Čo máte v chladničke?
Ženy, ja už fakt neviem, čo mám kupovať v obchode 🤣 idem tam a ja som vygumovana.
Vajcia, jogurty, smotany, maslo, syry platové aj tavene, šunka, nátierky, parky -obcas, rajčiny, papriky a veľa inej zeleniny, mlieko...to je základ
Vajcia, mlieko, cibuľa, cesnak, kečup, horčica, smotana kyslá, smotana sladká, jogurty, džem, saláma, syr, zavárané uhorky, paradajkové pyré, tatárska omáčka. To je taký základ čo je väčšinou, občas máme napríklad nejaké nátierky, šalát, mäso v skle.
Ovocie, zelenina, sunka, syr platkovy, parmezan, maslo, mlieko, jogurty, vajicka, tvaroh, smotana na varenie, natierky, rozne omacky ochucovacie (sojova, rybacia...)
Doma si napíš zoznam, čo potrebuješ a ten zoznam si zober do obchodu so sebou.
na to ti netreba vedieť, čo mám v chladničke ja, stačí si prezrieť tú svoju a dokúpiť, čo chýba podľa vašej chuti a spôsobu stravovania
Tak toto je najbizarnejšia otázka, čo som tu za posledné obdobie zaregistrovala. Čo si robila doteraz, keď si potrebovala urobiť nákup? Neschopnosť ľudí fungovať bez toho, aby sa poradili s virtuálnym davom je priam neuveriteľná.
Odfoť, čo máš v chladničke a poradíme, čo dokúpiť 🤦♀️
Tak ja tam mam momentálne vajcia, jogurty, syry - tvrdý, platkovy aj tavený, maslo, kečup, šľahačku, smotany na varenie a šľahanie, mlieko, šunku, suchu salámu, zeleninu - uhorky, papriky, mrkva, ďalej kyslú kapustu vo fľaši 😁
Treba kupovat podla toho co varíte /jete ☺️ ja som napr uplne vygumovana lebo netusim co mama cex veľkú noc varit/piecť 😁
To žiadna tam nemáte vino???🤔🤔🤔
@lamonita na to mam zvlast chladnicku
Teraz je plná lebo sme chorí a nechce sa nám chodiť do obchodu tak sme včera spravili obrovský nákup aj na týždeň hadam.
Takže mám tam viac druhov zeleniny (aj koreňovej do polievky), veľa vajec, jogurty tvarohy a smotany a maslo. A kopu ponacinanych pohárikov od všeličoho. A veci na zemiakový šalát a na zajtra nachystané mäso.a pečienka na plnku. A kopu encianov lebo keď je kríza to len hodím na panvicu a je teple jedlo 😂
A ešte tam mam kopu liekov a sirupov lebo sme všetci chorí
A ešte čokoládu. Milujem studenú 😉
Sunka, salama, syr tvrdy aj taveny, niva, parky,kysla smotana, slahacka,tvaroh jemny, ovocie,zelenina, mlieko,vino, slivovica😂,jogurty, tvarohove tycinky, dzem, lotus natierka, kysle uhorky kapustova calamada,kecup,horcica,tatarska,vajcia,natierka smotanova, domaca mast, cili omacka sladka,francuzsky dressing
Všetko čo zjeme
vino 🤣
šunka, salama, syry- eidam, encian,mozarella, jogurty rozne, maslo natierkove obycajne, lučina,ryby v konzerve, pasteky, mlieko, vajcia, tofu, šmalec,parky
My mame s muzom stiahnutu appku, kde priebezne pridavame, co sa minulo alebo co planujeme varit, v historii ma ulozene an predchadzajuce veci, takze ich tam viem len prihodit. Je to super nakupny zoznam. Toto je jedna z vyhod COVID doby, ked na zaciatku sme co najmenej chceli chodit do obchodu, sme si zvykli na tyzdnove nakupy a setri.to cas aj peniaze 😁
@zuzuliatko18 môžem poprosiť názov aplikácie?
Vajicka, maslo, pasteky,rybycky, acidko, mlieko, mast,slaninu, inzulin, chren, kecup, horčicu, ,,bio inekciu",
Medvedi cesnak, cibulu, slivovicu, jablckovicu, becherovku, rum, fernet, šľahačku, kyslu smotanu,
@sisaka Veď ľudia sa vždy radili medzi sebou, aj bez internetu. Vtedy sa pýtali mám, babiek, tetiek, susied...
Akurát dnes sa razí medzi ľuďmi taká "starám sa len sám o seba" nálada, tak sa častokrát ťažko zisťuje. Takto sa aspoň môže dostať k väčšej škále odpovedí. Zrejme ide o mladú babu, čo sa asi len nedávno osamostatnila, tak ešte nemá vychytané čo a ako 🤷🏻♀️
@thoughtfulweirdo presne. Ja aj pre toto milujem svoju robotu. Väčšinu uz pondelok viem co budem varit cez víkend a teda poradit si vzdy dam. Co ako kdo vari, ci pecie

Maslo, vajcia, mlieko, šunka, zelenina, parky, jogurty... A také veci