icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

inffinity
26. mar 2012

ahojte, dneska máme brokolicovou krémovou polévku s osmaženým chlebíkem a vepřové na žampionech se smetanovou omáčkou s těstovinama nebo s rýží uvidíme.. 😉

kikatko
26. mar 2012

guláš z diviaka 🙂

zuul
26. mar 2012

ahojte maminky, tak dnes som v koncoch. poobede chcem ist na nakup predbezne na cely tyzden, ale vobec ma nic nenapada. akurat uz papali polievocku zeleninovu s mrvenickou.
neviem co 😝

daniz
26. mar 2012

tak u nás - teda u našich polievka z morčacích krídel u svokrovcov maďarský guláš+ domáca knedľa a zákusky
v nedeľu karfiolová polievka a br. na hrášku + ryža, uhorka.
Dnes podojedáme .

jolly84
26. mar 2012

ja som mala zemiaková s vajíčkom a kuracie na prírodno s ryžou 😉

voskovaeva
26. mar 2012

ja som porkovu polivku s haluskami cinu na ktoru mi synator vysypal pol sacku gril.korenia a srdcovu omacku s knedlou 🙂

veronika1417
26. mar 2012

@lussy23 to ma celkom zaujalo 😕 cize len v jogurte vyvalas potom v nastruhanom syre a potom v struhanke a sup do truby??? 😕 dobre som to pochopila? 😅

veronika1417
26. mar 2012

@madonnka aj ja si prosim receptik 😅

drobik1
26. mar 2012

ahojte my vcera vyvar z kosti,kapusta,knedla a kacica 🙂 dnes dojedame... 🙂

nat_marcipanova
26. mar 2012

hovädio-bravcovy gulas zo vcera 🙂 a dnes rukolovy salatik+polny salatik+redkovka, paradajky, cesnakovo bilinkovy dip a grilovane kuracie prsia marinovane v bylinkovej smotane 😉

titkovamiriam
26. mar 2012

@adelaida33 najradsej len tak 🙂 a k nim bielu kavu alebo caj 🙂

adelaida33
26. mar 2012

@titkovamiriam juj, chúťky si mi narobila 🙂 , musím už aj ja najbližšie spraviť tieto tvoje placky 😉 .

sweetsuzi
26. mar 2012
danielaj
26. mar 2012

@titkovamiriam vitaj, 😉 dlho si tu nebola 😒 ja tiež robievam cukinové placky, ale už nemám zamrazenú cukinu, keď je sezóna cukín, máme ich veľmi často, už aby to bolo 😉

katushka16
26. mar 2012

my dnes brokolicová polievka a kuracie soté s ryžou

sweetsuzi
26. mar 2012

inak my dnes kalerabova polievka a segedin s chlebom 🙂

lencyca
26. mar 2012

dnes dojedame zo vcera svieckova s knedlou a spenatova polievka 🙂

karin0401
26. mar 2012

kapusnica 😉

titkovamiriam
26. mar 2012

@danielaj no som teraz doma bez PC-tak len z prace chodím 😉 ,ja musim uz pominat mrazenu zeleninu-zajtra budem robim lečo 😀

bubo1104
26. mar 2012

dnes narýchlo : ryžu a opraženú sekanú , zeleninová omáčka k tomu , len tak na bujóne podusená .

lucikatn
26. mar 2012

@nat_marcipanova prosím ťa ako robíš tú bylinkovú smotanu? lebo to vyzerá dobre a rozmýšľam že zajtra na večeru urobím zeleninový šalát (veľmi podobný tvojmu) s prsíčkami.....

lucikatn
26. mar 2012

čo sa týka polievky na zajtra sa neviem rozhodnúť - buď fazuľová na kyslo alebo brokolicová. K tomu bude losos (ešte popozerám recepty ako ho urobím) so zemiakmi a zeleninou

nat_marcipanova
26. mar 2012

@lucikatn kysla smotana, stava z cca. pol citrona,cenak podla chuti,bazalka, oregano, korenie, sol a grilvovacie korenie... prsicka som nakrajala na hrube rezance ,pokvapkala olivovym olejom, a zaliala touto marinadou...

zuul
26. mar 2012

mamenky rozoberala sa tu vyborna zemlovka. nemate ten link nahodou?

nikita308
26. mar 2012

@zuul ak myslíš tú karamelovú, tak tu je: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20514

lussy23
26. mar 2012

@veronika1417 áno. namočiť v jogurte, obaliť v zmesi strúhanka postrúhaný syr a pokvapkať olivovým olejom. Pečie sa pri 180stupnoch 20minút.

mitka2007
26. mar 2012

@lussy23 iiiiiiiiiiii,aku chut si mi spravila...mnaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

zuul
26. mar 2012

@nikita308 dakujem ti

lyongirl
26. mar 2012

dnes "oriešková" polievka od
@zuul a brav. masko na kocky s kukuricou, pyré a šalát, máme aj na zajtra a keďže som polievku robila až teraz večer, tak tej je aj na 2 ďalšie dni a to som sa jej snažila uvariť málo, lebo varené jedávam doma len ja...

matax
26. mar 2012

@madonnka aj ja si prosím recept na tu tortičku, vyzera mňam 🙂