Dve teplé jedlá denne
Na tomto fóre som si všimla, že veľa z vás funguje na teplom obede a teplej večeri. Prosím vás to ako stíhate? Ja som rada keď mám každý deň teplý obed a aj to varím na 2-3 dni a aj tak nemáme nonstop teplý obed a niekedy aj objednám. Čo také robievate na tú večeru teda aby to nezabralo veľa času? Ja som z toho úplně fascinovana ako dokážete pri dieťati a práci ešte variť aj dve jedlá denne. Ja si urobím šalát s mäsom, ale to sa mi musí fakt chcieť, to je tak raz za dva týždne možno, väčšinu času mám cottage s vajcom a vybavené.
ale ved teple jeflo nieje mutnost, staci caj , kava ked nestihas a vzdy sa daju zaliat nejake polievky a z mrazenej zeleniny tiez mas rychlo polievku...
Každý deň po práci varím.
máme odjakživa teplé obedy aj večere. Zvyk z domu. Obed mi príde klasika, každý obeduje, keď príde z práce/zo školy a ja s malým, keďže som na materskej a večera je chvíľa spoločného stretnutia pri stole, keďže celý deň sa niekedy poriadne ani neporozprávame. Ale fakt to nie je 365 dní v roku. Niekedy vynecháme. Napríklad dnes sme boli spoločne v reštike a nevarili sme vôbec :D
Ja by som bez teplej vecere umrela, hlavne cez zimu.. a ako to stihame? Bud navarim veceru dopredu, nam nevadi jedlo z predosleho dna alebo v ten den len nieco super rychle 🙂
S vecerou asistuje aj starsia 2,5 rocna, napr robi oblohu na pizzoske, vylieva mi co treba do hrnca, miesa take..ak nestihneme navarit kym zaspia tak varime ked zaspia
My máme s mužom lem suchu večeru každý si vezme co chce,občas si objednáme spolu pizzu(obedy chodime normálne na menu cez prácu)...no deťom nemám to srdce davat furt pečivo...chodia obaja do škôlky tam majú každý deň chlieb na desiatu aj olovrant a toľkého chleba by bolo vážne dosť aj pre slona, takze im vždy uvarím večer keď prídeme z prace a z ihriska nejakú zeleninovú polievku mixovanu(vôbec mi nejedia zeleninu a takto ju do nich vždy dostanem,akýkoľvek druh) tu majú na 2 dní aspoň do nej len nejaké cestoviny uvarím, občas keď sama chce dám piecť do rúry kuracie stehná,k tomu ryžu, keď je muž vecer doma uvarí rýchlo halušky , takze tak.
vôbec nie je potrebné jesť 2 x denne teplé jedlo 🤷 ale keď niekomu tak chutí a chce sa mu variť, prečo nie

@domak2 ja zvládnem 2x 3h vonku, dokonca aj celý deň vonku 😀 ale večere si zvyčajne nosím z práce (druhu porciu obeda)