icon

Čo dobrého robíte mužom na obed?

24. jan 2023

Baby čo dobrého robite mužom na obed?

viestta
24. jan 2023

To co sebe a dietatu 😅

divokykonik
24. jan 2023

Momentálne nič, lebo si muž varí sám, nakoľko má diétu a navarí aj mne rovno. Ja varím už len pre krpca. 😂

breznica
24. jan 2023

@viestta to čo mu zostalo po mne a dieťati 🤣🤣

autor
24. jan 2023

@viestta a to je ?

autor
24. jan 2023

@breznica dobre ae ja som myslela nejaké napady 😃😃

angela85
24. jan 2023

Segedín s knedľou,zeleninová polievka a parené buchty

simik22
24. jan 2023

Dnes španielske vtaky

galganka
24. jan 2023

Dnes boli dukatové buchtičky. Ale robil ich manžel mne / nám. Včera mäso a zelenina na pare, robila som nám ja, zajtra ešte nikto netuší...

beronsche
24. jan 2023

Nic.
Ale on dnes vari na veceru vybornu kremovu cuketovu polievku s opecenymi chlebikmi 🙂

sonnenshein
24. jan 2023

Manzel robil spaldove cestoviny s omackou z duseneho mladeho spenatu a smotany. Bolo to vynikajuce.

ajko2011
24. jan 2023

To, čo aj mne a synovi. 💁 Nebudem mu variť zvlášť.

jamimo
24. jan 2023

mám doma vďačného stravníka, stravujeme sa rovnako a som za to vďačná. Varíme tak rôzne, polievka musí byť= okrem držkovej a mliekovej 🙄 Mäso konzumujeme 1x za 7 dní, bravčové nekonzumujem, ani vnútornosti, sladké jedlá minimálne. Ja som doma od varenia polievok a zeleninových jedál, chlap od prípravy mäsa. Napr. naposledy bol pečený zajac v rímskom hrnci, s koreňovou zeleninou. Moje top je pohánkové rizoto, sýte prívarky. Partner si najviac pochutí na cestovinách a rezancoch s makom 😉

meringe70
24. jan 2023

Akurát nám idem robiť hlivovo šampiňonovy perkelt (alebo paprikáš?:D) s kukuricnymi cestovinami

viestta
24. jan 2023

Kadeco. Zje v podstate vsetko okrem spenatu a keloveho privarku, ktory neznasam aj ja

slavkadi
24. jan 2023

Včera robil muž francúzske zemiaky a ja dnes bravčové kocky na kukurici s ryžou.

evkamotka
24. jan 2023

U nas vari manzel. Vypytala som si cevapcici

lily39
24. jan 2023

Prave so zrobil cesto z ovsenych vlociek a syru a robi si placky.chvalabohu dobre zvlada samoobsluzne prace a necaka s vecerou na mna .

lija22
24. jan 2023

zajtra robim "vyprazany" karfiol v trube. bez prilohy, zemiaky u nas nik okrem mna neje, cize neplati sa mi s nimisrat

majlo1234
24. jan 2023

Kaslem na to, co chce muz. Vacsinou varim sebe a dietatu, a on zje, alebo nezje. Je to vysledok jeho neustaleho pindania

euka210
24. jan 2023

Ma obed v praci. Ked robi poobede, tak je to co my so svokrou...on zje okrem granadiru nastastie vsetko...s detmi uz horsie.

alexka89
25. jan 2023

My dnes br.panenka obalená v slanine na hubovo-smotanovej omáčke pečené 🥔 a ryza

malacibulka
25. jan 2023

@euka210 no diky....teraz chcem granadír