Čo si dávate na pizzu?
Ktoré sú vaše naj kombinácie?
Syr, šunka vzdy. Potom napr artičoky, niva, šampiňóny, baranie rohy, cibula, rukola, salama, slanina.
klasika - so syrom, šunkou a hríbama.
Ďalšia môže byť tuniak, cibula, kápia, vajco
alebo nejaká pikantná, štiplavá klobása, saláma, kápia, slanina, cibula
Ja mám rada šunku olivy šampióny kukuricu slaninu syr.
Môže byť aj bryndzový základ.
Ja mám rada ananasovu :D dnes som mala po dlhej dobe
Ja milujem pizzu s ananásom, ale to nie je všetko.Už som si tam raz drbla cez donášku aj broskyne 🤣.
Ale taká klasika, pomodoro, olivy zelené/čierne, šampiňóny, syr, šunka, kukurica a cesnak.Veľa cesnaku.
@pukina Mam to rovnako. Aj mne takto staci, stiplava salama a je to 🙂
Doma ked robim tak davam huby, brokolicu, cibulu, papriku a olivy, ale doma davam hrube cesto, tak sa tam trochu viac oblohy hodi. V pizzerke na tenku pizzu, to je ina 😉
Taká tá klasika syr, šunka, kukurica. Tiež mám rád cesnakom potretú. Rád si dám ale aj pikantné.
Šunka Niva kukurica cesnak . Moje naj .
Mam rada Quattro Formaggi so sunkou, alebo klasiku sunka, syr, salama, sampinony, olivy. Chuti mi aj kombinacia salama, sampinony, brusnice a syr 🙂
Mozzarella buffala, prosciuto crudo a rukola
Chceš nasrať Taliana, daj si pizzu Hawaï s kukuricou 😂😂😂
Ako kedy ale tak kuracie mäso, kukurica, šampiňóny, ananás 😊
Ja nemam rada tieto "biele" zaklady, smotanove alebo bryndza na vrchu. Ked kupujeme muz si aj taku objedna. Ja mam rada ked je tam vela oliv. A jedine na pizze mam rada articoky. Pizza to je jedlo same o sebe. Nieco vyborne. 😁😋😋😋
Hawai plus kukurica.
Cibuľu som zabudla, tu musím mať vždy. Chuti mi aj brokolica, artičoky, cesnak. Mám rada celozrnne cesto. Jedine čo nemusím je kuracie mäso, to sa mi na pizzu fakt nehodí.
vy s tou ananasovou ste ine "gurmanky", len si to prosim vas neobjednavajte v Taliansku, len hanbu narobite
@bmolko Keď si za to platím tak si objednám čo ja uznám za vhodné a je mi srdečne jedno čo si nejaký Talian pomyslí keď to majú v ponuke.
V našej krajine sa tiež cudzinci neprispôsobujú nám, našim chutiam, nehovoria našim jazykom.
Slováci sa idú zo všetkého posrať aj vlastnú reč zabudnete.
Ja čo poznám Talianku tiež nerobí Talianom práve najlepšiu reklamu čo sa správania týka čo tam po nejakom ceste.
Mohli by spraviť pizzu Meliško: cibula, praženica, hríby, koža zo zavináča, kolienka, paprika a krky jedny.
Ja len margheritu - mnam
@medda_beda Pizzu s broskyňami mala v ponuke moja obľúbená pizzéria, bolo tam ešte kuracie mäso a tuším aj kukurica a volala sa Barbie, chcela som sem dať fotku, ale už ju nemajú v ponuke, asi nešla na odbyt. 😀
syr, šunka (alebo saláma, klobása), slanina, cibuľa, feferóny
Margherita je moja oblubena. Potom si davam “biela” s burrata syrom, nudja, cerstve cherry rajciny, a posypana pistaciami.
A este aj pepperoni pizzu. Mam rada na pizzi aj fior de latte syr a cerstvu rukolu.
Mne najviac chutí kombinácia paradajk.pretlak, mozzarella, olivy, prosciutto, paradajky a rukola 😋
Pretlak, Syr, šunka, brokolica, dvojitá kukurica a občas kopčeky smotany. 😍
@h2 Ja som si to dala akože do plusu 🤣.
Mali tam, že sa to dá pridať tak som si dala.Ja mám rada takéto svieže kombinácie.
Šunka syr šampiňóny olivy. To je klasika pre mna
@bmolko hm šéfa som mala taliana a žiadna kombinácia mu u iných nevadila, čudoval sa iba hrubému cestu, že to nie je pizza a keď si na pizzu pýtali ešte kečup alebo bol základ kečupový....a nie šéf nebol kuchár...😉
Takže s hanbu si človek urobí svojím správaním vo svete ako aj doma

pomodoro, syr a kvalitna salama. Nic viac na nu nepotrebujem 🙂