icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
27. mar 2012

@sante81 ahoj, ja robievam toto úžasné cesto na pizzu, rýchle, jednoduché, mäkučké aj na druhý deň, ak náhodou zostane, iné už pár rokov ani nerobím, vyskúšaj 😉

Cesto na pizzu bez kysnutia

1 kg hladkej múky, 1 kyslá smotana alebo biely jogurt, 1 droždie, trocha soli a cukru, 1 dl olej a a 3-4 dl mlieka

Urobím si klasicky kvások (mlieko, cukor, troška soli, droždie/, keď vzíde, pridám ho do múky, smotany a oleja+mlieko podĺa potreby, cesto je vláčne, nelepí sa, a hneď ho dávam na plech, obložím podľa chuti a upečiem. Z tohto cesta sú výborné aj škoricovníky, plnené rožky a pod... 😉

e.l.i.e.n.k.a
27. mar 2012

@zuul ..prosim ta, kde najdem receptik na "orieskovu" polievocku? 🙂

zarabono
27. mar 2012

tak my dnes rajcinova polievka a pizza

adelaida33
27. mar 2012

zeleninová polievka, zemiaková kaša, bravčový guláš na paprike

katushka16
27. mar 2012

@danielaj ako sa robia tie knedlíčky,prosím ťa?

drobik1
27. mar 2012

@daniz hm no my asi metrovy kolac nepeceny a nebesku maňu,a este uvidime.. 🙂

mimi21mimi
27. mar 2012

Rajčinová polievka so syrom a bryndzové halušky.

kibuk
27. mar 2012

ahojte 🙂
dnes sme podojedali a deticky si vypytali pernik,tak uz sa pecie 😉

amdeis
27. mar 2012

Tak my vcera a dnes drozdovu polievku a rizoto. Kolacik mame cviklove brownies. Streda/stvrtok bude cesnakova polievka s pohankovymi vlockami a spagety/kolienka s paradakovo masovou omackou so zeleninkou. Na stvrtok karamelovy kolacik pre ocka na sviatok. Vcera na veceru bola krupicka s tekutou cokoladou. Dnes asi tuniakova natierka s cibulou.

danielaj
27. mar 2012

@katushka16 robila som podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9913, ale nedávala som citrónovú kôru a namiesto hrubej múky môžeš dať aj krupicu 😉 vyskúšaj, nám chutili veľmi 🙂

aduskatt
27. mar 2012

@amdeis cviklove brownies su uzasne🙂) tiez som uz skusila urobit a len sa tak za nimi zaprasilo🙂

amdeis
27. mar 2012

@aduskatt no u nas sa za tym az tak neprasi, za tym sa idem zabit ja a jeden syn. Druhy to az tak nemusi, ale da si ked vidi brata jest. Ocko nam zviklu nemusi vobec.

aduskatt
27. mar 2012

@amdeis cviklu ani ja, ale ten kolacik je fajn, tam tu cviklu ani poriadne necitim, najma ked tam dam kvalitnu cokoladu🙂

amdeis
27. mar 2012

@aduskatt jj tiez davam kvalitnu a ja tu cviklu pred tym upeciem, takze je sladka 😉

aduskatt
27. mar 2012

@amdeis ja ju varim🙂

katkas1
27. mar 2012

kysla fazulova polievka s udenymi rebrami a zemlovka 🙂 a bude aj na zajtra

zuzka1.
27. mar 2012

hrachova s krutonmi, stroganov, ryza s hraskom, puding cokoladovy s malinami

zajtra lososovy strak preliaty bilynkovym malo, varene zemiaky s pazitkou, listovy salat s balsamicom

jania023
27. mar 2012

U nas dnes na veceru kremova brokolicova polievocka a opekani chlebik

bobinkask
27. mar 2012

mrkvová polievka s kuskusom, zapekaná čínska kapusta, zemiaková kaša, miešaný zeleninový šalát a škoricovo-jablkové muffiny @amdeis možem poprosit receptík na cviklové brownies 🙂 d.

tortelinka
27. mar 2012

dnes boli bolongske spagety..

kawasaki17
27. mar 2012

Cesnakova polievka, rizoto so sunkou, lievance s kyslou smotanou a zavaranymi cucoriedkami a malinami 🙂

michaella7
27. mar 2012

dnes boli langoše a zeleninková polievka 🙂

katulka74
27. mar 2012

@madonnka receptik na jogurtovu torticku prosim 🙂

katulka74
27. mar 2012

Dnes penne so sampionmi,kuracim maskom a nivou a zajtra fakt netusim covarit,asi salatik z krabich tyciniek a paradajkovu polievku.

danielaj
28. mar 2012

@amdeis môžem aj ja poprosiť recept na cviklové brownies 😉

danielaj
28. mar 2012

dnes dojeme zeleninovú polievku s haluškami zo včera a budem robiť vyprážaný hermelín, pečené zemiaky, domácu tatarku bez vajíčka a pre deti cestoviny so syrovo-šunkovou omáčkou 😉

titkovamiriam
28. mar 2012

polievka pohánková,ryžový nákyp 🙂

rastulka
28. mar 2012

My s dievčatami dopapame zo včera a pre chlapov dnes bude držkovy perkelt 😉

@danielaj ako robiš prosim ta syrovo-šunkovu omačku 😅

sandy80
28. mar 2012

včera sme boli u mamky, robila segedínsky s knedľami, zbožňujem, a parené buchty lekvárové s orechovým posypom🙂 dojedli sme aj polievku slepačiu🙂
Dneska idem robiť čínske kuracie prsíčka s ryžou🙂

rastulka
28. mar 2012

@veronika1417 Včera som vyskušala tvoj kolačik http://www.toprecepty.cz/recept/26137-vlacny-am... ja som si k nemu dala čučoriedkovy joghurt 😀 mnamka 😲 😀