icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
27. mar 2012

kuracia pecen a ryza

elka74
27. mar 2012

francúzske zemiaky, uhorka

snu
27. mar 2012

@matax ahoj dik,, nema brusnu operaciu,, ziadny tazky zakrok,, no skusim nieco veru take mixovne

snu
27. mar 2012

bre ranko,, dnes pecene kuriatko, tarhona a marhulky zavarane k tomu, polievocka od vcera.

sante81
27. mar 2012

mamičky prosím vás poradí niekto recept na dobru pizzu? ja som pizzu v zivote nerobila - teda 2x ale ked to chutilo ako chlebové cesto od vtedy radej len mrazenu 🙂 dakujem

jagu81
27. mar 2012

@sante81 Ahoj ja mám vyskúšaný tento recept, vždy sa podaril a to si s kysnutým cestom moc nerozumiem, ale toto je ozaj dobré: 500 g hladkej múky, 1 kocka droždia, 1/4 l teplejšej vody, 1 káv. lyžička soli, 1 káv. lyžička cukru a 2 pol. lyžice oleja. Vo vode dohladka vymiešame droždie, pridáme do múky a spolu s ostatnými surovinami vymiesime hladké cesto, ktoré necháme podkysnúť 30 - 45min. Po vykysnutí rozdelíme na dva bochníky, ktoré roztiahneme na vymastených plechoch do požadovaného tvaru - mne vyšlo vždy na celé dva plechy. Cesto potrieme par. pretlakom, obložíme podľa chutí a upečieme 🙂 Cesto nie je po upečení vysoké, ale také chrumkavé - jednoducho pizza nie koláč 😀

vivusika
27. mar 2012

paradajková polievka so syrom, restovaná kuracia pečeň s čínskou zeleninou, slovenská ryža 🙂

rastulka
27. mar 2012

Dobre ranko,včera sme dojedali,dnes paradajkova polievka so syrom,francuzke zemiaky a uhorkovy šalat 😀

smejkoh
27. mar 2012

polievka zo struckovej fazulky, volske oka s hrachovou kasou a chlebikom

titkovamiriam
27. mar 2012

rascová polievka a lečo so zemiakmi. 🙂

karin0401
27. mar 2012

rizoto z kuracieho meska

jakani
27. mar 2012

cestovinky so spenatovo-syrovou omackou...a rajcinovu polievku so syrom 🙂

irsina83
27. mar 2012

bolonske spagety a jahnacia polievka 🙂

gumkacik
27. mar 2012

zemiakove placky plnene mesom a palacinky.polievka je ešte z nedele

drobik1
27. mar 2012

ahojte,..my dnes varime gulasovu polievku a varene zemiaky,rybie prsty s kapustovym salatom...a ja mam nasadenu dietu kedze mi je od vcera zle... ☹

lululka555
27. mar 2012

ahojte 🙂 ja mam vybrate kuracie prsia tak dned uvarim toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46681

mravvcek
27. mar 2012

no dnes varime zeleninovu polievocku so spenatovymi haluskami 🙂 a vyprazany syr,zemiakova kasa a tatarka 🙂

romea
27. mar 2012

Po dlhsej dobe prispievame nie zeby sme nevarili 🙂 rajcinova polievka starhonou a syrom a domaceclangose s cesnakom, kys.smotanou a syrom 🙂

zuul
27. mar 2012

my dnes rizotko hrasok, mrkva, cukinka. a chlapi k nemu maju este pecenu kacku od babky. 😅

dievcata mam kralika. nejaky dobry recept len aby bol na stave? d. 😀

zuul
27. mar 2012

@lyongirl daj vediet ci chutila, nasi ju mali 3dni bez problemov.

raduska12
27. mar 2012

Vajíčková polievka a sviečková na smotane 🙂

nanulik
27. mar 2012

od našich segedín a zo včera špenátový prívarok. a ja dnes robím celkovú debordelizáciu

stanislavao
27. mar 2012

morcacie stehno dusim na sampinonoch a zelenine a k tomu bude asi tarhona.

daniz
27. mar 2012

určite pirohy, len nevie či lekvárové,alebo zemiačkové 😅

lyongirl
27. mar 2012

@zuul výborná je, akurát ju jem, ale ešte páli. Pripomína mi trochu hráškovú polievku mojej babky 🙂. Ja som si množstvo trochu upravila a namiesto smotany/ktorú nemôžem/ som pridala špaldové mlieko, mňam, mňam, nahovorím na ňu večer aj chalanov, takéto ľúbia

daniz
27. mar 2012

Kočky, čo idete piecť na Veľkú Noc? Ja idem linecké - vajíčka, sliepočky... a asi urobím žerbó rezy.Sú také šťavnaté a super.

danielaj
27. mar 2012

dnes som robila zeleninovú zasmaženú polievku s haluškami, a jablkovo-krupicové knedlíčky, poliate maslom, posypané opraženou strúhankou, alebo orechami, boli výborné 😝 a ešte dojedáme mäsko na šťave s ryžou z nedele 😉

danielaj
27. mar 2012

@daniz ja budem určite robiť Veľhory-krémeš na plechu, to robím vždy na veľkú noc, a asi perníkovo-punčové rezy a kinder rezy, no uvidím, či nebude nakoniec aj zmena 😉

poisonblu
27. mar 2012

bravcove kare dusene na uhorkach a k tomu tarhona

anavila
27. mar 2012

my dnes este polievka od nedele a na druhe jedlo zapekane zemiaky s masom, porom, syrom a kyslou smotanou s fajnovym kapustovym salatikom a tatarkou. 😝