icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erni
28. mar 2012

my dnes vyvar a granadir
@danielaj to cesto vyzera dobre,tiez mam take co nemusi kysnut,ale toto tvoje sa mi paci viac 😉 a tie skoricovniky z neho ako robis?

karin0401
28. mar 2012

dobre ranko.prosim poradite mi nejake dobre odskušane cestičko na kuracie rezniky? dakujem 😉

kacickah
28. mar 2012

dnes francúzke zemiaky a strúčková polievka 🙂 😵

janulabj
28. mar 2012

polievka zeleninova s haluškami, a druhe neviem, mam rohliky, tak bud žemlovka alebo tie pyrohy rožkové , ešte sa rozhodujem 🙂

simona112
28. mar 2012

na obed ešte dojedáme cestoviny so smotanou a tvarohom, a k večeri urobím strúčkovú omáčku a nejaký mäskový gukášik a bude aj na zajtra 🙂 a aj tak zajtra prídu naši a donesú kooooopec vecí a malý nebudú chcieť nič papať 🙂

michaella7
28. mar 2012

my budeme mať krúpkovú polievku a moje obľúbenú plnenú papriku v paradajkovej omáčke z knedľou 😀 všetko je super až na tú knedľu..ja ju moc nemusím ale tak človek nevarí len pre seba aj na druhých treba pozerať no nie??? 😉

ciusinka
28. mar 2012

@michaella7 A neskusala si ju jest niekedy s varenymi zemiakmi? Lebo my sme ju vzdy jedavali tak, zase napr. manzelovi rodicia robievaju tiez s knedlou..Ale ked knedlu moc nemusis, vyskusaj to s tymi zemiakmi, to ti staci ich trosku uvarit iba pre teba 😉

kibuk
28. mar 2012

dnes kelova polievka a francuzke zemiaky 😉 a pernik od vcera

michaella7
28. mar 2012

@ciusinka áno jedla som 🙂 niekedy to aj tak robievame,že zo zemiakmi..si tak vychádzame v ústrety raz z knedľou a raz zo zemiakmi 😀 ale akurát rozmýšľam,že by som si pár zemiačikov pre seba očistila 🙂

lola11
28. mar 2012

Zapekaná špargla so zemiakmi - mnam🙂))

sloto
28. mar 2012

my dneska brokolicový krém ako polievka a druhé ešte neviem, ale asi palacinky

janulkan
28. mar 2012

baby mam doma zazvor cerstvy - poradte nejaky receptik co s nim (okrem caju a zazvorovych kolacikov) 🙂

ciusinka
28. mar 2012

@michaella7 No mne to tak chuti ovela viac ako s knedlou, si tie zemiaky vzdy este tak rozpucim vidlickou a urobim si z toho taky maglajz 😀 a na to ti fakt staci par zemiacikov a budete vsetci spokojni 😉

zklimekova
28. mar 2012

kelová polievka a domáce langoše s cesnakom syrom...kto bude s čím chcieť 🙂...mám doma maróda tak varím podľa želania 🙂

vivusika
28. mar 2012

cesnaková polievka, pizza 🙂

snu
28. mar 2012

kuraci perkelt s cestovinkou

lululka555
28. mar 2012

dojedame zo vcera kuracie mäsko so zeleninovo smotanovou omackou a knedlu 🙂 a upeciem babovku 🙂

gianni
28. mar 2012

tak hlásim sa z hospitalizácie z liečebného ústavu,strava je celkom o.k.,čakala som aj horšie ,je to určite lepšia strava ako nemocničná,napr. kapusta na sladko s gulkami a var.zemiakmi,alebo zapečené filé s kašou(tá bola asi s vodou nie s mliekom rozrobená),mäso so šťavou a knedla,dnes uvidíme...

ducci
28. mar 2012

cestoviny s hubovou omackou 🙂

drobik1
28. mar 2012

ahojte dnes polievka zeleninova s krupicovymi knedlickami a restovana pecienka s cibulkou a zo zemakovou fuckou.. 🙂 ak sa mi bude chciet tak detom urobim este salkovy ceresnovy rychly kolacik... 😀

lululka555
28. mar 2012

@drobik1 ahoj posles recept na ten kolacik salkovy ? dik 🙂

leleh
28. mar 2012

dnes na ranajky sme mali leco s parkom k tomu rozky a neskor sa chystam uvarit rizoto z kuracich noh so zeleninkou a syrom

veronika1417
28. mar 2012

@rastulka to uz aka kombinacia 😉 my baby teda navymyslame co vsetko nam chuti 😀 dala si aj polevu hore? alebo len podla receptu? kamosky dali aj polevu ako ja a chvalili 😉 rozmyslam ze ho skusim este raz bez polevy ale to by uz nebol u nas tak vzacny tak musim nejaky cas pockat aby sa o neho zase doma pobili 😀 😀 😀

drobik1
28. mar 2012

@lululka555 no jasne tu ho mas...:. 3 hrneky hl.muky,1,5 hrnceka praskoveho cukru,1 hrncek oleja,3/4 hrnceka mlieka,1/2 sacku prasku do peciva..vsetko zmiesas a vylejes na vymasteny a vysypany plech a podla chuti si das ovocie...a davam na vrch este krystal.cukor a orechy.. 🙂

abriela
28. mar 2012

@daniz linecke vajicka, sliepocky ?? to len vykrajujes dane tvary a potom aj zdobis, cim?

nelinka0401
28. mar 2012

zo včera dojedáme strukovú polievku a spravým ešte čínu s ryžou

adelaida33
28. mar 2012

kuracie nugetky v cestičku, ryža a ľadový šalát so zálievkou z jablčného octu 😅

veronika1417
28. mar 2012

ja dnes tie karfilove placky ale tak trosku podla seba 😉 pridala som nastruhany udeny ostiepok 🙂 a priloha zemiaky s petrzlenovou vnatkou 😝 mnaaam neviem sa dockat 😉

veronika1417
28. mar 2012

@gianni sa teda mas nemusis varit 😉 aj ked doma je doma vsak? tak rychlo domov nech uz varis sama 😉

rastulka
28. mar 2012

@veronika1417 Nie,nedala som polevu,chceli niečo sladke tak som im upiekla tuto rychlovku a mali sme doma len čučoriedkovy joghurtik 😀 nemalo to chybu 😉