Čo ste dnes jedli?
Inšpirácia na jedlo len tak pre zaujímavosť 🙂
Biely jogurt s domácimi černicami, a teraz idem akurát jesť hrozno, tiež domáce. Na obed mám nachystaný šalát s feta syrom a olivami
2 rohlíky s parižákom a banán 😁
Vajcia, kuraciu šunku a mozarellu. K tomu veeela zeleniny. Akurát ranajkujem.
Natierka z celeru a údeného syra 😋 a na obed kôprovka s hovädzím.
Ak sa to počíta od polnoci tak ráno o 2.10hod lindt coko gulicky a krekry s makom , o 4.20hod kava, o 6.20hod kava, o 8hod zapečena tortila s údeným syrom, šunkou, salámou a majonezou.
1 jogurt,krajec chleba,kamilkový čaj-raňajky,káva,lipový čaj,1 mandarinka-desiata,na obed bude guláš so zemiakmi,večera asi praženica a čaj.
káva o 05:30, jogobela pečené jablko 06:30 a o 08:30 tuniakový šalát s kus kusom... obed bude cca o 12:00. ale bežne keď som doma cez víkend, tak raňajky vajíčka, párky alebo nejaké zapekanky. sladké raňajky nemám rada. jogurt je len z núdze cnosť cez týždeň.
@anonym_autor omeletu z 2 vajíčok, cream cheese, baby špenát, 2 plátky morcacej šunky, paradajku, uhorku, káva s mliekom a umelým sladidlom.
Obed bude rizoto s kuracím mäsom a kukuricou.
@anonym_autor Schar chlebík s Karickou/lactofree/ natretý a boli uz 2 kávy
Krajec chleba so šunkou, ľadovým šalátom, červenou paprikou, cherry paradajkami zo záhradky a jedna malá uhorka.
Teraz som si konečne otvorila acidko
Hummus a falafel k tomu
@anonym_autor turka a džús😉
celozrny razny chlieb + tvarohovo-cesnakova pomazanka 🙂
Ak sa to počíta od polnoci tak ráno o 2.10hod lindt coko gulicky a krekry s makom , o 4.20hod kava, o 6.20hod kava, o 8hod zapečena tortila s údeným syrom, šunkou, salámou a majonezou.
@20erika07 nočná?
Prave teraz rañajkujem-platok slaniny, vajicka, syr, rajcina,...... A paprika prekrojena napoly a naplnena domacou tuniakovou natierkou, predtym zeleny caj a za nim este kava s mandlovym mliekom
@anonym_autor cokoladoveho slimaka.
@anonym_autor bagel ( opečený) , pomazankove maslo, šunka, v tom volske oko, šalát, uhorka a paradajka. K tomu supergreens a voda. 😄
Plátok celozrnného chleba s tofu pomázankou a pomaranč. Mám dosť do obeda 🙂
@billy_jean ja by som z toho bola hladná po hodine. Pre mňa je to iba snack a nie plnohodnotné jedlo
Biely jogurt s domácimi černicami, a teraz idem akurát jesť hrozno, tiež domáce. Na obed mám nachystaný šalát s feta syrom a olivami
@7miriam77 fuuuuuu tak preto ste taká chudučká, lebo nejete sýte jedlo, iba šaláty, ovocie
@anonym_autor uz som zjedla kaiserku so syrovocesnakovou natierkou velku papriku k tomu a 2 paradajky to je aj moj obed..poobede si dam asi 3 strapce hrozna zo zahrady to bude obed. A na veceru kotlikovy gulas mam uvareny
Makovo-cuketový chlebík s brusnicami a pistáciovym maslom na raňajky, na obed pohánka s pečenou zeleninou, šunkou a syrom
teraz som ranajkovala o pol 12tej :D tresku s rozkom :DDD som dnes za najzdravsiu urcite :DDD
Na raňajky ovsenú kašu s jahodami, malinami, čučoriedkami a lyžičkou pistáciového masla a na obed 1/2 porcie nedojedeného pad thai s tofu zo včera :D po obede si dám asi domáce hrozno a na večeru kváskový chlebík so zeleninou 🙂
teraz som ranajkovala o pol 12tej :D tresku s rozkom :DDD som dnes za najzdravsiu urcite :DDD
@simca06022011 ja som mala na obed veľkú bagetu s nugetkami :D a aké dobre bolo
Zatial nic 😂
@anjelicek26 tak načo sa zapájaš do diskusie, keď otázka znela inak ? Máš strašne divné reakcie
@anonym_autor Ja som mala lupienky s mliekom a chystám sa na kačicu.
Kaffe ONO.
ja ešte nič.Vypila som iba kávu odkedy som vstala.Nikdy neraňajkujem.Tú som mala tak okolo 11.Zachvilku si pôjdem prihriať granadír 😍
@anonym_autor
Lečo s vajcom a klobásku 😂

Vianočka s maslom a medikom