Čo s kilom Nutelly?
Ahojte, dostala som.do daru obrovsku nutelu a nechcem ju nechat len tak stat v spajzi, aby ma lakala..rada by som ju zapracovala do nejaleho kolacika pre sibacov, alebo do dakej dobrotky, len nech ju spapaju ini
😁
Daky overeny receptik?
Dakujeeem
@heyoka tu je video návod
https://www.youtube.com/watch?v=nYHZdlv5B4I@slnecnica36 dakujem krásne za tip..určite vyskúšam 🙂
@diewcatqoo no preto aj ja mám rešpekt pred lístkovým..tiež pečiem kadečo ale to lístkové nejak som nemala doteraz odvahu pustiť sa do toho...
Robievam croissanty s nutelou, tie sa u nás ujali. Robievala som dlho len také maslové, ale raz som skúsila s nutelou a tie môjmu drahému moc chutia. 🙂
@heyoka ja listkove peciem uz len neplnene.. resp najprv upeciem cesto a potom plnim niecim, napr trubicky alebo tak. Lebo ked som piekla plnene, vzdy vytieklo.. a to som skusala rozne typy cesta, dokonca aj doma robene listkove cesto a stale ten isty problem 🤷♀️
@diewcatqoo Máš recept na to domáce robené lístkové cesto?
@papulienka48 ahoj, to domace listkove som mala od babky. Uz viackrat som si ho pytala s detailnym postupom, ale babka vzdy nechtiac zahovori a potom na to zabudneme 🙂 tak pri najblizsej navsteve ho z nej snad uz vypacim 🙂

@heyoka nieeee, ja uz daaaavno nevalkam, nevedela by som to tak pekne rovnomerne. Kupujem v lidl, bille, Kauflande už vyvaľkané, je balené v papieri na pečenie, len rozbalis a hotovo, stoji to 0,79-0,99 centov, lidl má najlacnejšie a kvalitou rovnaké, takto to vyzerá