. mar 2012

zajtra cicerova polievka, kelovy privarok pre deticky. a gnoky s morcacim maskom zapekane, este asi zemlov ku urobim tu vasu a mozeme dat nasim strazit deticky na 24hodin, 1x ich necham samych a pojdeme zurovat. asi to nezvladnem 🤐

lyongirl
22. mar 2012

@zuul ako varíš cícerovú polievku prosím ťa? Teraz dosť fičím na cíceri a zháňam osvedčené recepty 🙂

lussy23
22. mar 2012

@veronika1417 je veľmá dobrý ten syr. a je to jednoduché, lacné a rýchle.

snu
23. mar 2012

len rychlovka: spenat s volovym okom,, nech mozme s malym behat po vonku,,nebudem pekny den travit v kuchyni 😉

snu
23. mar 2012

@zuul len si uzi zurovanie,, treba sa odreagovat 😉

irsina83
23. mar 2012

ja dnes zemiakovu omacku s hovadzim masko na stave, ja si spravim grilovane prsicka, zemiaciky a salatik 🙂 a polievocka zo vcera hlivova 🙂

danielaj
23. mar 2012

dnes tiež len tak narýchlo 😉 budeme radšej vonku 😉 dojeme zo včea zemiakovú polievku so syrom a cícerom, pečené kura so zemiakmi a kyslou kapustou, dorobím ešte jablkové a jogurtové lievance 😉

elka74
23. mar 2012

vyprážané syrové plátky plnené šunkou, zemiaky pyré, tatarka, kečup

smejkoh
23. mar 2012

kapustnica, dusene bravcove na paprike, ryza, čalamada

leila13
23. mar 2012

@irsina83 - cestoviny so smotanovo-syrovou omáčkou s kuracím mäskom a tou hlivou. Bolo to mňam a dala som si aj duplu 😀

libka1
23. mar 2012

tak ja som nabehla na delenu stravu lebo s mojou vahou to bolo neblahe, tak na obed zeleninovo zemiakova zaprazena polievka a to bude dnes asi tak vsetko 😀

rastulka
23. mar 2012

Aj u nas rychlovka 😉 kapustove strapačky,mame ešte aj zo včera mlety syrovy rezen s ryžou 🙂 takže hor sa von 😀

jajuska1411
23. mar 2012

zemlovka

katkas1
23. mar 2012

nastastie mm ostalo od vcera aj detom takze nic 🙂

snu
23. mar 2012

no slnko nikde este, tak som si zmyslela ze marlenku upecem.. som skoro o nervy prisla z toho cesta,, robievate ju? aj vam sa tak to cesto drobi? oooch

karin0401
23. mar 2012

dobre ranko...uz mi nejak dochadzaju napady...dnes fazulova polievka na sladko a rezance

kacickah
23. mar 2012

keby som tak vedela čo mám varit.ale asi držkovú polievku a druhé ani srnka netuší.... 🙄

liana111
23. mar 2012

my dnes mame vyprazany karfiol, petrzlenove zemiaciky a tatarku 😀 uz si na to brusim zubky tyzden 😅

biancaneve
23. mar 2012

my dnes kuracie rizoto

lululka555
23. mar 2012

my mame dnes zeleninovy den 🙂 polievka zeleninova zo vcera,karfiolove placky+ varene zemiaky s vnatkou 😎

michaella7
23. mar 2012

tak my dnes polievku odvčera,lebo ju skoro nik nejedol..neviem čo sa im nepáčilo 😒 a k nej idem urobiť šúľance 🙂 tak sa majte krásne..ja idem šúúúúúľať 😀

zklimekova
23. mar 2012

dnes zeleninová polievka s haluškami, a šošovicový prívarok,s chlebíkom, vajíčkom alebo aj klobáskou kto čo bude chcieť 🙂

sisanka
23. mar 2012

@snu ja som ju robila uz veeeela krat a vzdy mam to cesto ine 😀 😀 😀 to je take cesto nezmar,ale myslim ze tie nervy okolo toho potom stoja za vysledny efekt 😉 cesto som mala dobre asi 2krat,ze sa mi pekne valkalo ale este som neprisla na to kde je chyba 😀

drobik1
23. mar 2012

dnes polievka pismenkova..a domace slivkove a jahodove gule s tvarohom... 🙂

bambola
23. mar 2012

losos s horčičnou krustou 🙂

snu
23. mar 2012

@sisanka som teraz pozerala video a davala tam viac masla ako ja a mala ho take pekne makke.. ja som si ho teraz pred kazdym valkanim hodila na chvilu do mikrovlnky a islo to lepsie..ale nez som ho zpracovala,, no uf,, este naplnim a hotovo 😉 no mam dost na dnes 😀

sisanka
23. mar 2012

@snu ja davam 100g,podla receptu...a ked sa mi drobilo pridala som vodu a tiez ho prihrievam v mikrovlnke 😉 joooooj si ma normalne navnadila,asi pojdem kupit salko 😀

snu
23. mar 2012

@sisanka no aj ja mam 100g a 700g muky.. a tam mala 120g a 600g muky 😀 a do salka davas aj puding? ja som teraz dala,pretoze minule som mala 1 salko a bolo toho strasne malo,tak som dorabala puding,, teraz uz som bola poucena 😀 ,, e este ked sa mi drobilo som tiez davavala vodu ale aj medik