icon

Čo variť zajtra pre 6 osôb?

2. jan 2024

Baby, pomôžte, fakt som zúfalá 🙏 Ja už fakt neviem čo variť. Niečo ľahké, napr zeleninové, možno kuracie, žiadne bravčové ani hovädzie. Pre 6 osôb a ideálne aby som nestravila pol dňa pri sporáku 🙈
Za každý jeden tip ďakujem

leni1977
2. jan 2024

Mrkvová krémová polievka s krutónmi a francúzske zemiaky

alchemilkazltozelena
2. jan 2024

@lusesita2 osvedčili veru, sú výborné, majú ich buď v tescu, v jednote a myslím že aj v Lidli 😊

zuzka1319
2. jan 2024

Kurací perkelt s haluškami 🙂

zzzuzzzu
2. jan 2024

... kuskus s najemno nastruhanou cviklou, posypane bryndzou a cerstvym spenatom

... alebo cviklovy kuskus s kozim/balkanskym syrom a jarnou cibulkou

... quiche s hruskami, nivou a orechami (skvele chuti i nastudeno)

... sampinony na cibulke s batatovym pyre

... grilovany kozi syr so susenymi figami

... mrkvove/cuketove placky s jogurtovym dipom

... cviklove/spenatove wrapy s kuracim maskom, rukolou, cherry paradajkami a jogurtovym dipom

... syrove wafle + cerstvy zeleninovy salat

... vsetko bleskovky do 10 minut 🤗

msnesquik
2. jan 2024

Nech sa paci, recept mam od jahodiss z instagramu

chocolatka
4. jan 2024

@katica06 môžem recept?

valeria_h
4. jan 2024

Perkelt

ibatanecnica
4. jan 2024

rizoto, granadír, zapekané cestoviny s mäsom, cestoviny s nejakou omáčkou, guláš,
@lusesita2 ja som párkrát kúpila vákuovo balené v Lidli a boli dobré, 1 balenie pre cca 2 osoby, aspoň u nás

mooonika1975
4. jan 2024

@alchemilkazltozelena ja robim halušky za 15 minút, presne čo sa uvari voda, dovtedy mám čerstvé halušky spravené. 😉 Pre mňa ako by som kupovala mrazenú vodu. 😉

lacibo
4. jan 2024

Ja som dnes pomastila plech, na to kyslu kapustu domacu, na kocky slaninku a na to ochutené kur.stehná a pomedzi ochutené zemiaky na kolieska..spolu som piekla..do hodinky hotové a ziadne dlhé státie v kuchyni

lacibo
4. jan 2024

@mooonika1975 ja som vcera robila špenatove so syrokrémom..domace su urcite lepsie😉

mooonika1975
4. jan 2024

@lacibo a vravim, za 15 minút hotové , a domáce

lenkakravcova
4. jan 2024

@alchemilkazltozelena to vážne sa dá kúpiť?
Veď do halušiek ide len (recept čo mám): 2 vajcia, 2 rozmixované zemiaky (v smootie mixéri), asi pol kg polohrubej múky a lyžička soli. Nič viac. = 2 minúty na prípravu. Potom ich dám cez halušková sitko do vriacej vody variť na 3min, a už len zlejeme vodu, primiešam bryndzu a pažítku a za 15min celé halušky hotové 🙂

@mooonika1975 presne 😀

mooonika1975
4. jan 2024

@lenkakravcova ja robim na počkanie, ako sa vravi, na večeru, aj o 8 ak si niekto zmysli. 😂

dzejsik
4. jan 2024

ja som dnes toto, k tomu pecene zemiaky : https://www.tinkinerecepty.sk/pecene-cuketovo-s...
... a zmiesala som iba co bolo doma - velka cuketa, syr, vajce, kus strúhanky .... vyslo mi pre 4 ľudí, tak pre 6 urob z 2 cukiet ....a popri tom môžeš dať piecť k zemiakom aj batáty alebo mrkvu .... a dresing z jogurtu alebo smotany

lenkakravcova
4. jan 2024

@mooonika1975 Tak tak 🙂 aj u mňa je to taká rýchlovka, keď sa mi nechce rozmrazovať mäso :D

alisaela
4. jan 2024

Karfiólové placky a zemiaky

silesias
4. jan 2024

Gulas z kuracieho mäsa s fazulou.

adrianajozko
4. jan 2024

Ja som dnes robila kare na zelenine s kolienkami a dcerke jazminovu ryžu plus zelen.šalat a na veceru a do roboty jeho oblubenu manzelovi pizzu.

vulka
4. jan 2024

Paprikáš

gondyo
4. jan 2024

Rizoto s kuracím mäskom a hráškom

katica06
4. jan 2024

@chocolatka tekvicu na pečenie a 1-2ks cviklena krájame na kocky zalejeme zálievkou (2lyžice medu, 2lyžice olivového oleja, 2lyžice octu balsamico, soľ, mčk a rozmarín) pečieme cca 40min vyberieme z rúry posypeme s fetou a dáme do rúry na 5min. Hotový šalát pred podávaním posypeme rukkolou a granátovým jablkom.
Pripájam foto

aktiz
4. jan 2024

@lacibo aj my sme mali špenátové halušky včera 😉. Ešte som pridala cesnak, mňam.

vanilka83
4. jan 2024

Ja som teraz na 3 dní spravila guľky z mletého mäsa s ryzou paradajková omáčka za 5 minút a knedla kúpená, na druhy deň pre zmenu sme si to dali s cestovinou ale dá sa aj so zemiakmi, zajtra plánujem len kúpené dukatove buchtičky s pudingom za 5 minút alebo parene buchty s grankom za 5 minút, neskôr si plánujem perkelt s kolienkami, pečené stehna v rúre s ryzou,hovädzie stehno na zelenine s paradajkami-robi sa to samé v tlakovom hrnci to je tiež na 3 dní s ryzou alebo opekanými zemiakmi,halušky s bryndzou,kuracie mini rezniky v cestíčku-vajce muka cesnak paprika mletá soľ korenie, k tomu kaša,uhorky,gulas s knedľou alebo ryzou tak isto sa to robí samé v tlakovom a mam na 3 dní,segedin tak isto,kuracie rizoto s hráškom a paprikou,tekvicový prívarok s vajcom a zemiakmi....

chocolatka
4. jan 2024

@katica06 vyzerá to super. Ďakujem vyskusam

saxalendra
4. jan 2024

Zapekané fusili tricolore s bazalkou, kukuricou, olivami, strúhaným syrom, vyzerá to ako nákyp, s mozzarellou, prípadne nivou alebo syrom s bielou plesňou navrch

tatramatka
4. jan 2024

Ďakujem za inšpirácie 😊

paulinka17
4. jan 2024

@msnesquik mozno hlúpa otazka ale prosím ta ta marináda drzi, “nezlezie” z toho karfiolu?

j_m
4. jan 2024

A čože bude dnes na obed? No to čo včera… á tak že zasa nič…