icon

Čo jesť večer pred TV?

26. aug 2022

Ahojte, dajte mi nejake tipy na snacky pred Tv, aby som nepribrala. 🤦🏻‍♀️ Ci od 6tej sa fakt nemoze nic jest? 😏

Strana
z3
falbala132
26. aug 2022

mrkva, zeler 🙂

svetlonos
26. aug 2022

salatova uhorka 😁 chuti a nepriberies

marca12
26. aug 2022

Nic,nechapem potrebu vyhryzania pri tv

login1234
26. aug 2022

My nejeme vtedy nič

deti95060810
26. aug 2022

nič...

mikadooo
26. aug 2022

Jem keď som hladná, kľudne aj o jedenástej večer (občas sa skôr k večeri nedostanem). Snažím sa večer nejesť somariny typu sladkosti, oriešky, chipsy, atď. Ak si hladná, tak sa normálne najedz a nerieš či je šesť alebo jedenásť hodín. Ak nie si hladná, len chceš chrumkať pred tv, tak ideálna je zelenina - mrkva na tyčinky, uhorka, atď. Mne večer pri chuti na sladké niekedy pomáha aj osladený čaj alebo neriedený džús. A niekedy mám dní, že len a len čokoláda, vtedy nevymýšľam a tú čoko si v pohode dám 😂.

kakakina
26. aug 2022

Ja jem aperol 😜

viestta
26. aug 2022

Neviem prečo, ale mne najlepsie k telke pasuje veľký pohár mlieka

misinka0611
26. aug 2022

hrozno ? 😅

mandzula
26. aug 2022

Veceriam o 8, takze k telke uz potom nic nepotrebujem. Proti pazravosti este pomaha umyt si zuby.🙂
A ak fakt musis, tak mrkvu, jablko.

andreatytler
26. aug 2022

A to musis jest pred telkou, alebo by si vedela byt aj bez toho?
Ja nemusim ale ked mam chut, alebo zly den tak si dam chipsy. Viem je to nezdave a kaloricke, ale ak si to das raz za masiac tak v pohode.

nnnuuunnn
26. aug 2022

Telku nezapinaj a choď sa prejsť 😀

viestta
26. aug 2022

Ináč proti pazravosti pred telkou pomáhajú ručne práce. Dobre si rozmyslis ci máš chuť keď máš rozpocitanu vzorku na ihlici. A keď dôjdeš na koniec riadku aj zabudneš, že si si chcela zobmut.

nikpa
26. aug 2022

Veď sa normálne naveceraj podľa to kedy chodis spať, tak aby si už nebola hľadaná a hotovo. Po večeri si rovno umyjem zuby a už ma ani nenapadne si ich s volacim špiniť. Nechápem toto vyžieranie pred telkou 🤷

andreatytler
26. aug 2022

@viestta Tak to uz je iny level pozerat telku, strikovat a zobat snack.

kittykat22
26. aug 2022

mala by si sa naucit jedavat pri stole v case jedla a potom uz nevyzierat. Prvy tyzden bude kriticky ale ked to vydrzis tak ta hlad prejde.

jaskolka
26. aug 2022

Burizony, tie neochutene, pohánka namočena vo vode.

dovolenkova
26. aug 2022

Víno 🤩🤣🍷🥂

reisi
26. aug 2022

Tak tohto sa zbavit, tak som fitneska.🤣🙏 Vdaka tomuto vyzieraniu musim sportovat ako dostihovy kon.🤣🙈🙉🙊

bluemoon24
26. aug 2022

Jasne ze se muzes normalne naveceret, nekomu vyhovuje veceret v 6 jinemu v 8. Chudne se na zaklade kalorickeho deficitu, ne casu vecere. Pokud ale jen potrebujes neco jist pred tv, tak ja delam tortilove nachos (tortila na platky na chvilku do trouby) nebo sojove lusky.

dadis
26. aug 2022

Po 6tej sa moze jest, normalne si daj veceru, vela zeleniny, ja cca 19.30 veceriam..nikdy potom nie som hladna a nic nevyjedam..AVSAK detom vyjedam chipsy vtedy, ked nie su doma a mne sa nechce chystat vecera len pre mna a ja potom o cca 22 zufalo hladna hladam v skrinke, co im povyzieram 😄..ale inokedy mi ani nenapadne ist do ich zasob a to maju ako teenageri zasoby nezdravych pochutin bohate 😀😀..potom len ze, "mama kde mam tie pringles, co som si kupil" 😬

zuzinka888
26. aug 2022

Cicer bud uvareny alebo z konzervy- preplachnut dat gril.korenie a sup go rury trosku zapiect= mnamka chrumkave a zdrave😜

luxus10
26. aug 2022

@andreatytler preco....🙂ak mas 3 jadrovo procesorovy mozog a aspon 3-4 ruky k tomu...🙂

h2
26. aug 2022

@andreatytler Moja sestra úplne bežne naraz pozerala telku, čítala knihu a popri tom štrikovala nejaký mega zložitý vzor, lebo ju obyčajné "hladko obratko" nudí.

andreatytler
26. aug 2022

@h2 😂Co robi tvoja sestra? Aku pracu? Ak nie jadrovu fyziku a popri tom ako part time letecky dispatching tak mrha talentom.

evica17
27. aug 2022

Nekukat tv a nebudeš nič zobat.a ušetris aj elektrinu a aj jedlo :P
Ja jem jablká večer ak tak,nakrájame na mesiačiky

refly
27. aug 2022

Jooj, ja tiez ked kukam, tam musim zrat :/ ale zase ja nezvyknem kukat vecer, ale moje rozkukane serialy si pustim k ranajkam a/alebo k obedu. Ked ma ale chyti pazravost a nemam/nechcem jedlo, tak to hasim drinkom, najcastejsie slabou kavou, alebo cajom. Pijem tolko zelenych cajov, ze mi ten kofein uz nic nerobi, takze kludne si dam kavu aj o desiatej vecer. Vlastne ta kava je moje prioritne "jedlo", mimo ranajek a vecere. Ale taka riedka jak fras, myslim ze kazdy kavickar by mi to ofrflal :D Ale aspon ze mne chuti.

slinkaaa
27. aug 2022
nyusika
27. aug 2022

Nič. Je to blbý zlozvyk.

tulipanicek
27. aug 2022

Ja nakrajam mrkvu, uhorku (na take podlhovaste kusy, ako tyčinky), jablko na mesiačiky, či iné ovocie tiež. Pripadne aj kaleráb alebo papriku. A to chrumeme

Strana
z3