icon

Čo si dávate na zobkanie k telke?

jane124
9. feb 2016

baby, mam pocit, ze som sa stala zavislacka na chipsoch 😕 😕 je to hrozne, kazdy vecer doslova "zozeriem" balik cipsov pri telke, viete mi poradit nejaku alternativu, co si davate?

iwuskaaa
9. feb 2016

Cícer🙂

sintra
9. feb 2016

ja ti poradim, necum kazdy vecer na telku. Vsak to, co tam davaju, to je ako podstupovat dobrovolnu lobotomiu.

maminkynafazulka
9. feb 2016

Pistacie,arasidy xD

simonnka2014
9. feb 2016

@majrab to si musim zapisat do hlavy 😀 lebo tiez rada zabudam 😀

maryah
9. feb 2016

nakrájaj si na hranolčeky čerstvý zeler a ten zobkaj alebo cherry paradajky, jablko, pomaranč... Hlavne nezobkaj chipsy a podobné gebuziny 😀 😀 😀

humka2
9. feb 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

Arasidy obalene v paprikovom cesticku, tie su najlepsie 🙂

ali223
9. feb 2016
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

radsej si vzdy predtym idem umyt zuby aby som uz do nicoho nezobkala :D

jana_eyre
9. feb 2016

@majrab dakujem 🙂

jana_eyre
9. feb 2016

@sintra ja neviem ako ini, ale ja v tv pozeram iba kvalitne filmy - mame dvd, mame toho kopu na USB, plus mame spectrum, stv2 a hbo.. vzdy mam z coho vyberat a nemam pocit, ze by som podstupovala lobotomiu 😀 😀 hnojku a markizu ci podobne som nepozerala ani nepamatam - takze ak mi niekto povie, ze pozera tv, neberiem to tak, ze musi nutne pozerat hluposti..

to len tak na okraj, nechcem menit temu.. 😉

simonnka2014
9. feb 2016

@ali223 hehe tiez dobry napad 😀

sintra
9. feb 2016

@jana_eyre este Discovery si zabudla

vysedavanie pred telkou kazdy vecer - je jedno, pred akym programom - a spakovanie balika cipsov k tomu, to je z mojho pohladu zabity cas. Ale je to moj pohlad, takze nemusis suhlasit.

henikav
9. feb 2016

Jedenie pri telke je len zvyk, ak si jedlo pred seba das, budes zobkat bez kontroly, lebo sa sustredis na telku a nie na to co das do ust, ak pred seba nic nedas, nebudes zobkat. Ale ak uz sa ti nieco ziada, mozes schrumat nejaku mrkvicku, ovocny tanier, to u nas vzdy zvykne, ked nakrajam vsetko mozne ovocie co mame doma, k tomu nejake bobule, hrozno, jahody... podla sezony. Alebo to jednoducho nahrad pitim limonadu alebo si daj poharik dobreho vinka 😉

leonie77
9. feb 2016

...no ja maximálne tak jabĺčko, pomaranč, alebo si nalejem pohár vody, resp. uvarím čaj a dosť...aby som si neskôr netĺkla hlavu o stenu keď sa nevpracem do riflí... 😀

silvusinka353
9. feb 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

@ali223 vacsinou to tak aj ja spravim :D

jana_eyre
9. feb 2016

@sintra na discovery davaju vela reklam - nie to nepozeram.. tvoj pohlad ti neberiem, len som chcela poopravit tvoje ciernobiele videnie, ako musi tv nutne mazat mozog - tv nie je diabolska skrinka, ktora musi ukazovat len hluposti, program si clovek vybera..

mircalla
9. feb 2016

@sintra tiez si myslim, pozeram jedine dvd, co si stiahnem z netu a tenis. slovenske tv som nevidela od roku 2008 a vobec mi ta zumpa nechyba
Uznavam, ze niektore programy ako uviedla @jana_eyre su kvalitne.....ale rozhodne nic hodnotne na markize ci joj som nevidela

agnes9
9. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

boze nech hodi do mna kamenom ten kto si nezapne telku len tak ze si chce oddychnut vypnut 🙂 :D

mircalla
9. feb 2016

@agnes9 ja nie...vazne...
obcas si pozriem sport cez pc kabel a film na usb kluci
inak nic, my od 1.2. dokonca uz nemame kablovku, kedze sme ju x rokov nevyzivali, tak sme ju zrusili

jana_eyre
9. feb 2016

@mircalla je mozne, ze aj na jojke a markize sa nieco hodnotne najde, len to treba asi hladat, co ja nehladam..

ale myslim, ze aj ked ludia pozeraju tieto programy, neznamena to, ze z toho hlupnu - nemam rada toto delenie podla toho, ci niekto pozera, alebo nepozera tv, alebo aky zaner knih cita - to je podla mna taka ista tema..

niekto ma tv ako kulisu, niekto ako zabavu, oddych a nic neznamena akym sposobom ju pouziva.. /hoci samozrejme, su mi uplne cudzie niektore relacie, ktore sleduje moja svokra, ale nemam pocit, ze by jej to znizovalo intelekt.. jednoducho ma len iny styl zabavy ako ja../

mircalla
9. feb 2016

@jana_eyre mna veci ako reality show a slovenske serialy vyslovene irituju, to znamena, ze to nedokazem mat ani ako kulisu. inak niezeby cas straveny na Modrom koniku nebol zabity....ale radsej takto

jana_eyre
9. feb 2016

@mircalla mna tiez irituju tie iste veci, tak ako nelogicky dej vo filmoch.. ak ich ale niekto chce pozerat, tak nech pozera - nebudem to oznacovat ako dobrovolnu lobotomiu..

a ked si tak vezmes, kazdy cas straveny bez toho, aby clovek nieco cenne vyprodukoval je strateny, ale aj oddychovat treba.. 😉

jane124
autor
11. feb 2016

@sintra to je pravda, preto si na tej telke pustam filmy, co som si stiahla :D

jane124
autor
11. feb 2016

@jana_eyre kazdy ma iny vkus - suhlasim! nech si kazdy pozera, co chce 🙂 ja v telke pozeram len spravy a inak si radsej stiahnem nejaky dobry film alebo serial a na tom si ulietavam. Ale to len teraz v zime, v lete na telku akurat pada prach

nicollettka
11. feb 2016

@jane124 mam to nejako podobne ako ty, v tej telke nic normalne nedavaju

ckatka
11. feb 2016

@jane124 nic, telku nepozerame. A ked si nahodou pustime nejaky film vecer na dvd, tak si k tomu NIEKEDY otvorime flasu vinka, ale obvykle len caj (take tie kvalitne sypane cinske si varievame)
A co sa jedla tyka, niekedy to robime tak, ze si uvarime veceru, a naservirujeme si ju v obyvacke k tomu filmu. A potom clovek nezobka, lebo je najedeny, spokojny. A ked po nejakych 2 hodinach film skonci, tak mas akurat tak vytravene, aby si mohla ist spat 🙂

zuzana231
11. feb 2016

Nič, len vodu 🙂

vlastulina1
11. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

najradsej pistacie 🙂

karkana
11. feb 2016

@iwuskaaa a kupuješ slaný? a kde

iwuskaaa
11. feb 2016

@karkana kupujem obyčajný suchý cícer. Namočím ho na 12 hodín do vody. Potom poriadne scedím.
Pripravím si taký mix: olivový olej, soľ, korenie, grilovacie korenie...čo ma napadne a poriadne to premiešam s tým cícerom. Vysypem na papier na pečenie a pečiem 🙂

alezbet
11. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

ovocne cipsy 🙂