Čo jesť večer pred TV?
Ahojte, dajte mi nejake tipy na snacky pred Tv, aby som nepribrala. 🤦🏻♀️ Ci od 6tej sa fakt nemoze nic jest? 😏
@marca12 to mas stastie. 😅
@kakakina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@reisi 😅😅😅😅😅
@zuzinka888 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 juuuj. Vdaka
@slinkaaa dakujeeem
@dovolenkova 🤣🤣🤣🤣
jesť môžeš kedy chceš, aj o polnoci. Ja toto - ani nikto u nás - nerobime, že sedime pred telkou a jeme. Za prvé , večer najviac roboty, kým sa dostanem do postele je 23 hod. a teda vysedávanie pred tv nehrozi a ak niečo kuknem, tak nikdy nežujeme nič. Nie sme zvyknuti. Asi preto. Ani nám to nenapadne.
Ak chceš jesť, tak by som jedla orechy
@gerrwie_girl tak toto fakt nechápem, aleže fakt, tv = chrumkanie 😂 no čo, ešte že nie sme rovnaki, aká nuda by bola ❤
Ja sa najem okolo 19,potom si umyjem zuby a už nemám na nič chuť 😂
Asi to tu uz padlo, jeto skratka zlozvyk. Orve dva tyzdnesa treba cielene prekonat a potom tie chute prejdu. Ak si vecer ale normalne hladna, znamena to to ze cez den si nejdela vyvazene. Ak cez den normalne a zdravo jes potom vecer nie si hladna.
Mam to tak prirodzene a asi aj z detstva som tak naucena,ze sme nevyhryzali a malo sedime pri tv. Ale celkovo nie som typ ci by vyhryzal,mam to tak v hlave nastavene. U nas ked otvorime nieco slane pre navstevu a nedoje sa to pocas navstevy,tak to mozem rovno vyhodit,lebo doma sa toho aj mesiac nedotkneme.
Od šiestej nejesť je jedna z najväčších hlúpostí, aké nám diétna kultúra natlačila do hlavy 🙂. Schudla som 15+ kilogramov, a jedla som hocikedy a hocičo, čo mi vošlo do kalorického deficitu 😀. Chipsy, čokoláda, nanuk.. hocičo. Ak si hladná po šiestej, odporúčam sa najesť 🙂. A k telke jem aj ja. Nechápem tie komentáre, že je to blbý zvyk a podobne, lebo veď na to si sa nepýtala 😀. Určite akákoľvek nakrájaná zelenina a ovocie je super, a syr alebo jogurt k tomu (vitamíny D, E, K, A sú rozpustné len v tukoch, tak aby sa vstrebali). Prípadne jogurt s tvarohom, muesli, oriesky, to zasýti riadne. Alebo cottage (výborný je vanilkový, alebo biely naslano s vareným vajíčkom, tuniakom a syrom a podobne..k tomu hrianka). A ak máš chuť tak normálne chipsy 🙂. Popcorn je tiež super, hlavne ak je doma robený, bez zbytočne veľa tuku.
Ja už dva týždne nemám telku...a kukám filmy na netflixe na telefone...obe ruky zamestnané držaním toho malého smrada...nemala by som čím jesť aj keby som chcelaaaaa 🤣
@arawis uuuuu, a ako sa riadit tymto kal. deficitom?
@cucoriedkacucoriedka 🤣🤣 netflix mi ani nespominaj
autorka, stiahni si do mobilu apku kaloricke tabulky. na uvod si nastavis nieco o sebe, svoj hmotnostny ciel a zapisuj si denne do nej, co zjes. bude ti to prepocitavat, ci si este v limite. inak kasli na to, co kedy jest. tiez si mozes zapisovat fyzicku aktivitu (ak nejaku mas typu chodza, cvicenie,...)
@clori super, dakujem 🥰
Po 18 nejesť je taky bulshit ze by som najradšej dala prednášku každej, ktorá toto vypustí z úst 🤦♀️ nejedz po 18 ak chodíš spať o 21h... Ak chodíš spať o polnoci tak od 18 budeš akurát najprv trpieť a potom doslova zožerieš všetko čo ti príde pod ruku.
neviem teda aký máš denný výdaj a celkovú stravu, ja mam napr cez deň toho dosť, stravu ako tak, väčšinou sa držím a snažím a večer keď mám chuť na čokoládu, tak si ju dám...cez deň to "vybijem" zo seba...Ale ked chces niečo na pravidelné jedenie - pridavam sa k zenam ktoré to považujú za blbosť- tak si vieš urobiť hranolky z kalerábu +biely jogurt, alebo ja si z času na čas objednávam z nutrifood sladkosti majú aj tyčinky aj slané chrumky, chipsy... Nízkokalorické a naozaj chutné. Všeobecne si rada kupujem tieto veci a jem aj počas dňa.
Ešte ma občas zachráni proteínovy puding z lidla keď idem spať neskôr a som ešte hladna +mám na niečo chuť.. Podľa mňa je toho toľko, že by som, písala aj cez 3strany.
Alebo si robim svoje, upeciem si niečo nízkokaloricke a nizkosacharidove a večer si dam.. Ale občas si telo pýta normálne nezdravé hlúposti, tak si treba dať a mať mieru a nieje to žiaden hriech a hned z toho nepriberieš
@leskovael kolko hodin pred spanim mozem jest?
To nieje len o tom, koľko hodín NE/MÔŽEŠ jesť pred spaním. Dôležité je aj to čo ješ. Všeobecne je ale fajn nejesť pred spaním 2-3hodiny.
Je tu jedna super skupina “Cesta k mojej premene”. Citala som si prispevky asi rok, a tak som sa do toho pustila. A to som roky rokuce chcela schudnut, a drzala hluposti, ako delena strava, nejest prilohy, nejest po siestej, nejest pecivo a podobne 🙈. A nic z toho nikdy nebolo 🙂.
Ja kupujem v kauflande. Alebo aj v bioobchodoch maju pokial vien

@red_cat kde kupim???