Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dievcata poradte mi nejaky dobry recept na kurca - najradsej pecene. Ja zvyknem robit na soli alebo plnene, ale mam chut na zmenu, ako robite vy? dik 😉
@ukana presne toto som mala na mysli 🙂
@kikatko tak toto urcite vyskusam..
@tortelinka kludne- bolo to super, ja varím iba podla nich- maju snád recept na všetko
@kikatko podla koho?
@tortelinka podla tých chlapov- teda podla ich receptov
@kikatko pozriem to, citala som iba recept
u nás dnes len kurací vývar zo stehien s kopou koreňovej zeleniny a domáce slíže
@lululka555 navrchu su bobulky z ciernych ríbezli 🙂
@danielaj ďakujem 🙂
@lululka555 áno je to čokoláda 🙂
@katka251177 @nadhera - ďakujem
Inak u nás zmena. Šampiony nám splesnively(mali byť kuracie prsia so šampionmi), a tak urobíme jednu rýchlovku, čo sem dala jedna babenke - kuracie prsia obalené v jogurte, syre a strúhanke a piečené v rúre.
@madonnka krásne
@zklimekova krásna torta
dnes mm varil v kotliku halászlé a ja pečenu kačicu a varene zemiaky 😎
dobré ránko 🙂 dnes nevarím, dojedáme, ako každý pondelok 🙂 tak vám prajem pekný štart do nového týždńa 😉
dnes aj my dojedame 😵 😵
aj my dnes dojedáme...a s malou ideme na Hopsasa 🙂do baby clubu 🙂
šošovicova polievka,cukinovo -cesnakove placky 🙂
kurací vývar (zo včera), zeleninové rizoto
dnes nevarim,odstavili nam vodu,takze bude len vyvar od vcera,alebo skocime k babke a dedovi sa najest 😉
@titkovamiriam ako robievaš tie placky? ďakujem.
@adelaida33 ako zemiakove,len teraz mam cukinu zamrazenu tak ju zlejem z vody a zmiesam s vajickami trochou muky ,pridam sol,majoran ,cierne korenie a vela vela cesnaku.a kedze ma milan stale prisnu dietu urobim si len kopceky na vymasteny plech a upeciem,aby neboli mastne 🙂
@titkovamiriam mňam 😵 . a s čím ich jedávate? s kyslou smotanou?
dojedáme zo včera,hovädziu polievku a kôprovú omáčku s mäsom a domácou knedlou
Dopapáme zo včera paradajkovú omáčku (varil môj muž, čo vôbec ani variť nevie ale je dobrá) s mäskovými guľkami a knedlou. 🙂

@eri28 tie gulky su taketo, aspon ja také robím
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1420