icon

Čo jedia vaše deti na Štedrú večeru?

mikitilik29
20. dec 2024

Ahojte žienky, chcem sa opýtať tak pre zaujímavosť. Co jedávajú vaše detičky pri štedro večernom stole? Alebo co im pripravujete, čisto pre deti. Pýtam sa tých čo majú deti 3 a 5 rokov🙂

Strana
z2
marketa7584
20. dec 2024

Uz nekolik let stale to stejne losos na pare a varene zemiaky + vyvar

kylie1983
20. dec 2024

Naši, 8 a 4- zeleninovu polievku, zubáča a zemiaky 🙂

zuzikak
20. dec 2024

jedlo to co my - sosovicova polievka, kapustnica s chlebom a ryba bez kosti - samozrejme tolko kolko chceli. Ak niekto nechcel niektory chod, tak nejedol. Nebrali sme to ako ziadne zavazne pravidlo, co sa musi a co nie.

dzejsik
20. dec 2024

@mikitilik29 namiesto kapustnice varim sosovicu (kapustnicu si my dame potom u nasich rodicov) a detom miesto salatu varene zemiaky

araavdva
20. dec 2024

Odkedy je nirmalnu stravu a nie iba materské mlieko jedla to čo my. Takže Oblatku s medom alebo trubičku, Chomút a nakoniec kapor alebo losos zo šalátom. Na výber ma majinezovy alebo šmykľavý.

sisska96
20. dec 2024

To čo my
Žiadne detske špeci jedlo

kristina2412
20. dec 2024

Šampiňónovú polievku, lososa , opekané zemiaky alebo hranolky pečené v rúre, staršia uz posledný rok jedla majonezovy šalát

luciferka93
21. dec 2024

@mikitilik29 tiež mam 3 ročného a jemu spravím vývar a rezeň s ryžou alebo kašou, pripadne rybie prsty, ak by mal chuť zrovna na špagety tak špagety, hlavne aby chvíľu obsedel pri stole 😁

amel
21. dec 2024

@mikitilik29 od 3 rokov to co my.

vieronika14
21. dec 2024

@mikitilik29 mám 3 a 5 ročnu a jedia klasika co my
Nieco im.chuti viac nieco menej, ale nerobim nic extra.
Opekance s makom, hubovu polievku, rybu a šalát

nevenka
21. dec 2024

@mikitilik29 nasi jedavali v tom case vyvar, 5 rocni uz aj hriby na kyslo alebo kapustnicu, zemiaky a lososa na masle. 5 rocni uz aj salat, ale taky s jogurtom a bez cibule, kyslej uhorky.
Mame teraz 4 rocneho a 2 rocnu a budu jest kapuatnicu, mala ju zboznuje a asi aj salat budu jest klasicky, cibule davam troska a za kyslou uhorkou sa ide 2 rocna zabit. Este aj stiplave vyjeda 🙃😁. Tak to mas dieta od dietata ine.

tini27
21. dec 2024

Naši majú 3 a 5 a mne ani nenepadlo, že by mali niečo iné ako my 🙈😀… tento rok teda nebude kapor ale losos, ale len preto, že nemáme zdroj na kapra ako po minulé roky….

mikitilik29
autor
21. dec 2024

@mikitilik29 vďaka ženy 👍

veverkaa2
21. dec 2024

@mikitilik29 u nás kapustnicu syn zje, teší sa na ňu. Zemiakový šalát nemá rád, rybie prsty alebo detské rybičky a ku tomu kečup a pečivo. Oplátku a med má rád

saxana000
21. dec 2024

Rybie prsty ale s opekanymi zemiakmi

libusak
21. dec 2024

Losos, salat, kapustnica

btus
21. dec 2024

dievčatá, čítali ste si niekedy zloženie rybích prstov? Je to riaden bordel. To radšej vyprážané rybie filé

ktobytobolpovedal
21. dec 2024

Vyvar, rezen, ryzu, kyslu uhorku 😄

earlgrey
21. dec 2024

Špagety 😃

yosi
21. dec 2024

@mikitilik29 Kapustnicu by si im dávať mohla. Je to veľmi zdravé jedlo a deti väčšinou s kyslou kapustou problém nemajú. Moje deti od začiatku jedia kyslú kapustu, kyslé uhorky, jogurty a syn aj kyslé mlieko vypije

66simonka66
21. dec 2024

Mám 4 ročné deti. Na večeru urobím nám kapustnicu a deťom vývar, druhé budeme mať rezne so šalátom, deťom k rezňu kašu alebo varené zemiaky, potom mávame halušky tvarohové, to zjedia aj oni a opekance s makom ale to asi nebudú chcieť.

gab1sol
21. dec 2024

@mikitilik29 v tom veku to, čo my. Oblátka s medom, Ježiškovu kašičku (krupicová kaša, ktorú jeme z jednej misky všetci štyria, len tak 3-4 lyžičky), vianočnú kapustnicu a vyprážané filé so zemiakovým majonézovým šalátom. A koláčiky, či ovocie na záver. Akurát veľkosť porcie som vždy prispôsobila veku. Koľko zjedli, toľko zjedli, hladné nikdy neboli… Ale im to aj chutí.

3petka
21. dec 2024

@mikitilik29 prvý od malička nechce šalát (8 rokov). Ale normálne ideme oplátky, opekance s bryndzou, kyslá polievka, šalát s reznom, rybou. Takze extra sa robia varené zemiaky. Druhý syn 1,5 roka teraz ideme prvý krát vyskúšať šalát ale on zje všetko čo nezje jeho tak uvidím. Ak nepochuti tak tiež bude mat varenú svabku.

alenka58
21. dec 2024

šošovicová polievka, ryba, zemiakové pyré

dory11
21. dec 2024

@mikitilik29 mám dcérku má 3roky a 8mesiacou.
Ma moznost vyskúšať kapustnicu (nedáva svokra kapustu len stavu z kapusti ) z rezancami ak nechce nemusí
Možno vyskúšať šalát ale ak nechce dám je Buď ryžu alebo zemiakovú kašu a ako rybu má losos aj ja .
Oblátky má rada ale bez medu .

maminkadeticiek
21. dec 2024

Presne to co my oc cca 2 rokov

renesance80
22. dec 2024

@majkabambulik take sme ako deti jedli a neumreli sme z toho

Strana
z2