Čo si dávate na zobkanie k telke?
baby, mam pocit, ze som sa stala zavislacka na chipsoch 😕 😕 je to hrozne, kazdy vecer doslova "zozeriem" balik cipsov pri telke, viete mi poradit nejaku alternativu, co si davate?
ja ti poradim, necum kazdy vecer na telku. Vsak to, co tam davaju, to je ako podstupovat dobrovolnu lobotomiu.
Pistacie,arasidy xD
@majrab to si musim zapisat do hlavy 😀 lebo tiez rada zabudam 😀
nakrájaj si na hranolčeky čerstvý zeler a ten zobkaj alebo cherry paradajky, jablko, pomaranč... Hlavne nezobkaj chipsy a podobné gebuziny 😀 😀 😀
Arasidy obalene v paprikovom cesticku, tie su najlepsie 🙂
radsej si vzdy predtym idem umyt zuby aby som uz do nicoho nezobkala :D
@sintra ja neviem ako ini, ale ja v tv pozeram iba kvalitne filmy - mame dvd, mame toho kopu na USB, plus mame spectrum, stv2 a hbo.. vzdy mam z coho vyberat a nemam pocit, ze by som podstupovala lobotomiu 😀 😀 hnojku a markizu ci podobne som nepozerala ani nepamatam - takze ak mi niekto povie, ze pozera tv, neberiem to tak, ze musi nutne pozerat hluposti..
to len tak na okraj, nechcem menit temu.. 😉
@ali223 hehe tiez dobry napad 😀
Jedenie pri telke je len zvyk, ak si jedlo pred seba das, budes zobkat bez kontroly, lebo sa sustredis na telku a nie na to co das do ust, ak pred seba nic nedas, nebudes zobkat. Ale ak uz sa ti nieco ziada, mozes schrumat nejaku mrkvicku, ovocny tanier, to u nas vzdy zvykne, ked nakrajam vsetko mozne ovocie co mame doma, k tomu nejake bobule, hrozno, jahody... podla sezony. Alebo to jednoducho nahrad pitim limonadu alebo si daj poharik dobreho vinka 😉
...no ja maximálne tak jabĺčko, pomaranč, alebo si nalejem pohár vody, resp. uvarím čaj a dosť...aby som si neskôr netĺkla hlavu o stenu keď sa nevpracem do riflí... 😀
@ali223 vacsinou to tak aj ja spravim :D
boze nech hodi do mna kamenom ten kto si nezapne telku len tak ze si chce oddychnut vypnut 🙂 :D
@mircalla je mozne, ze aj na jojke a markize sa nieco hodnotne najde, len to treba asi hladat, co ja nehladam..
ale myslim, ze aj ked ludia pozeraju tieto programy, neznamena to, ze z toho hlupnu - nemam rada toto delenie podla toho, ci niekto pozera, alebo nepozera tv, alebo aky zaner knih cita - to je podla mna taka ista tema..
niekto ma tv ako kulisu, niekto ako zabavu, oddych a nic neznamena akym sposobom ju pouziva.. /hoci samozrejme, su mi uplne cudzie niektore relacie, ktore sleduje moja svokra, ale nemam pocit, ze by jej to znizovalo intelekt.. jednoducho ma len iny styl zabavy ako ja../
@mircalla mna tiez irituju tie iste veci, tak ako nelogicky dej vo filmoch.. ak ich ale niekto chce pozerat, tak nech pozera - nebudem to oznacovat ako dobrovolnu lobotomiu..
a ked si tak vezmes, kazdy cas straveny bez toho, aby clovek nieco cenne vyprodukoval je strateny, ale aj oddychovat treba.. 😉
@jane124 mam to nejako podobne ako ty, v tej telke nic normalne nedavaju
@jane124 nic, telku nepozerame. A ked si nahodou pustime nejaky film vecer na dvd, tak si k tomu NIEKEDY otvorime flasu vinka, ale obvykle len caj (take tie kvalitne sypane cinske si varievame)
A co sa jedla tyka, niekedy to robime tak, ze si uvarime veceru, a naservirujeme si ju v obyvacke k tomu filmu. A potom clovek nezobka, lebo je najedeny, spokojny. A ked po nejakych 2 hodinach film skonci, tak mas akurat tak vytravene, aby si mohla ist spat 🙂
Nič, len vodu 🙂
najradsej pistacie 🙂
ovocne cipsy 🙂

Cícer🙂