Čo varíte svojim 1,5 ročným deťom?
Cestoviny,varene zemiaky,ryza,k tomu omacka zeleninova aby to nebolo suche(roznu zeleninu podusim,rozmixujem,trocha masla alebo kvalitneho oleja,alebo trocha smotany syra paradajkoveho pretlaku),plus masko varene,dusene..alebo bez maska.
U nas takto...😉
Mas ma 15mesiacov,zdalema nezje vsetko co my,stale je top materske mliecko..
A samozrejme polievky,rozne vyvary,alebo kremove
Skoro všetko, čo my. 😱
Vsetko co my
1,5 ročné dieťa môže na 99% to isté čo dospelý ..to už som nevarila pre dieťa zvlášť
Aj u nás prevažne to čo my, ak sme ale mali niekedy nejaké také pikantné jedlo, alebo iné (momentálne mi nenapadá nejaký príklad) tak som jej uvarila zvlášť, ale polievky už všetky čo my.
No uz jedava doradu vsetko, vcera ucmajzol muzovi z taniera klobasku, ale ju vratil moc korenia, inak najradsej omackove stavove jedla, dnes perkelt, davam menej papriky a nekorenim a bez cili, tak to usposobujem, lubi rajcinovu polievku, rajcinovu omacku s dusenym maskom, zemiakovy gulas, vyvar so slizami, pecene kura s ryzou, na ranajky kojeny, potom pri ranajkach, aby bol s rodinou mu ponuknem, co mame my, si obcas troch dzobne, alebo podusim jablko dam k tomu polku banana a rozmixujem, ako vyziva, niekedy jogurt, teda a polievky ma rad tie mu dam aj na vecer... No a ako vravim si aj sam zoberie, co sa mu pozdava, sladkosti mu nedavam, ale aj ked ma to hneva moj muz mu ponukne....
To uz jedol to co my. Polievky, cestoviny, maso zemiaky ryza kompoty a co ja viem co este.
To, čo nám.
Mam pomaly 17 mesacne dievcata.. A v podstate papaju ako my... Malokedy im robim zvlast. Dnes mali morcacie fasirky so syrom a batatove pyre s kukuricou a hraskom... Zeleninovu polievku.
Vsetko co my, okrem vyprazaneho, mastneho a menej som solila.

Papá všetko to čo my 🙂