Čo s droždím, ktorému končí záruka?
Čo s droždím ktorému končí zajtra záruka?
a teda neviem ako Vam ale mne tu na pc ako by mali byt reklamy, keby som ich nemala bloknute svieti ze podobne diskusie a hned prva je kolace z drozdia 😀 tak mozno by jej stacila aj chvilka hladania a vedela by odpoved, lebo je tam aj ze Mozem pouzit drozdie po zaruke? 😂
no nic, idem ja pracovat, tak zelam vsetkym zucastnenym pekny den 🙂 tym co to kysne, nech to pekne vykysne. ja dnes varit nemusim 😀
A co chcete? Sladke, slane, pecivo? Tento chlieb je výborný
https://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovy-chl...
@alinka183 prepac, ale ty si zle polozila otazku. Ja som to tiez tak pochopila, ze ci ho spotrebovat, vyhodit alebo sa moze zamrazit. Ak si chcela recepty na nieco kysnute, mala si to tak aj napisat.
Nechaj vo vode, (1liter). Zajtra, pozajtra, polej kvety. Muškáty, ruže..... Uvidíš, ako sa ti odvďačia. 🌺🌸🌼
Ahojte,
je nám naozaj ľúto, že sa otázka ohľadom droždia dokáže takto otočiť na úplne zbytočné urážanie sa navzájom. Preto považujeme za potrebné pripomenúť, že nie je povinné reagovať na každú diskusiu vo fóre. A teda, ak vás téma nezaujala, stačí ju odignorovať.
Prečítajte si, prosím, taktiež kódex správania sa na stránke. Ak nemáte v úmysle reagovať priateľsky, nereagujte vôbec. Prípadne vyskúšajte iný portál, ak nesúhlasíte s našim kódexom a hodnotami, ktoré sa snažíme šíriť.
Ďakujeme
Modrý koník team

@simonah73
@beronsche baby klidek, ja som bola minule hnusna na babu, ktora si nevedela vybrat 18eurove tenisky do zahrady a davala sem fotky ze ktore, cierne ci biele... tak som tiez nechapala, ale mohla som sa zdrzat.
Tato otazka je este celkom v pohode.