icon

Finančne nenáročné pohostenie na oslavu

3. okt 2023

Viete mi poradiť nejaké finančne nenáročné pohostenie na oslavu? Cca 25 dospelých a 5 detí. Budeme mat slanú aj sladkú tortu.
Doteraz sme vždy mali catering, ale je to dosť drahé a aj tak kopa jedla vždy zostala. Teraz by sme chceli niečo lacnejšie a kľudne aj také, že by sme to sami pripravili.
Neviem ci chlebíčky, obložené misy, rezne, prípadne nejaký napr cestovinový šalát.
Co robievate vy? Kľudne aj nejakú kombináciu z toho co som napísala, prípadne niečo úplne iné.
Za každú pomoc a radu ďakujem

Strana
z3
vierkainka
4. okt 2023

@stvura nádherné 😍😍😍

number19
4. okt 2023

@matkahelka Autorka sa pytala na "finančne nenáročné pohostenie" comu asi catering velmi nezodpoveda.
Tak ale zase si nas v dalsej teme vsetky informovala o tvojom vysokom zivotnom standarde. Vdaka. 🙄

darina14m
4. okt 2023

Sprav si "svoj catering". Uvar viac jedal v mensom pocte
.napr.zoparr reznov, zopar pecenych kur.stehien, prip.kapustnica/gulas, a 1 pekac/plech zivanskej (zemiaky, slanina, kklobasa, cibula, koreniny 👍) a misu salatu nejakeho...ak ma znamy.podnik, mozno ma aj šafingy na ulozenie...ja to takto.robim bezne a vzdy všetko zvladam a stiham

matkahelka
4. okt 2023

@number19 chudatko moje, mas zjavne nejake nespracovane zivotne traumy. v zahranici nemate dobrych psychologov? ci si ich nemozes dovolit? Ak so svojim zivotom nie si spokojna, rob s tym nieco. To, ze ma tu na MK stalkujes ti nijako nepomoze.
Autorke som dala typy na financne nenarocne pohostenie v tejto diskusii skor ako ty. Moj koment ku cateringu nebol urceny autorke, ale inej babe, ktora zije v meste, v ktorom zijem ja. Autorke asi sotva moje cateringove tipy pomozu, ked (mozno) zije na opacnom konci krajiny. Ak ti vsak ventilovanie sa na mne pomaha citit sa lepsie, staci napisat, urobim ti virtualny boxovaci mech, len nech ti je lepsie ❤

mandarinka555
4. okt 2023

@tiezjedna Jednohubky pre 25 ľudí??? To je babračka na celý deň a ruky si necítiš potom aj týždeň 👎 Skutočne "skvelý" nápad🙈

tiezjedna
5. okt 2023

@mandarinka555 písala som jednohubky ako doplnok k ostatnému, treba čítať v kontexte👍

tiezjedna
5. okt 2023

@autorka ešte mi napadlo - výborné sú aj mini tortilly👍 Robila som nedávno a mali veľký úspech... Dajú sa urobiť z tých veľkých (prerežeš na polovicu) a náplní môžeš vymyslieť hneď niekoľko. Môžu byť pšeničné, ale aj kukuričné, aby by si pochutnali prípadne aj hostia, ktorí nemôžu lepok a na ktorých sa obvykle moc nemyslí 🙂 A trebárs v gréckej verzii s halloumi a tzatzikmi z nich vyšvihneš aj parádnu vege verziu👍

dominikamacakova
5. okt 2023

@matkahelka a kebyže ti povedia, že ťa nepozvali lebo bude guláš a nechceli aby si sa urazila to by bolo ok? 🤔 Ja tiež nemám rada guláš a keď ideme na akciu kde sa robí guláš tak sa skôr zamýšľam, že mám problém sama so sebou lebo všetci ho normálne jedia okrem mňa...

number19
5. okt 2023

@matkahelka Ego zabolelo ze?
A ak niekto stalkuje si to ty, lebo v tejto teme som miesto kde zijem vobec nespomenula, ale ty si sa snazivo zorientovala, no dobre, chuda moje, este daj nieco o bytoch a cateringu, aby si sa citila lepsie. 😂

Strana
z3