icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzana12345
11. sep 2010

kacicka+lokse, rezne+salat, ciganska.... 😀 😀 ...mame jarmok

mmonika
11. sep 2010

Kapustnicu ,zemiakovy salat a rezne ... mame trochu Vianoce 😀 😀 😀

monkula
11. sep 2010

Mäso s omáčkou s hráškom a k tomu zemiaková kaša

pancake
11. sep 2010

kapustnica a fasirky s kasou a pre maleho s cviklou, pre nas s kyslou uhorkou. 🙂

elixia
11. sep 2010

@jonki vcera som urobila tuto polievku, mozem len odporucat, manzel do vecera vyjedol cely hrniec...ze velmi je dobra a este mu mam urcite uvarit 🙂
Dnes len dojedame zvysky - hrachova polievka a ryzovy nakyp...

dusanab
11. sep 2010

My dnes zas obed z mraznicky 😀 😀 kazdy nieco ine. Na zajtra robim zemiakovy salat (bez majonezy) a spravim k nemu file. Na veceru mame mraznickove zvysky od obeda 😀 😀

iinuska
11. sep 2010

husta fazulova polievka s klobaskou s chlebom

sharmana
11. sep 2010

na zajtra robím pečené kuracie stehná s ryžou 🙂

jonki
11. sep 2010

@elixia myslis tu kari z cervenej sosovice co som naposledy davala link? 🙂 ak ano tak to sa tesim...ja ju planujem na utorok/stredu

ja som vcera/dnes robila tento kolacik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463
...na zajtra na oslavu...trosku som teraz chutnala...ci sa podarila 😀 a musim povedat, ze aj ked je to roboty na kolac na moj vkus vela...tak vysledok chuti paradne 😵

elixia
11. sep 2010

@jonki ano presne tu...len to neprezen s kari, dala som ani nie kopcovitu lyzicku a uplne stacilo 🙂

shiona
11. sep 2010

ahojte ak mozem.. tak my dnes ryza a kuracie stehna a zajtra paradajkova polievka 🙂

aero
11. sep 2010

ahojte aj ja ked´ môžem.........
zajtra - hydinová polievka - klasika a knedľa , kyslá kapusta a plnený bôčik
to , aby sme náhodou neschudli .... 😀

janac1974
11. sep 2010

ahojte,tak dnes varil mm a vysledok...polievka s mrkvickou nakrajanou na kocky s udenym masko a zemiacikmi....
je dobra a druhy chod,bravcove masko na stave s tarhonou a mrkvovy salatik....mnam

briketa
11. sep 2010

sparglova kremova polievka a grilovana ryba s citrusovym sosom (orestovat nadrobno nasekane salotky na masle, pridat hrncek cerstvej pomarancovej stavy a grapefruitovej stavy a na miernom ohni za obcasneho miesania zredukovat mnozstvo na jednu tretinu, tym to aj zhustne) grilovana zelenina ku tomu.

zajtra - mam strasnu chut na plnenu papriku v paradajkovej omacke, takze bude to.

cinamon7
12. sep 2010

kuracia polievka a domaca pizza 😝

standa82
12. sep 2010

Hovädzí vývar s rezancami, kuracie prsia plnené parikou,paradajkou a mozzarellou so zemiakmi a zeleninový šalát so zeleninou

nadhera
12. sep 2010

@zucha medzi detmi je rozdiel 14mesiacov, ale v pase uz po troch rokoch sa neuvadzaju mesiace len roky. ku konca roka tu bude este zaujimavejsie. Š 3roky a R 2r a 10mesiacov. 😀 😀 😀

lussy23
12. sep 2010

@nadhera - zaujímavý ten rozdiel v pase.... 🙂

my dnes robíme zeleninovú omáčku.

trimity68
12. sep 2010

jahnaciu polievku a plnene rebra+ryža+šalat 😉

kamajka
12. sep 2010

ahojte tak my dnes vyprážaná cukina + zapekané zemiaky 😀

iinuska
12. sep 2010

kuracie prsia na prirodno, dusene zemiaky, paradajkovy salat

pancake
12. sep 2010

hrachova polievka,

weverka11
12. sep 2010

kelový prívarok 🙂, zevraj je velmi zdravý pre maminky aj babatka v brusku - to nam povedala sestricka na predporodnom kurze, takze to musi byt pravda 😉 este ze ho tak lubime - mnam mnam 😝

dannynka
12. sep 2010

špenatikova polievka a ako druhe sa už pečie pudingoš 😀

http://www.couvarit.sk/?program=103&module_acti...

kibuk
12. sep 2010

kuracia polievočka,kuracie rezne,zemiaky, nepečenx smotanovo-jogurtovy mls 🙂 torta pre dcerku a oslava 🙂

eva7780
14. sep 2010

zemiakové placky 🙂

mariro
14. sep 2010

hrachovu kasu a klobasa 🙂

standa82
14. sep 2010

Dnes dojedáme a večer odchádzame k babke, tak zajtra nám bude variť ona 😀 😵

lyongirl
14. sep 2010

zeleninová polievka a masko, knedla, kapusta