Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zajtra cicerova polievka, kelovy privarok pre deticky. a gnoky s morcacim maskom zapekane, este asi zemlov ku urobim tu vasu a mozeme dat nasim strazit deticky na 24hodin, 1x ich necham samych a pojdeme zurovat. asi to nezvladnem 🤐
@veronika1417 je veľmá dobrý ten syr. a je to jednoduché, lacné a rýchle.
len rychlovka: spenat s volovym okom,, nech mozme s malym behat po vonku,,nebudem pekny den travit v kuchyni 😉
ja dnes zemiakovu omacku s hovadzim masko na stave, ja si spravim grilovane prsicka, zemiaciky a salatik 🙂 a polievocka zo vcera hlivova 🙂
dnes tiež len tak narýchlo 😉 budeme radšej vonku 😉 dojeme zo včea zemiakovú polievku so syrom a cícerom, pečené kura so zemiakmi a kyslou kapustou, dorobím ešte jablkové a jogurtové lievance 😉
vyprážané syrové plátky plnené šunkou, zemiaky pyré, tatarka, kečup
kapustnica, dusene bravcove na paprike, ryza, čalamada
tak ja som nabehla na delenu stravu lebo s mojou vahou to bolo neblahe, tak na obed zeleninovo zemiakova zaprazena polievka a to bude dnes asi tak vsetko 😀
Aj u nas rychlovka 😉 kapustove strapačky,mame ešte aj zo včera mlety syrovy rezen s ryžou 🙂 takže hor sa von 😀
zemlovka
nastastie mm ostalo od vcera aj detom takze nic 🙂
no slnko nikde este, tak som si zmyslela ze marlenku upecem.. som skoro o nervy prisla z toho cesta,, robievate ju? aj vam sa tak to cesto drobi? oooch
dobre ranko...uz mi nejak dochadzaju napady...dnes fazulova polievka na sladko a rezance
keby som tak vedela čo mám varit.ale asi držkovú polievku a druhé ani srnka netuší.... 🙄
my dnes mame vyprazany karfiol, petrzlenove zemiaciky a tatarku 😀 uz si na to brusim zubky tyzden 😅
my dnes kuracie rizoto
my mame dnes zeleninovy den 🙂 polievka zeleninova zo vcera,karfiolove placky+ varene zemiaky s vnatkou 😎
tak my dnes polievku odvčera,lebo ju skoro nik nejedol..neviem čo sa im nepáčilo 😒 a k nej idem urobiť šúľance 🙂 tak sa majte krásne..ja idem šúúúúúľať 😀
dnes zeleninová polievka s haluškami, a šošovicový prívarok,s chlebíkom, vajíčkom alebo aj klobáskou kto čo bude chcieť 🙂
dnes polievka pismenkova..a domace slivkove a jahodove gule s tvarohom... 🙂
losos s horčičnou krustou 🙂
@sisanka no aj ja mam 100g a 700g muky.. a tam mala 120g a 600g muky 😀 a do salka davas aj puding? ja som teraz dala,pretoze minule som mala 1 salko a bolo toho strasne malo,tak som dorabala puding,, teraz uz som bola poucena 😀 ,, e este ked sa mi drobilo som tiez davavala vodu ale aj medik

ja som dnes bola s mamkou na vysetrenie, dosla som domov o 10,15, davaj rychlo do hrnca ´kuracie stehna dolne, obvarit, do vyvaru pridať zeleninu aby bola polievočka, ešte som si vymyslela palacinkove rezance do nej (v tej rychlosti som ich presolila) nozky vybrala, obalila, vypražila, urobila kapustičkový šalát k tomu, zemiaky uvarené a obed sa podával o 11.45. Pri stole sme sedeli 5ti a z toho štyria oduvali nos a všetko som musela podojedať....nabudúce kúpim pizzu a nebudem sa s tým srať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 poobede som urobila domáci termix, deti budu mat aj na zajtra...a idem spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaať dobru nocku 😵 😵 😵 😵