icon

Čo s droždím, ktorému končí záruka?

alinka183
19. jan 2021

Čo s droždím ktorému končí zajtra záruka?

Strana
z2
0silvia0
19. jan 2021

@simonah73
@beronsche baby klidek, ja som bola minule hnusna na babu, ktora si nevedela vybrat 18eurove tenisky do zahrady a davala sem fotky ze ktore, cierne ci biele... tak som tiez nechapala, ale mohla som sa zdrzat.
Tato otazka je este celkom v pohode.

beronsche
19. jan 2021

@simonah73 mna to vykanie vytaca.. co je samozrejme moj problem 😀 ale pride mi to take neuprimne a okazale, ak niekto tvrdohlavo vyka vsetkym na anonymnom fore... a smiesne... 🙂

hettinka
19. jan 2021

@alinka183 buchty, pizza, kysnute knedľa, dukatove buchtičky, chlieb, frgale...

beronsche
19. jan 2021

@0silvia0 ved jej nik nenadava, ani nic podobne.. zase netreba byt taky precitliveny.. 🙂

ibrunova
19. jan 2021

@beronsche a keď ide do tuhého, vždy napíšu, že kedy sme si potykali 😂

simonah73
19. jan 2021

@beronsche a ja sa zase vzdy bavim, ked este aj spusti a Ty co mi tykas 😂
ja osobne na fb vykam vo forach, tykam si tam len s tymi, s ktorymi si naozaj tykam 🙂

simonah73
19. jan 2021

a teda neviem ako Vam ale mne tu na pc ako by mali byt reklamy, keby som ich nemala bloknute svieti ze podobne diskusie a hned prva je kolace z drozdia 😀 tak mozno by jej stacila aj chvilka hladania a vedela by odpoved, lebo je tam aj ze Mozem pouzit drozdie po zaruke? 😂
no nic, idem ja pracovat, tak zelam vsetkym zucastnenym pekny den 🙂 tym co to kysne, nech to pekne vykysne. ja dnes varit nemusim 😀

cucoryedka
19. jan 2021

@suzitok @simonah73 @ibrunova @beronsche kocky dakujem 😇

martul
19. jan 2021

@alinka183 žeby niečo upiecť?! Alebo na čo sa tak zvykne používať?!

martul
19. jan 2021

@alinka183 vy ste sa nepýtali čo upiecť, skúste ešte raz prečítať po sebe.

martul
19. jan 2021

@aduskatt že sa pýta na tom noci nie je, ale sa opýtala dosť blbo🤦

enoula
19. jan 2021

A co chcete? Sladke, slane, pecivo? Tento chlieb je výborný
https://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovy-chl...

elizabet173
19. jan 2021

@alinka183 prepac, ale ty si zle polozila otazku. Ja som to tiez tak pochopila, ze ci ho spotrebovat, vyhodit alebo sa moze zamrazit. Ak si chcela recepty na nieco kysnute, mala si to tak aj napisat.

anka246
19. jan 2021

Nechaj vo vode, (1liter). Zajtra, pozajtra, polej kvety. Muškáty, ruže..... Uvidíš, ako sa ti odvďačia. 🌺🌸🌼

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
Modrý koník
19. jan 2021

Ahojte,

je nám naozaj ľúto, že sa otázka ohľadom droždia dokáže takto otočiť na úplne zbytočné urážanie sa navzájom. Preto považujeme za potrebné pripomenúť, že nie je povinné reagovať na každú diskusiu vo fóre. A teda, ak vás téma nezaujala, stačí ju odignorovať.

Prečítajte si, prosím, taktiež kódex správania sa na stránke. Ak nemáte v úmysle reagovať priateľsky, nereagujte vôbec. Prípadne vyskúšajte iný portál, ak nesúhlasíte s našim kódexom a hodnotami, ktoré sa snažíme šíriť.

Ďakujeme
Modrý koník team

Strana
z2